Almanya’dan 👋🏻
Almanya genelinde 100lerce Öğrencim var boş vakitlerimde Online ders veriyorum.
Talep çok fazla fakat vaktim yok ve çözüm olarak Youtube Kanalı açmam çok söyleniyor…
Dersi Ekranda anlatıyorum…
Neler gerekli, ekipman, plan, A-Z ye önerileriniz nelerdir?
iyi pazarlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Direk açıp vido atabilirsin ama konu bulman lazım
Bazı insanlar telefonla çekiyor videoları, yinede izleniyor, ekipman önemli değil, ama kaliteli telefon kamerası bir de aydınlatma, izleyici içine çekebilir, videolarda diksiyon önemli donuk bir şekilde konuşursan kimsenin dikkatini çekemezsin, beden dili de önemli. Mesela bir şey anlatırken anlattığını görseller ile de dikkat çekici tutarsın, videoya görsel koymanı öneririm, ilgi çekiçi thumbnailler de yaparsan süper olur.
Ben dersi ekranda anlatıyorum aslında online, kalemle dersi ekranda işliyoruz. Sanki beraber aynı kağıta bakar gibi, Ekrana bakıyoruz ve Adım adım hep bütün konuları işliyoruz zaten benim her konuya bir konseptim mevcut ve çok memnun herkes.
İlk düşüncemiz şöyle bir fikir vardı öğrenciler ders anlatacak yani herkes kendi kendi seviyesinin dersini anlatacaktı…. Onuncu sınıfteki öğrencim onuncu sınıfdaki konuları benim konseptlerime göre anlatacaktı böyle bir düzen kurmayı düşündük ama bu ama uzun vadede, 2-3 sene sonra sonra sorun olabilir diye düşündüm.
Ben kendim anlatsın derse hangi program kullanılması gerekiyor sesin görüntünün kalitesinin yüksek olması için neler gerekiyor bunla alakalı da çok bir fikrim yok
çekim için videolar var, nasıl daha kaliteli videolar yaparım diye, onları izleyebilirsiniz
Bu işlere hakim biri var mı destek alabileceğim… vaktim yok fazla sadece kanalı kurup ders vermeyi bırakmak istiyorum en sağlıklı şekilde