İnternet & Teknoloji İliskilerinizde ya da flortleriniz hakkinda yardimci olabilecek hangi kanallari seyredersjniz? Goattela Takip Et Xper 1 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben youtubeda genelde gizem dag ya da asilmoray seyrediyorum bildiginiz baska kanal var mı? İliskilerinizde ya da flortleriniz hakkinda yardimci olabilecek hangi kanallari seyredersjniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl bir şey izlememe gerek yok karşımdaki kişinin duru unu çözer ona göre hareket ederim zaten 0 2 Yorumla Goattela +1 yıl Ya cozemezsen ve karsi taraf habire belirsiz davranirsa Yorumla Highline +1 yıl Bir müddet sonra o kişiyi çözerim ben insan sarrafıyım Yorumla
çokşeysorarım Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl cok sacma iliskime ben bakarim sosyal nedyadna artirmak mansiksiz 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bu kanallar mı yardım ediyor yapmayın 0 1 Yorumla Goattela +1 yıl Cidden yardimci oluyor Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimsenin yardimina gerek duymam 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Senin ilişkin var mı 0 6 Yorumla Goattela +1 yıl Yapmaya ugrasiyorum Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Aday var yani Yorumla Goattela +1 yıl Kuzenimden hoslaniyorum 🥺🥺🔫🔫 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Sıkıntı bence hiç bulaşma bu işe Yorumla Goattela +1 yıl Olacagi varsa olur ya benm gonlum onda valla Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Yaşa bakalım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bir şey izlememe gerek yok karşımdaki kişinin duru unu çözer ona göre hareket ederim zaten
Ya cozemezsen ve karsi taraf habire belirsiz davranirsa
Bir müddet sonra o kişiyi çözerim ben insan sarrafıyım
cok sacma iliskime ben bakarim sosyal nedyadna artirmak mansiksiz
Bu kanallar mı yardım ediyor yapmayın
Cidden yardimci oluyor
Kimsenin yardimina gerek duymam
Senin ilişkin var mı
Yapmaya ugrasiyorum
Aday var yani
Kuzenimden hoslaniyorum 🥺🥺🔫🔫
Sıkıntı bence hiç bulaşma bu işe
Olacagi varsa olur ya benm gonlum onda valla