Daha önce büyüttüğüm organik 10K hesabım vardı 3 aydır donuk. Full keşfetteydim magazin tarzı bi hesaptı istatistiklerim baya iyiydi sınav için dondurmuştum şimdi tekrar açmak istiyorum ama içeriğini değiştirerek..
sizce ne hesabı yapmalıyım?
Daha önce büyüttüğüm organik 10K hesabım vardı 3 aydır donuk. Full keşfetteydim magazin tarzı bi hesaptı istatistiklerim baya iyiydi sınav için dondurmuştum şimdi tekrar açmak istiyorum ama içeriğini değiştirerek..
sizce ne hesabı yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Instagram'da reklam alarak para kazanmak istiyorsanız, belirli bir nişe odaklanmanız ve o nişe uygun içerikler üretmeniz önemlidir. İşte potansiyel olarak karlı olabilecek bazı Instagram hesap türleri:
Moda ve stil: Moda, giyim, aksesuarlar ve stil hakkında içerikler paylaşabilirsiniz. Moda markaları ve mağazalarıyla işbirliği yaparak ürün yerleşimi ve sponsorlu içerikler üretebilirsiniz.
Seyahat ve gezi: Seyahat etmeyi seviyorsanız, seyahat ipuçları, destinasyonlar, gezi günlükleri ve fotoğraflar paylaşarak bir seyahat hesabı oluşturabilirsiniz. Turizm şirketleri, oteller ve seyahat acenteleriyle işbirliği yapabilirsiniz.
Yiyecek ve yemek tarifleri: Lezzetli yemekler, tarifler, yemek yapma videoları ve restoran incelemeleri paylaşarak bir yiyecek hesabı oluşturabilirsiniz. Restoranlar, gıda markaları ve mutfak ekipmanları şirketleriyle sponsorlu içerikler üretebilirsiniz.
Sağlık ve fitness: Sağlıklı yaşam tarzı, egzersiz rutinleri, beslenme ipuçları ve motivasyonel içerikler paylaşarak bir sağlık ve fitness hesabı oluşturabilirsiniz. Spor giyim markaları, beslenme takviyeleri şirketleri ve spor salonlarıyla işbirliği yapabilirsiniz.
Kişisel gelişim ve motivasyon: Kişisel gelişim, motivasyon, başarı hikayeleri ve olumlu düşünce içerikleri paylaşarak bir motivasyon hesabı oluşturabilirsiniz. Kitaplar, online kurslar ve kişisel gelişim koçlarıyla ortaklık yapabilirsiniz.
Bu sadece birkaç örnek, potansiyel olarak karlı birçok farklı niş bulunmaktadır. Hedef kitlenizin ilgi alanlarını, trendleri ve pazar taleplerini araştırarak kendi ilgi alanlarınıza uygun bir hesap oluşturmanız en iyisidir. Ayrıca, içerik üretimi ve marka işbirlikleri için kendi benzersiz tarzınızı ve niteliklerinizi de dikkate almanız önemlidir.
Makyaj
itiyacmı var