İnternet & Teknoloji Telefonlarda çok oyun oynarmısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazıları çok oynuyor galiba? Güncellemeler+1 yıl Ya ben çok oyun delisi oldum ya, zaten öyleydim de şimdi pc'yi bıraktık birde telefona başladık, o yüzden elime telefon almak istemiyorum. Telefonlarda çok oyun oynarmısınız? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben oyun oynarım çok insanlardan sohbet etmek daha eğlenceli 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Ama benim telefonlar hep sıkıntı çıkarıyor işlemcisi düşük oluyor, artık ıphone alacam en sonunda :) annem babası gibi oyun delisi diyor bana, gerçi babam kahvede kağıt oynuyordu bu işlerden anlamaz :) Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Aynı benim ailem Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Benim babam kahvede kağıt oynamaz Yorumla Soran +1 yıl Benim babam kahve delisi, geçe 1 de eve geliyordu gençliğinde. Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler cevap için. Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Rica ederim eyvallah Yorumla Soran +1 yıl Kendine dikkat et Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Peki teşekkür ederim eyvallah Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
Truefalsemods Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Genelde oyun hileleri ile uğraşırım o yüzden çok kullanıyorum 1 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Bazen evet oynarım beğendiğim oyun olursa 1 0 Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zamanında oynuyordum ama şimdi hii hevesim yok 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç oynamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben oyun oynarım çok insanlardan sohbet etmek daha eğlenceli
Aynen
😊😊
Ama benim telefonlar hep sıkıntı çıkarıyor işlemcisi düşük oluyor, artık ıphone alacam en sonunda :) annem babası gibi oyun delisi diyor bana, gerçi babam kahvede kağıt oynuyordu bu işlerden anlamaz :)
Aynı benim ailem
Benim babam kahvede kağıt oynamaz
Benim babam kahve delisi, geçe 1 de eve geliyordu gençliğinde.
Anladım
Teşekkürler cevap için.
Rica ederim eyvallah
Kendine dikkat et
Peki teşekkür ederim eyvallah
Rica ederim
Genelde oyun hileleri ile uğraşırım o yüzden çok kullanıyorum
Bazen evet oynarım beğendiğim oyun olursa
Hayır hiç oyun oynamıyorum
Zamanında oynuyordum ama şimdi hii hevesim yok
Oynamam. O benle oynar ndnndfndnjdndj
Hiç oynamıyorum