İnternet & Teknoloji Ttnet kullananlar internetiniz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Wifi duruyor ama internet bağlantısı gitti yaklaşık yarım saatir Güncellemeler+1 yıl Düzeeldi kavuştum oley be Ttnet kullananlar internetiniz var mı? Cevapla Wifi Soruları İnternet Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bulunduğun yerde sıkıntı vardır internet gelen dolapta yani 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ne zamana düzelir Yorumla ByMusty007 +1 yıl Ben teknik servis miyim 😊🙈 onu TTNET bilir açık kalsın ve şimdi istersen bi arıza kaydı oluştur başka bir şey çıkarsa halletsinler Yorumla Soran +1 yıl Sen yetkili bir amcaya benzi yorsun ondan Yorumla ByMusty007 +1 yıl Keşke elimden bir şey gelse yaparım ama gelmiyor sen hallet artık gerisi basit şeyler Yorumla ByMusty007 +1 yıl Ve amca senin babandır yaşın kaç da amca diyon 😂 Yorumla Soran +1 yıl Uğraştım düzelmedi neyse kendi kendine düzelir belki 3 ışık yanıyor 4. yanmıyor Yorumla Soran +1 yıl 30 :D Yorumla ByMusty007 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Modemi aç kapa tekrar fişe tak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yaptım işe yaramadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yine iyisin hayırlı olsun bilirim o mutluluğu Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim kaçta uyumayı düşünüyorsun belki sohbet edebiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi 😃 Yorumla Soran +1 yıl Bu saate uyunur mu ya sohbet edelim işte :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bulunduğun yerde sıkıntı vardır internet gelen dolapta yani
ne zamana düzelir
Ben teknik servis miyim 😊🙈 onu TTNET bilir açık kalsın ve şimdi istersen bi arıza kaydı oluştur başka bir şey çıkarsa halletsinler
Sen yetkili bir amcaya benzi yorsun ondan
Keşke elimden bir şey gelse yaparım ama gelmiyor sen hallet artık gerisi basit şeyler
Ve amca senin babandır yaşın kaç da amca diyon 😂
Uğraştım düzelmedi neyse kendi kendine düzelir belki 3 ışık yanıyor 4. yanmıyor
30 :D
😂😂😂
Modemi aç kapa tekrar fişe tak
yaptım işe yaramadı
Hadi yine iyisin hayırlı olsun bilirim o mutluluğu
Teşekkür ederim kaçta uyumayı düşünüyorsun belki sohbet edebiliriz
Şimdi 😃
Bu saate uyunur mu ya sohbet edelim işte :D