İnternet & Teknoloji İnstaya post atmak istiyorum ama ya kimse begenmezse? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstaya post atmak istiyorum ama topu topu 300 takipcim var 50 begeni flan tek gelir diye korkuyorum kqhsuiaksjd Güncellemeler+1 yıl O 50 kişide arkadaşlarım 🥹🥹 İnstaya post atmak istiyorum ama ya kimse begenmezse? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sifir begeni gelsin gene umrumda olmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl benim umrumda maalesef Yorumla ahmetcann16 +1 yıl niye Yorumla Soran +1 yıl insanlarin düşüncelerini umursuyorum mükemmel olmam lazim Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Omur boyu mutlu olamazsin ama Yorumla Soran +1 yıl biliyorum yapacak bir sey yok düzeltemiyorum kendimi Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bende oyleydim Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim takipçim 90 kisi 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yorumlayabilirim istersen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ya hayir ben güzelliğim konusunda kuşkulu değilim ya hani kesfete falan cikmazsa falan diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence 75 90 arası alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl nerden çıktın bu sonuca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle hissetim Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
gülüsevenbiri777777 Takip Et Xper 3 Yaş: 126 +1 yıl Ne büyük acı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya buda benim takıntım ne yapayım Yorumla gülüsevenbiri777777 +1 yıl Tamam canım ya böyle cevap verdiğin için çok tatlısın ama bunu takıntı yapma yaşamaya hayattan zevk almaya bak kimin ne dediği umrunda olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sifir begeni gelsin gene umrumda olmaz
benim umrumda maalesef
niye
insanlarin düşüncelerini umursuyorum mükemmel olmam lazim
Omur boyu mutlu olamazsin ama
biliyorum yapacak bir sey yok düzeltemiyorum kendimi
Bende oyleydim
Benim takipçim 90 kisi 🤣
Yorumlayabilirim istersen
ya hayir ben güzelliğim konusunda kuşkulu değilim ya hani kesfete falan cikmazsa falan diye
Bence 75 90 arası alabilirsin
nerden çıktın bu sonuca
Öyle hissetim
Peki
Ne büyük acı
Ya buda benim takıntım ne yapayım
Tamam canım ya böyle cevap verdiğin için çok tatlısın ama bunu takıntı yapma yaşamaya hayattan zevk almaya bak kimin ne dediği umrunda olmasın