İnternet & Teknoloji iPhone 14 alacağım, hangi rengini seçmeliyim: derin mor mu, gümüş mü yoksa uzay siyahı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor en iyi renk hangisi sıkılmayayım ve her kılıfla güzel dursun istiyorumm derin mor gümüş uzay siyahı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç iPhone 14 alacağım, hangi rengini seçmeliyim: derin mor mu, gümüş mü yoksa uzay siyahı mı? Cevapla iPhone Soruları En İyi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. derin mor çok güzelmiş 0 0 Yorumla
Özgemnn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Altın kullanıyorum her kılıfla da uyuyor yani uymadı bu kılıf demedim hiç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl altın çok olgun gibi ya bilemedim hic benlik degil Yorumla Özgemnn +1 yıl Doğrudur o zaman gümüş bence Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Bu nasıl bir renk zevksizliği 🤔 kim tasarladı acaba çok merak ettim 🤔 Uzay siyahı diyorum, mor severdim ama geçişler berbat 😏 0 0 Yorumla
Shadoward Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl her kılıfla güzel dursun istiyosan siyah renk daha uyar ama ben alcak olsam mor rengini alırım şeffaf kılıfla güzel duruyor. 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ne kadar oldu bu arkadaş şimdi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 59☹️ Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl İşte Türkiye Yüzyılı, doğru adam doğru zaman ☝🏻 Yorumla Soran +1 yıl gerekirse sogan ekmek yeris reyisten vazgecmeyiz☝🏻☝🏻💡💡 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Tabi ya ver etkiyi gör etkiyi. Vatan sağolsun 👍🏻 Yorumla
Şüphelii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kimin parasını yiyorsun gene 0 2 Yorumla Soran +1 yıl babamin🥱🥱 Yorumla Şüphelii +1 yıl Beni al iç güvey Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. uzay siyahı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
derin mor çok güzelmiş
Altın kullanıyorum her kılıfla da uyuyor yani uymadı bu kılıf demedim hiç
altın çok olgun gibi ya bilemedim hic benlik degil
Doğrudur o zaman gümüş bence
Bu nasıl bir renk zevksizliği 🤔 kim tasarladı acaba çok merak ettim 🤔 Uzay siyahı diyorum, mor severdim ama geçişler berbat 😏
her kılıfla güzel dursun istiyosan siyah renk daha uyar ama ben alcak olsam mor rengini alırım şeffaf kılıfla güzel duruyor.
Ne kadar oldu bu arkadaş şimdi
59☹️
İşte Türkiye Yüzyılı, doğru adam doğru zaman ☝🏻
gerekirse sogan ekmek yeris reyisten vazgecmeyiz☝🏻☝🏻💡💡
Tabi ya ver etkiyi gör etkiyi. Vatan sağolsun 👍🏻
Kimin parasını yiyorsun gene
babamin🥱🥱
Beni al iç güvey
Siyahtan şaşma derim.
Bi ben alamadım gitti 😂
Mor al
bende beyaz var her kılıfla oluyor..