Bence çok güzel. Ses yüksekliği falan çok sevdim. Mikrofonunu daha denemedim ama ses yüksekliği bağladı beni resmen çok da önemi yok ksfkskckf. Ay iyi ki almışımmm
QCY T13 bluetoothlu kulaklık nasıl? Almayı düşünüyorum da :)?
Bozuk çıkma gibi bir durum olmaz zaten test edilip piyasaya sunuluyor. Ama iade süresi oluyor internetten aldığında tabi. Ben gece boyunca dinlendirici ses açıp öyle uyuyorum kulaklıkla. Yastığın çok yumuşak olursa rahatsız etmez 6 saat gidiyor şarjı
Bide şey sorcam 4 mikrofonlu gibisi falan da vardı bi tanesinde suya dayanıklılık aktif gürültü önleme falan yoktu diğerinde vardı çok anlatamadım özellikleri çok farkeder mi?
Anladım alabilirsin elbette o şekilde. Ya da sana basit tüyo vereyim şokta vs oluyor kartlar var ön yüklemeli. Ondan al parayı at içine onunla alabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence güzel dokunmatik özelliği var modları var falan
Bozuk çıkarsa iade edebilir miyim peki?
Bozuk çıkma gibi bir durum olmaz zaten test edilip piyasaya sunuluyor. Ama iade süresi oluyor internetten aldığında tabi. Ben gece boyunca dinlendirici ses açıp öyle uyuyorum kulaklıkla. Yastığın çok yumuşak olursa rahatsız etmez 6 saat gidiyor şarjı
Fiyatı da iyi uçuk değil
Bide şey sorcam 4 mikrofonlu gibisi falan da vardı bi tanesinde suya dayanıklılık aktif gürültü önleme falan yoktu diğerinde vardı çok anlatamadım özellikleri çok farkeder mi?
link atman lazım neler alacksan hepsini gönder bakıyım
Dur atiyim
birisi bu
Aaa link atılmıyor
o zaman ilandaki adlarını komple kopyala yapıştır buraya
Dm den atsam gelmez mi
aralarında en yüksek puanlı ürünü al geç kanka
İyi ya da kötü aldım artık sjxkskckd
Ben kullanıyorum baya zamandır gayet iyi
Off umarım alabilirim
Fiyat kaynaklı mı? İndirim vs denk geliyor
Trendyoldan alıcam. Benim kredi kartım falan yok kapıda ödeme de yok bildiğim kadarıyla. Parasını dayıma vericem o benim yerime alır diye düşündüm.
Anladım alabilirsin elbette o şekilde. Ya da sana basit tüyo vereyim şokta vs oluyor kartlar var ön yüklemeli. Ondan al parayı at içine onunla alabilirsin
Bilemedim şimdi kckdkdlv
Almazsa öyle yaparım ama alıcam. Sürekli kablolu kulaklıklarım bozuluyor
Öyle yapabilirsin fark olmaz her zaman kullanılır
Parasını vermene gerek yok alırım diye
Dedi. Ama kulaklık alacağımı bilmiyor gelince söylicem
Kullanan yok sallayalım mi
Kötü
500 lira altı bi kulaklık önerebilir misin peki? Kablolu kulaklıklarım kaç kere bozuldu ya yoksa pek para vermem böyle şeylere
QCY markası iyidir.
Al o zaman
Kulakların güzelmi
Alma bence