Arkadaşlar selam, ben c2'nin apple uygulamasını kullanıyorum. Önceden böyle bir sorun yokken şimdi wifi baglı oldugu halde mesajlar gitmiyor bir süre sonrada 'connection timeout' hatasını veriyor. Mesajler geliyor ama gitmiyor. bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lutfen :(connected2.me uygulaması
Mesaj geliyorsa gitmiyorsa tek açıklaması olabilir Cihaz indirme yapıyor ancak gönderme yapamıyordur teknik hatadır uygulamayı silip tekrar yükleyin eğer olmuyorsa cihaz kaynaklı problem olabilir speed test uygulamasını indirip cihazınızın indirme gönderme yapıyor mu yapıyorsa hızı ne kadar bakarsınız ;) Eğer cihaz indirme gönderme yapıyor ancak uygulamada sıkıntı oldunu tespit ederseniz ve resetleme yapsınız halde olmuyorsa cihazınızın Ayarlar>Genel>Sıfırladan sadece ağ ayarlarını sıfırla diyin cihaz yeniden başlasın uygulamayı tekrar kurun düzelmesse kesinlikle ama kesinlikle uygulama problemlidir kendinize dert edinmeyip uygulamanızın güncelleme yapmasını bekleyin ;)
Unutmayın apple ürünleri donanım kaynaklı hata vermez kolay kolay ;)
İnternet & Teknoloji konusunda 582 cevap paylaştı.
Bağlantı sorunu yaşıyorsun. Modemi resetle ya da mobilden bağlan. Devam ederse uygulamayı kaldır, yeniden yükle. Hala devam ederse uygulama kaynaklıdır, uygulama sahipleriyle iletişime geç.
Bende ilk indirdiğimde normaldi bozdu sonradan kendisini. Çıkış yapıyorum arkadaşın telefonunda hala açık görünüyorum. Stabil olamamış uygulama. Sadece bir uygulamamız var olsun diye yapılmış kullanışlı değil.
İnternetinde sorun olabilir. Wi-Fi deniyorsan mobil, mobil deniyorsan Wi-Fi dene. Modemini resetle, başka uygulamalarda sorun var mı kontrol et. Diğer uygulamalarda sorun yoksa internetinde sorun yoktur. Uygulama sorunlu olabilir, kaldırıp yeniden yükleyebilirsin. Hala devam ederse genel bir sorun olabilir.
Öncelikle telefonunun ayarlar kısmından uygulamaya gir. Ön belleği ve datayı temizle tamamen. Sonra yeniden giriş yap uygulamaya. Hem wi-fi hem de mobil dene. Düzelmezse uygulamayı kaldır yeniden yükle.
programı silip tekrar yüklemeyi denedin mi? İnternet bağlantını kontrol ettin mi? Arada kopma yapıyor olabilir. Programı silip tekrar yüklediysen ve internet bağlantını kontrol ettiysen sorun düzelmeli eğer düzelmiyor ise program kaynaklıdır.
öncelikle bu hata tek bir nedene baglı degildir :) bir sürü nedenden bu hatayı alabilirsin o yüzden önce cihazı kontrol etmek gerekebilir bu yüzden cihazı bu işlerden anlayan birine göstermende fayda var :)
Şunu hala kullanan var mı yahu. Neyse uygulamayı sil baştan yükle wifiyle sorun oluyorsa mobilde dene. İkisinde de sorun oluyorsa uygulamada sorun vardır.
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum şöyle, mesajlar gitti gösteriyor, her şey normalmiş gibi gözüküyor fakat ne mesajım gidiyor ne de biri yazdığında bana geliyor, biri yazdığında da onda da gitmiş gibi gözüküyor fakat gelmiyor, çık gir yapınca düzeliyor ama bu da maksimum 6 7 saat sürüyor sonra yine aynı sorun oluyor çık gir yapmam gerekiyor, acaba sorunu yaşayan ve önerisi olan var mı?
connected2. me de takip ettiklerimi gösteren simge yok. Bilgisayardan bağlanıyorum. Telefondaki uygulama ile giriş yapıyorum ancak bilgisayarda gelen yazılar telefona gelmiyor. Farklı ağlarda mı acaba uygulama ile bilgisayardan girdiğimiz sayfalar?
En İyi Cevaplar