AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya ben başlamıştım oruca 3 gündür inanılmaz kafa ağrısı çekiyorum bozmak zorunda kaldım 2. gun Allah biliyor çok istedim tutmayi
Herhangi bi sevap ya da iyilik yapılmaya çalışıpta yapılamazsa ya da elinde olmayan nedenlerle yarım bırakılmışsa sevabı yazılıyo
İnşallah. mr çektirdim onun hasarın çekiyorum
İnşallah Rabbım kabul eyler
Baş ağrısının en büyük nedeni vücut ya susuzdur ya da tuzsuzdur az su ya da az tuz baş ağrısı yapar bunun dışında daha başka nedenlerde var ama bu ikisi nedenlerin başında geliyo çoğu kişide
Amin
Mr niye çektirdin ne rahatsızlığın var
Bu arada mr ın ne zararı oldu mr a girerken ilaç verdiler ondanmı acaba omu dokunmuş olabilir
Boyun fıtığı duzlesme var
Rutin kontrol işte. ne zaman mr cihazına girsem kafam kopacak gibi oluyor bugün 4. gun oldu biraz biraz azaldı etkisi
Evet orucun son saatleri susuzluk ile baş ağrısı da yapıyor işte fıtık olunca baş değil beyin agiriyor o da bütün vücudu etkiliyor
Anladım evet çok geçmiş olsun ve unutmayalımki imtihan sınav dünyasındayız bu dünyada mutluluğu aramak yanlış olur zaman zaman iyi zaman zaman kötü günler olur
Boyun fıtığı neden var sebebi ne biliyomusun
Öncelikle duzlesme başladı
Çok gencken boynum aşağı bakarak çalışırdım çizim kesim yapmam gerekiyordu sanırım o da duruş bozukluğu başlattı yıllar geçtikçe farklı sebepler de yüklenince artık fıtığa çevrilmeye başladı. buna da şükür
Anladım evet ve aynen bunada şükür her hale şükür daha doğrusu hamd etmek gerek beterinde beteri var
Hamd etmekgerek çünkü şükür edince sanki rabbimize şükür teşekkür ediyoz imtihana doymadım gibi yani sonra rabbimiz daha çok başa bişey verir şükür edildiği için ama hamd edince tamam doydum o anlamda bende öğrendiğimde şaşırmıştım
Öyle mi çok şaşırdım evet haklısın Detaylı dua etmek önemliymiş bende onu duymuştum teşekkür ederim bilgin için bundan sonra daha çok dikkat ederim
Hamd etmek tamam doydum anlamında ya da öyle bende hastayken öğrenmiştim bunu sonra hamd etmeye elhamdülillah demeye başlamıştım şükür demek yerine bundan önce hem hamd hemde şükür derdim ikisini sonra sadece hamd eder oldum tabi başka imtihanlar sınavlar başlamicak anlamına gelmiyo sadece o halden kurtulup ya da kurtulduktan sonra daha kötüsü ya da başka hemen bişey gelmesin diye öyle
Evet detaylı dua etmek çok çok önemli mesela allaha dua ederken işte allahım şunu istiyom ya da şu bu olsun diyo insan sonra o şey oluyo ama ya kötü şekilde ya da istemediğin şekilde ya da istediğin ve iyi şekilde oluyo oyüzden ya hayırlısıyla olsun ya da hayırlısını ver demek gerekiyo ya da ayrıntı eklemek gerek bu bu şekilde hayırlısıyla olsun buda böyle olsun demek gerekiyo istenilen şey neyse ama ayrıntı eklesende genede sonunda hayırlısıyla olması eklenmesi daha iyi tabi bide mesela bişey isterken dua ederken allahım eğer hayırlı değilse olmasında deniyo mesela bide hayırlı değilse allahım hayırlısıyla olsun hayıra çevir diyede dua edilebilir
Bu arada mr a girmeden ilaç verildimi verildiyse tahin ye 1 yemek kaşığı limonla beraber ye çünkü tahin vücuttaki zehirleri toksinleri atıyo o olacında zararını etkisini atar ya da azaltır
Tahin her yicekte olduğu gibi değişiyo bazı insanları kabız yapıyo sana dokunmuyosa iyi geliyosa o zaman günde 2 yemek kaşığı al bence bi sabah bide akşam ya da akşamdan sonra ama yemekle beraber alma ilaç niyetine alıcağın için sade tek başına alırsan daha faydalı olur
Tahin yedikten en az 15 dakika beklemek gerek su çay ya da kahve veya herhangi bişey içebilmek için ben öyle bişey okumadım ama ben yediğimde öyle yapıyom diğer türlü hemen içersen üstüne tahin yağlı olduğundan mide bulantısı yapıyo
Hayır verilmedi
Verilseydi daha kötü oluyordum biliyorum. Ama dikkate alicam dediğinizi saolun
Dokunur mu bilmem denemem lazım rahatsız olursam bırakırım zaten saol tavsiyelerin için 🌿
Rica ederim
Doktor eğer ameliyat gerekiyo sinirler hasar görmüş ya da değişim olmuş değişmiş gibi şeyler derse ameliyat olunabilir ama diğer türlü sadece ağrı başka bişey yoksa ameliyat olma bence çünkü boyun fıtı yani boyun ve bel ameliyatları öyle küçük şeyler için küçük şeyler dediğim sadece ağrı olupta başka bişey yoksa ameliyat edilmez gerek yok çünkü riskli boyun ve bel ameliyatları boş yere kurcalamamak gerek eğer bişey yoksa ama ameliyat derse bence yaptırma git hacamat yaptır hacamat bi sürü kişiye iyi geliyo sadece boyun fıtığı için değil başka bi sürü rahatsızlıkları olupta hacamat yapanlar sülük yapanlar var bazısı tamamen rahatsızlığı neyse geçiyo bazısı geçmesede çok daha iyi oluyo ama rahatsızlığa bağlı tek seferde tam iyileşme olmuyo 3-4 kez belki bazısında 5-6 gerekebilir hem hiç bi yan etkisi yok risklide değil bu arada hacamatı yapan herhangi biri değil işinin ehli olması gerekiyo işi iyi biliyo olması gerek
