otomatik güncelleştirmeleri kapattım ama bi mesaj geldi işte gece yarısında güncellenecek. ciddiye almadım baktım güncellemiş. eminimde kapalı otomatik güncelleştirmeler. iradem dışında zorla güncelleştirildi. şimdi geri güncelleştir de yok maalesef.
ben kullanıcı olarak güncel olmamayı istiyorum ama yok yani muvaffak olamadım var mı bileniniz caresini
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maalesef ayarlarda yoksa kapanmaz
Çaresi yok zaten bütün telefonların bi sorunu bu tek çare ayarlardan otomatik seçeneği kapatmak
kapattım onu. 50 kerede çek ettim. 1 kac gecedir sarjı az diye canı gitti zaten güncelleyemedim diye. bu sefer baktı sarj var yapmıs yenidende baslatmıs. sanki ben değilim o telefonun sahibi.
Eski iPhone fanıyım biliyorum tamamen eskitme ve ağırlaştırma stratejisi wifiye bağlı ve şarja takılı ise affetmiyor. Telefonda kötü oluyor güncelleyince. Xiaomi ye geçtim bundan kurtuldum
hani kullanıcıya bu iradeyi bırakıp sonra sanki manuele almamısım gibi güncellemesi infial. ki bence iradeyi bırakmalı da ama bu gösteriş oldugunu gördüm. yeni bi airpodmu bişeyin hatası güncellenmiş bakalım yanında neler geldi ise ki bende o ürün yok ilgilenmiyorum diye güncellemedim ama. neyse ya ilgin icin sagol bro.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!