* +44 ya da +007 hattı türkiye de kullanılır mı veya bi wp vs açılsa sorun olur mu?
Kod gerekse yine de Türkiye de mesaj veya kodlar cihazıma gelir mi?
Kod gerekse yine de Türkiye de mesaj veya kodlar cihazıma gelir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kullanılır
Kullandığın hattın müşteri hizmetlerini arayıp sor istersen. Abim Almanya'dan gelince babamın Türkiye'deki telini kullanıyor ama yengem Almanya'daki numarasını WhatsApp olarak burada kullanıyor. Sorun olsa kullanmazdı heral
Öyle numaraları ücretli ya da ücretsiz sunan, ordan alıp kullanabileceğin siteler var. Gelen kodları, mesajları vs site üzerinden görüyosun.
Ama ne kadar doğru yöntem bilmem. Bunun yerinde numara verme olmadan karşı tarafla yazışıp konuşabileceğin, resim video vs atılabilen uygulamalar var. Onlar daha mantıklı bence.
𝙉𝙪𝙢𝙖𝙧𝙖 𝙡𝙖𝙯ı𝙢 𝙗𝙖𝙣𝙖 𝙖𝙢𝙖 𝙝𝙖𝙣𝙜𝙞 𝙪𝙮𝙜𝙪𝙡𝙖𝙢𝙖𝙡𝙖𝙧 𝙢𝙚𝙨𝙚𝙡𝙖
Line mesala. Line İd diye bişe var. Onu verdiğin zaman ekleyebiliyolar seni. Numaranı gizlediğinde görme ihtimalleri yok. Arama, mesaj, ses vs her şey yapılabiliyor. WhatsAppın numarasız hali gibi düşün.
Numarada dediğim gibi Google üzerinden araştır. Yabancı ülke numaralarını uygulamalara, sitelere üyelik için kullandıran yabancı siteler var. Ordan bi numara girersin kayıt olmak istediğin yere, kodda oraya gelir.
Güvenilirliği nasıl, bana öyle çok popüler olmayan, örnek veriyorum devletin çok kurcalamaya tenezzül etmediği, sadece tanıdığım kişiler ile konuşacagım bi uygulama lazım
Line iş görür. Birini eklemek için numara gibi kişisel bilgileri verme durumu olmadığından güvenli bi uygulama.
Sadece wp olarak evet
Peki wp ı bi cihazda açsam kod geliyor ya hani, alabilirmiyim o kodu
Kullanan oluyor başka ülke.
𝙆𝙤𝙙 𝙜𝙚𝙡𝙞𝙧𝙢𝙞 𝙥𝙚𝙠𝙞 𝙗𝙞𝙡𝙜𝙞𝙣 𝙫𝙖𝙧𝙢ı
Bilmiyorum ki.