İnternet & Teknoloji Almanya'da yaşayan birinin çift hat kullandığını nasıl cikarabilirim. Bilgisi olan acil yazsin? lisanur12 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yani Almanya'da yaşayan Türk vatandaşı arkadaşlar Almanya'da yaşayan birinin çift hat kullandığını nasıl cikarabilirim. Bilgisi olan acil yazsin? Cevapla Çift Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkiye'de kaç hat kullandığı üstüne olduğu anlarız ama Almanya'dan bulamayız 0 12 Yorumla lisanur12 +1 yıl Ama türk vatandaşı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almanya'da çıkardığı hatlarmi yoksa Türkiye'den alinanmi Yorumla lisanur12 +1 yıl Almanya'da çıkardığı hatları ama türk vatandaşı kendisj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bı bakalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajdan ver bakalım bilgi Yorumla lisanur12 +1 yıl Çok önemli benim için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj at bana ben atamiyorum Yorumla lisanur12 +1 yıl Seviyemiz uygun değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj kutunu aç ben yolluyum ayarlara baj Yorumla lisanur12 +1 yıl tamam Yorumla lisanur12 +1 yıl Gornumuyr takip isteği attım bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj attim Yorumla
gizlihesap281 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Okadar daha gelişmedi teknoloji kanka ortaya çıkarmaya çalışma zamanına yazık 0 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl siber güvenlik 0 1 Yorumla lisanur12 +1 yıl Türk vatandaşı ama Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Konu nedir problem ne 0 1 Yorumla lisanur12 +1 yıl Sadece merak ediyorum başka hat kullanıyor mu diye şüpheleniyorum acikcasj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anlayamazsın 0 1 Yorumla lisanur12 +1 yıl İllaki vardır bir yöntem ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkiye'de kaç hat kullandığı üstüne olduğu anlarız ama Almanya'dan bulamayız
Ama türk vatandaşı
Almanya'da çıkardığı hatlarmi yoksa Türkiye'den alinanmi
Almanya'da çıkardığı hatları ama türk vatandaşı kendisj
Bı bakalim
Mesajdan ver bakalım bilgi
Çok önemli benim için
Mesaj at bana ben atamiyorum
Seviyemiz uygun değil