İnternet & Teknoloji Glarinizdeki En saçma bulduğunuz fotoğraf Nedir? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor işte 3 Bacaklı Güzel Barbie! Dhwshkdja🤣💅Harika Fotoğraflarım varKatılıyorum🤣 Glarinizdeki En saçma bulduğunuz fotoğraf Nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Galerimde saçma fotoğrafım yok 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı. Bence bu. Hatta bu eig alacak seviyede saçma :-D Ama bazen işe yaramıyor da değil. ;-) 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 467 cevap paylaştı. Foto atamiyorum maalesef. Ama istemediğim halde bı ton saçma foto var. 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Sacma 0 6 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Ne saçma? Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Bu fotolar Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Zaten başlıkta “Galerinizdeki En saçma fotoğraf nedir” yazıyor aptal benimki de bunlar Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Sacma sapan seyler bana abdal de beynini pipetle icerim senin Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Seni adam ederdim ama çoktan köpeğim olmuşsun, ne lüzumu var.Senin gibi bozuklukları kumbarada biriktirir, geleceğe yatırım yaparım. Ha çok mu sıkıştım; hiç düşünmem hemen harcarım. Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl seni beni onu falan filan geç bunları karnımız tok. Ağlayana daha da ağla deriz gerekirse altını bağlar hayattan eleriz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Galerimde saçma fotoğrafım yok
Bence bu. Hatta bu eig alacak seviyede saçma :-D
Ama bazen işe yaramıyor da değil. ;-)
Sanırım bu
Foto atamiyorum maalesef.
Ama istemediğim halde bı ton saçma foto var.
Foresttaki kız gibi. d
Sacma
Ne saçma?
Bu fotolar
Zaten başlıkta “Galerinizdeki En saçma fotoğraf nedir” yazıyor aptal benimki de bunlar
Sacma sapan seyler bana abdal de beynini pipetle icerim senin
Seni adam ederdim ama çoktan köpeğim olmuşsun, ne lüzumu var.
Senin gibi bozuklukları kumbarada biriktirir, geleceğe yatırım yaparım. Ha çok mu sıkıştım; hiç düşünmem hemen harcarım.
seni beni onu falan filan geç bunları karnımız tok. Ağlayana daha da ağla deriz gerekirse altını bağlar hayattan eleriz.