İnternet & Teknoloji İphone 14 pro max 256 gb mı iphone 14 pro 512 gb mı yoksa iphone 15 proyu mu beklemeliyim? MelisaRess Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisini arkadaşlar? Güncellemeler+1 yıl 14 pro max alacaktım ama 15’i beklicem büyük ihtimal İphone 14 pro max 256 gb mı iphone 14 pro 512 gb mı yoksa iphone 15 proyu mu beklemeliyim? Cevapla iPhone Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. 15 bekle 1 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ne maksatla kullanıyorsun telefonu 1 18 Yorumla MelisaRess +1 yıl Her şey foto, sosyal medya, arada oyun yani günümün çoğunu telefonla geçiririm Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Hangi oyun Yorumla MelisaRess +1 yıl Genshin impact genelde oynuyorum Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl 6,1 inç ekran büyüklüğüne sahip olan iPhone 14 Pro, bu ekran üzerinde kullanıcılarına 1179 x 2556 piksel çözünürlük sunuyor. Cihazda yer alan Super Retina XDR OLED ekranda 120Hz tazeleme hızı bulunuyor. Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Apple A16 Bionic işlemcisi var Yorumla MelisaRess +1 yıl Evet ama ben pro max düşünüyordum Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ekran boyutu farklı sadece Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Bir önceki sürümden 1 nanometre daha küçük işlemcisi var Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ufak olmasına rağmen 1 milyon daha fazla transistör var 16 m 15 m Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl 13 ile 14 arasındaki fark Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl 15 daha gelişmiş olur muhakkak Yorumla MelisaRess +1 yıl 15 proyu beklicem Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl 9. ayda tanıtırlar diye düşünüyorum Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Poşeti resimler sana mı ait Yorumla MelisaRess +1 yıl Evet hep eylülde oluyor Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Birde otamatik düzeltmeyi düzeltseler Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ne yazıyorum gönder deyince başka şey gidiyor Yorumla MelisaRess +1 yıl Sjdjdk Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu an elindekiyle idare edebiliyor musun? 1 15 Yorumla MelisaRess +1 yıl Ben de 12 pro var idare ederim ama üstüne para koyup 14 pro max almak istiyorum Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Fiyatlar yükseldi bayağı daha da yükselebilir alma bence şu an. Yorumla MelisaRess +1 yıl Yükselebilir işte niye almayayım snsjsk Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl zaten yükseldi 48600 den 60bine Yorumla MelisaRess +1 yıl Evet ama daha da artabilir Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl döviz düzene girsin 15 alman daha mantıklı Yorumla MelisaRess +1 yıl Düzene gireceğini sanmıyorum Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl 48600 almıştım ben 14 promax i Yorumla MelisaRess +1 yıl Ben dolar tutuyordum elimde o yüzden çok bir şey farketmedi Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl eylülde 15 çıkacak bekle bence. Yorumla MelisaRess +1 yıl Evet o daha mantıklı onu beklerim 15 pro alırım Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl zevk senin. Yorumla MelisaRess +1 yıl Teşekkürler 🤗 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Rica ederim. Gülen yüzün hiç solmasın :) Yorumla MelisaRess +1 yıl Sağolun ☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben 14 pro 1 tb aldım max e gerek yok ekran boyutu hariç aynı zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
15 bekle
Ne maksatla kullanıyorsun telefonu
Her şey foto, sosyal medya, arada oyun yani günümün çoğunu telefonla geçiririm
Hangi oyun
Genshin impact genelde oynuyorum
6,1 inç ekran büyüklüğüne sahip olan iPhone 14 Pro, bu ekran üzerinde kullanıcılarına 1179 x 2556 piksel çözünürlük sunuyor. Cihazda yer alan Super Retina XDR OLED ekranda 120Hz tazeleme hızı bulunuyor.
Apple A16 Bionic işlemcisi var
Evet ama ben pro max düşünüyordum
Ekran boyutu farklı sadece
Bir önceki sürümden 1 nanometre daha küçük işlemcisi var
Ufak olmasına rağmen 1 milyon daha fazla transistör var 16 m 15 m
13 ile 14 arasındaki fark
15 daha gelişmiş olur muhakkak
15 proyu beklicem
9. ayda tanıtırlar diye düşünüyorum
Poşeti resimler sana mı ait
Evet hep eylülde oluyor
Birde otamatik düzeltmeyi düzeltseler
Ne yazıyorum gönder deyince başka şey gidiyor
Sjdjdk
Şu an elindekiyle idare edebiliyor musun?
Ben de 12 pro var idare ederim ama üstüne para koyup 14 pro max almak istiyorum
Fiyatlar yükseldi bayağı daha da yükselebilir alma bence şu an.
Yükselebilir işte niye almayayım snsjsk
zaten yükseldi 48600 den 60bine
Evet ama daha da artabilir
döviz düzene girsin 15 alman daha mantıklı
Düzene gireceğini sanmıyorum
48600 almıştım ben 14 promax i
Ben dolar tutuyordum elimde o yüzden çok bir şey farketmedi
eylülde 15 çıkacak bekle bence.
Evet o daha mantıklı onu beklerim 15 pro alırım
zevk senin.
Teşekkürler 🤗
Rica ederim. Gülen yüzün hiç solmasın :)
Sağolun ☺️
Ben 14 pro 1 tb aldım max e gerek yok ekran boyutu hariç aynı zaten
Bekle