İnternet & Teknoloji Arkadaşlar Instagram hesabimda bir anda nick yerine bu yazdı ve hala boyle sebebi ne lütfen yardımcı olun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hesabım çalınmaya mi çalışıyor Güncellemeler+1 yıl Daha önce bunu yasayan var mi ya Arkadaşlar Instagram hesabimda bir anda nick yerine bu yazdı ve hala boyle sebebi ne lütfen yardımcı olun? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Sesli arama aktif, aramaya dönüp sonlandırana kadar aktif kalır. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır şu an da aktif Yorumla BilenAbi +1 yıl Bu kendi nickin mi konuştuğun kişinin nicki mi? Yorumla Soran +1 yıl Of nick böyle oldu nickim böyle değil Yorumla BilenAbi +1 yıl Hesabını kapatmış karşı taraf Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Tam olarak ne oldu anlamadim anlata bilirmisiniz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hesabimda böyle bir yazi var nick gittu Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Hesab sifresini bir baskasinami verdiniz Yorumla Soran +1 yıl Hayir ya Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Hmm o zaman ya hesabin çalindi ya da sorun var Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hesabın kalkmış olabilir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Girebiliyorum hesabima Yorumla
Jlesh Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Askıya almışlardır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama girebiliyorum hesaba Yorumla Jlesh +1 yıl Kapanır yakında kapanmazsa bug olmuştur düzelir Yorumla Soran +1 yıl Sifremi değiştirsem mi Yorumla Jlesh +1 yıl İçine dert olucaksa değiştir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sesli arama aktif, aramaya dönüp sonlandırana kadar aktif kalır.
Hayır şu an da aktif
Bu kendi nickin mi konuştuğun kişinin nicki mi?
Of nick böyle oldu nickim böyle değil
Hesabını kapatmış karşı taraf
Tam olarak ne oldu anlamadim anlata bilirmisiniz
Hesabimda böyle bir yazi var nick gittu
Hesab sifresini bir baskasinami verdiniz
Hayir ya
Hmm o zaman ya hesabin çalindi ya da sorun var
Hesabın kalkmış olabilir mi
Girebiliyorum hesabima
Askıya almışlardır
Ama girebiliyorum hesaba
Kapanır yakında kapanmazsa bug olmuştur düzelir