İnternet & Teknoloji Hangi model telefon almalıyım? Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu an Iphone 11 pro Max var alalı 3 yıl olmuştur, değiştirmek istiyorum ama 12 mi alsam 14 mü karar veremiyorum. Sizce hangisi daha iyi ve avantajlı? Güncellemeler+1 yıl … … Hangi model telefon almalıyım? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bence bütçene göre ya da ihtiyaçlarına göre değişir İphone 14 tavsiye edebilirim paran varsa daha iyi olur 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. 12 alman mantıksız bence. Promaxe alışı8ksan 14 te uymaz sana. Bekle bence hızı iyiyse. 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. iOS mu olacak illa 0 59 Yorumla Séduire +1 yıl Evet Yorumla Beyoğlu +1 yıl Mini olursa hiç bir şeyin tadını alamazsınız max olsa olmaz mı paranız mı yetmez Yorumla Séduire +1 yıl Max olacak zaten mini olmaz Yorumla Beyoğlu +1 yıl Paranız var mı peki max alacak kadar Yorumla Séduire +1 yıl Var tabiki yoksa neden sorayım ki Yorumla Beyoğlu +1 yıl Belki hava atmak için olabilir bilemedim Yorumla Séduire +1 yıl Ahahaha sizin telefonunuz ne Yorumla Beyoğlu +1 yıl 12 pro max benimki 1 yıldır kullanırım☺️🫶 Yorumla Séduire +1 yıl Memnun musun sene 12 mi alayım 14 mü Yorumla Beyoğlu +1 yıl Almışken 14 al zaten 15 çıkacak 12 dahada eskiyecek Yorumla Séduire +1 yıl Haklısın teşekkür ederim Yorumla Beyoğlu +1 yıl Rica ederim ne demek aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsin çekinmene utanmana gerek yoktur Yorumla Séduire +1 yıl Gizliden çık takip atayım o zaman Yorumla Beyoğlu +1 yıl Çıktımmmmm😅 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Neyse tekrar gizlendim 14 alın ama buraya atarsın Yorumla Séduire +1 yıl Görmedim aç ya Yorumla Séduire +1 yıl Hadi bekliyorum Yorumla Séduire +1 yıl Neyse sen bilirsin samimi biri sanmıştım seni Yorumla Beyoğlu +1 yıl Kabasınız Yorumla Séduire +1 yıl Yaaaa 😂 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Nasılda mutlu oldu😅 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Deli güzel 😂 Yorumla Séduire +1 yıl Başta sen olduğunu anladım sonra gizliden çıkmayınca yok Ali değil dedim 😅 Yorumla Beyoğlu +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla Séduire +1 yıl 😊 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Yüzünü yiyem Yorumla Séduire +1 yıl Güneş yaktı yüzümü 😅 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Olsun 😅 Yorumla Séduire +1 yıl Manyak 😅 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Tepeden tırnağa yesem🙄 Yorumla Séduire +1 yıl Deli herkesin gördüğü yere yazdığı şeye bak 😅 Yorumla Beyoğlu +1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla Séduire +1 yıl bir şey dicektim ama neyse içimde kalsın Yorumla Beyoğlu +1 yıl Geliyorum bekle söyle Yorumla Séduire +1 yıl Yok yok meşgulsün sen belli Yorumla Beyoğlu +1 yıl Hala deli😅😂 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Yaz hadi Yorumla Séduire +1 yıl Yok yok sen gittin yine benim hevesimde gitti Yorumla Beyoğlu +1 yıl Yav geldimmmm Yorumla Beyoğlu +1 yıl Eşşek Yorumla Séduire +1 yıl İyi Yorumla Beyoğlu +1 yıl İyi Yorumla Séduire +1 yıl Unuttun beni iyi Yorumla Beyoğlu +1 yıl Asla asla asla Yorumla Séduire +1 yıl Belli belli öyle olsun tamam Yorumla Beyoğlu +1 yıl Seni yerim bak Yorumla Séduire +1 yıl Unutunca mı? Yorumla Beyoğlu +1 yıl Unutmadımkşii Yorumla Séduire +1 yıl Çok yürüdüm yoruldum her yerim ağrıyor Yorumla Beyoğlu +1 yıl Masaj yapam Yorumla Beyoğlu +1 yıl Neyse meşgulsün iyi akşamlar Yorumla Séduire +1 yıl Neden buradan yazıyorsun anlamıyorum Yorumla Séduire +1 yıl Buraya nasıl cevap yazabilirim acaba 😅 Yorumla Séduire +1 yıl Anladım korkuyorsun sen Yorumla Beyoğlu +1 yıl Kimden🙄Dün mesajın kapalıydı Yorumla Séduire +1 yıl Hayır açıktı denememişsin demekki Yorumla Séduire +1 yıl Bilemiyorum Yorumla Beyoğlu +1 yıl İyi attın ama tutmadı Yorumla Séduire +1 yıl Hala yazmadın ona şaşırıyorum Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. Bu kadarı parayı nasıl kazanıyor sun 0 0 Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 14 aşağısı alma boşuna değişmiş olursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence bütçene göre ya da ihtiyaçlarına göre değişir İphone 14 tavsiye edebilirim paran varsa daha iyi olur
12 alman mantıksız bence. Promaxe alışı8ksan 14 te uymaz sana. Bekle bence hızı iyiyse.
iOS mu olacak illa
Evet
Mini olursa hiç bir şeyin tadını alamazsınız max olsa olmaz mı paranız mı yetmez
Max olacak zaten mini olmaz
Paranız var mı peki max alacak kadar
Var tabiki yoksa neden sorayım ki
Belki hava atmak için olabilir bilemedim
Ahahaha sizin telefonunuz ne
12 pro max benimki 1 yıldır kullanırım☺️🫶
Memnun musun sene 12 mi alayım 14 mü
Almışken 14 al zaten 15 çıkacak 12 dahada eskiyecek
Haklısın teşekkür ederim
Rica ederim ne demek aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsin çekinmene utanmana gerek yoktur
Gizliden çık takip atayım o zaman
Çıktımmmmm😅
Neyse tekrar gizlendim 14 alın ama buraya atarsın
Görmedim aç ya
Hadi bekliyorum
Neyse sen bilirsin samimi biri sanmıştım seni
Kabasınız
Yaaaa 😂
Nasılda mutlu oldu😅
Deli güzel 😂
Başta sen olduğunu anladım sonra gizliden çıkmayınca yok Ali değil dedim 😅
☺️☺️☺️