Zaten hacamat hakkında hadis var peygamber efendimizden aleyhi salatu vesselam
Maalesef hacamatın işe yaramicağını sanan çok kişi var hani iyi gelmese o zaman yaptırıpta o kadar kişi iyileşmiş olmazdı onlar nasıl iyileşti ya da çok daha iyi olan nasıl iyi oldu günümüzde modern tıp ve ilaçlarla teknolojiyle tedavi yöntemlerine daha çok önem veriliyo ama doktorların bile yani modern tıpta bile tedavisi olmayan hastalıklar bitkilerle doğal yiceklerle tedavi oluyolar misal hamile kalamayan çok kadın var sonra soğan suyunu kaynatıp içipte hamile kalabiliyolar ve huzursuz bacak sendromu aynı şekilde tıpta çaresi yok ama doğada var ne peki sadece hardal tohumu düşün sadece bi hardal tohumu tabi saati ve miktarı var her şeyin fazlası zarardır bu en faydalı yicek olsa bile
Bu 2 misal şimdi aklıma ilk gelenler daha var
Oyüzden sende boşverip geçersen işe yaramaz diyip geçicek olursan diye söylüyom denemekle bişey kaybetmezsin eğer yaptırabiliyosan hacamat ve sülük ya da sadece hacamatta olur yaptır vallla ameliyata girmeden tedavi edilebilcek çok hastalık ya da rahatsızlık var insanlar maalesef hep ilaç ve ameliyatlarla tedavi olmaya yöneliyolar ve üstelik çok kişi var ameliyatsız tedavi olabilcek hastalıklar bitkisel olarak ama bilmediklerinden dolayı ameliyat yapıyolar tabi ameliyat yapılması gereken durumlar var yok değil ama boş yere tedavisi bitkisel yola hacamat ve sülükle tedavisi olabilir ama olmuyolar ve ameliyatla hasar bile alıyolar daha kötü olanlarda var ve tabi iyileşenlerde var yani önce hacamatı deneyebiliyosan bence dene ben bildiğimi söyledim tabi seçim senin bişey diyemem
Ben modern tıbba karşı değilim günümüzde modern tıbbın çok iyi ilaçları ve tedavi yöntemleri ve teknolojiyle yöntemleri var ama maalesef bu bi çoğu ilaç için geçersiz ilaçlar ya tedavi etmiyo ya da tedavi edip vücudun başka bi yerini bozuyo ilerde başka bi rahatsızlık çıkarıtyo buda bilinmiyo neden çıktı diye tabi bunun dışında en temel şey olan beslenme hastalıkların büyük kısmı çoğu beslenmeyle alakalı
Demeyi unutmuşum ameliyatlarda çok iyi günümüzdeki tıpta ama boş yere ameliyat olan ve olupta daha kötü olan hastalar var halbuki bitkisel yolla çok kolay tedavisi yoksa ameliyatında gerektiği durumlar var ama doktorlar her şeye ya ilaçyada ameliyat ya da her ikisini uyguluyolar hahaha bunları yazan ben hayatında 13-15 ameliyata girmiş kişi komik oldu 😁
Aidin salihe bakmanı öneririm bunun dışında ibrahim saraçoğlu doğal yollarla yani her rahatsızlığa kürü oluyo onlarda tedavi ediyo ablamda huzursuz bacak sendromu vardı hardal tohumuyla geçti tabi nedenler dünyasındayız bazısına iyide gelmeyebilir hardal tohumu yani bitkiler ilaçlar tedaviler veslie olur neden olur şifayı allah verir diğer türlü ne yapsa iyileşemeyenlerde var mesela
Yazımdan belki yaşımın az küçük olduğunu düşünebilirsin 25 yaşımdayımda ama yazımı pek düzeltmedim alışkanlık işte ama evrak ya da yazıda falan normal düzgün yazıyom tabi bunuda söyledim çünkü bu kadar konuştuğum kişinin küçük olduğumu düşünmesini sevmem istemem ki bu bi yans zaten o zaman karşı taraf dediklerinide ciddiye almaz karşısındakinin yaşı küçük diye öyle yapanlar çok ciddiye al diyede söyliyom yani
O kadar yazmışsın hepsini okudum teşekkür ederim bilgilerin için. kimi doktor ameliyat diyor kimisi sol kola vurmadığı sürece ameliyata gerek yok diyor
Hacamat yaptırıyorum bu cumartesi yine yaptiricam şifa olsun insallah diyelim
Yazdıkların çok değerli ve kıymetli teşekkür ederim kardesim
Rica ederim sevindim
Öyle bir şeyin ayın varlığından haberim yoktu
Ciddimisin yoksa dalgamı geçiyon pek anlayamadım ama sanırım dalga geçmiyon gibi geldi daha çok
Öyleyse sevindim
Yorum için teşekkürler
Cidden bilmiyordum ben dinsizim saten
Anladım evet
Üzüldüm dinsiz olmana elimden bişey gelmicekse bilmez olaydım
Peki niye dinsizsinki neyi sorguluyosun ya da cevabını bulamadığın soru ne