Merhabalar gelişen teknoloji ile birlikte saatin bile akıllı teknolojik olanı çıktı sorum şudur ki akıllı saat sizce gerekli mi ve hangi marka kullanıyorsunuz
Akıllı saat gerekli mi sizce kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Samsung Watch 4 Classic kullanıyorum ve şarj dışında güzel bir cihaz.
Ben çoğu fonksiyonunu kullandığımdan dolayı kendimce gerekli görüp aldım ve akıllı saat alacaklara tavsiyem mümkünse telefonlarıyla aynı marka ürünleri tercih etmeye çalışsınlar ve saatten beklentileri nedir bunları belirleyerek tercihte bulunsunlar.
Apple Watch SE'nin güncel versiyonunu kullanıyorum. Şirkette veya araç kullanırken veya sporda yani herhangi bir yerde gelen çağrıları veya mesajları ayrıştırmak anlamında faydalı olduğu için kullanıyorum. Yani kolumda gördüğüm için telefon veya mesaj geldiğinde her seferinde telefonun yanına gitmek veya cebimden telefonu çıkartmak yerine kolumdan bakıyorum pratik bir şekilde ve gerekli olanlara dönüş yapıyorum. Aksi taktirde sürekli her bildirim veya çağrı sesinde telefona ulaşmanız gerekiyor.
çok güzel bir şey çok işime yarıyor. spor yapıyorsan zaten mutlaka alınmalı. huawei kullanıyorum gayet güzel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kullanmıyorum ama güzel bir icada benziyor. Telefon uzaktayken falan arama yapabiliyorsak çok kullanışlı. Sanırım Bluetooth kulaklığa bağlanabiliyorlar mıydı? Müzik de dinleniyorsa koşuya çıkınca çok kullanışlı olur.