Taksitli ya da krediyle değil nakit aldım.
Bence zengin sayılırım
ne hale geldik telefon alabilen kendini zengin sanıyor🤪
Taksitli ya da krediyle değil nakit aldım.
Bence zengin sayılırım
ne hale geldik telefon alabilen kendini zengin sanıyor🤪
Zenginlik ifade etmez. Zenginliğin tarifi şu dur istediğin yerde istediğin şeyi elde edebilme gücüdür. Maddi yollardan veya itibarınla satın alma gücüdür. Mesela bir galeriye git şu arabayı bana verin de sorgusuz sualsiz alıp gidebiliyorsan zenginsin, alamıyorsan değilsindir. Sana tavsiyem böyle düşünme sadece itici bir tip olmakla birlikte yalnız kalırsın. Yaşlılık dönemi çatınca da batsın bu dünya şarkısını mırıldanırsın
Telefonunla zengin olduğunu düşünmek bana göre garip abi bu zamanda bence çok akıllıca yatırım yapılmalı asıl ondan sonra zengin olursunuz çok güzel geliriniz olur
Alakası yok be 😅 normal çalışan da alır çok fakir olmadığı sürece sadece zorlar o kadar 14 pro max kaliteli amiral ama fiyatı bir çok telefon gibi gereksiz
Türkiyede için pahalı maalesef
Cevap
18Cevap
Sayılırsın
14 pro max almak bence çok gereksiz bir hareket 🤨 bende 12 pro max var 14 Pro max ile aynı 🤷♀️ tek fark bendeki telefon 2 sene erken güncelleme desteğini yitirecek o zamanda gider yenisini alırım.
65k para yani 2500€ ile kim zengin olabilir ki 😂 10 ile çarpsan 1 ev dahi etmiyor hatta orta sınıf bir araba bile yok 650k paraya. 65k bence ucuz Tayyoya soyliyim de 100-150k aralığında. Bisey yapsın İPhone u 😏
burada bunu söylediğine göre zengin değilsin zengin iphone ile hava atmaz ne bileyim Ferrari falan aldım desen hadi neyse
Artık bir kahve ısmarlarsın bende hediye olarak dantel alırım sana 😂
Danteli napıcam😅
Anneannem TV üzerine vs koyuyor sende öyle yaparsın 😂
Sağ oll
Eee kahve
☕️🍩 çöreksiz olmazdı
Teşekkür ederim o zaman ayakta kalmayalım 🏝️ özel adam'da oturalım zamanınız varsa 🤔
Hiç zamanım yok
O zaman ben kahve ve çöreği alayım sen gidebilirsin
Teşekkürler 😊
Dediğin telefonu tek seferde nakit alabiliyorsan zenginsin knk ama taksitle alıyorsan ayağını yorgana göre uzatnayan lüks tutkunu fakirsin 😄
Peşin aldım knk😁
Ozaman zenginsin kanka 😄😄
Aylık gelirin ne tam servetin nedir bugattin hangi renk😂😂
Üzgünüm tek seferde dodge charger alamıyorsan fakirsin
Hadi ya
Zengin züppesi hadi simdii bas git terbiyesiz! Bir de utanmadan hava basip milletle alay geciyo
Tahiminim eşin çalışıyor sen de çalıyorsun aylık toplam geliriniz 100k+
Zengin koca mi buldun kız doğru söyle :)
yakışıyor mu lan delikanlı adama bu nick. top
Genelde fakir iphone alır, zengin yatırım yapar..
Fakire bir iPhone dilencş değilim 😂😂
Bana da al kanka :)
Güle güle kullan
Bu kadar teknoloji kölesi olmayın
belki de biriktirip almışsındır
Ne kadar ki, eh artık başın göğe ermiştir
70.000 tl
Yuh yuh akıl vardır inşallah sende bu parayı telefona verdiğine göre 😳
mal olduğunun kanıtı sayılır
parasına bakmadan alışveriş yapan zengindir
İyi halt yedin😂
şu an hesabinda kaç para var