Stlerimi gızledıgım kısı o styi one cıkanlar da gorebilirmı
Bilen yazsın lutfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Stlerimi gızledıgım kısı o styi one cıkanlar da gorebilirmı
Bilen yazsın lutfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Göremez
Sonradan gizlemeyi acsak gorurmu ama tekrardan one cıkanları
Hayır göremez
Katılıyorum size hanımefendi..
Fakein varsa denedinmi hıc
Denedim
Abla oyle dımı oh be sukur
Şu adamı engelle yazıp durmasin
@adnanx25 seni mi
Beni mahkemeye vermekle tehdit ediyor benim görüşümü kaldır ben burdan yardimci olurum sana
Size demedim hanimefendi bir mevzu olduda soruyu soran hanfendiye dedim kusura bakmayin rahatsiz ettim
@adnanx25 hangi adam
Tamam cevaplarımi siler misin
Ben silemiyorum, soruyu ben sormadım. Senlik bişey yok ben diger kiza diyorum
@adnanx25 hem bisey olmaz dıyon hem sil diyon
Lan yazip duruyor bir sürü bildirim geliyor
Soruyu soran, seninde ayrı mk korkak kasar seni.. bide benlik durum yok diyor ergen velet ikinizide mahkemeye vercem s. ikicem ikinizide
Soruyu soran kişi yorumumu siler misin bildirimlerden gına geldi
Seninde profilini ss aldım üçünüzü mahkemede zıplatacam size söz yine baharlar gelecek
@adnanx25 abi ben gorene kadar msjları zaten yazıyonuz
Silsem nolcaktı
@adnanx25 bana nıe sovuyon lan
Sanki ben diyom yaz diye
@adnanx25 ben ne alaka 😂
Olum burası pavyon gibi oldu kac kisiydiniz siz mk 3 kişiydiniz 3 ünüzüde alayinizda... 😃 mahkemede goruscez
@adnanx25 ben gram kfr etmedım valla abicım ben napayım
Ben sana 50 defa dedim ki yorumlari kaldir 3 noktaya basarak ama sen üste ciktin sürekli. Cevrem hakim, savcı hepinizle görüşücem yemin ediyorum bak
@adnanx25 e tamam bende yazdım cunku
Bıldırımlerı kapa o zaman
@adnanx25 bu kadar kolay korkaksin madem ne diye adama küfür ediyon tehdit ediyon herşeye maydanoz oluyon mal😂😂😂
Sen gizlen ben senin profili her şeyini ss aldım senlede görüşcez kasar beyinsiz seni. Benim tek rahatsız olduğum nokta sürekli bildirim gelmesi. Ben adam karşısında r yapmadım. Ben açık açık söylüyorum mahkeme günü sen ve diğer o 2 kişiyi s. ikecem bu kadar basit arada senide zıplatcam eşek habeş maymunu..
@adnanx25 ahaahhaahahaah naparsan yap
Çevrem hakim, savci görüşcez ezik.. hesabini kapatsanda bulunacaksin bebekk😀 kasarr
@adnanx25 hesabımi niye kapatayım yaa senin gibi korkak miyim sjsjjssj
Seninde ananinda ikinizi mahkeme günün s. ikecem ben sokak o. rospusu seni
göremez nokta
Cidden mi
Oyleyse sukurler olsun be
Şu yukardaki kaan gumusun yorumunu kaldirir misin 3 noktaya basarak? Cidden yakalarsam öldürcem iti ondan diyorum
Evet göremez fake hesap ile denedim
Sildım
Nerde bulcan be abi onu
boş ver sen amannn
Yazmaya degmez bos ısler
Tesekkur ederim kaldirdigin icin
Instagram hakkinda cok bilgim var sorunuz varsa cevaplarim memnuyietle
Soruyu soran kişi.
Görüşümü kaldırman hiçbir şey ifade etmiyor , bütün ekran görüntülerini aldım, savcılığa gidecegim. Hadi bunu da kaldır...
Hakaret ve tehdit suçundan dolayı mahkemede ağır bedel ödeyeceksin
@KanGörmüş abiim valla benlik durum yok sal artık şurayı
Senlik bir durum yoksa o zaman görüşümü kaldırmayacaktın
Peki ya sonradan gızleme bolumunu acarsam o kisi one cıkanlara gırerse gorur dımı
@KanGörmüş abicım ya kavga cıksın ıstemıyorum bu kadar uzatmayın yeter
Ben uzatmayacağım savcılığa gidip şikayette bulunacağım gerisini onlar bakacak artık bu şahsın yazdıklarına göre. O çok güvendiği akrabaları da onu kurtaramayacak...
Benim kim olduğumu bilmiyor yaşımı bilmiyor kimliğimi bilmiyor bana yazdığı şeylere bak hepsinin kaydını aldım ağır Bedel ödeyeceksin mahkemede
Görüşünü de silsen , hesabını da silsen hiçbir şekilde kaçamayacaksın... Andım olsun. Bittin sen.
Baltayı taşa vurdun. Ben bunun hesabını mahkemede sormazsam namerdim
@KanGörmüş abi bu ulke de adalet cok varda sana mı bakıcaklar
Neler oluyo bıtıyoda hıc bısey olmuyo
Bunda mı olucak
Yani boyle hukukcu degılsen halledemessın
Ama dıyosan benım arkam genıs devlette dıye
Benımde bi dava var dolandırıcılıkla ilgili onada el at madem adalet sevıyosan
Daha önce Twitter'da birkaç kişiye hakaret nedeniyle dava açmıştım paralarını aldım nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama dolandırıcılığı bilemem
Bence böyle küfür ediyorlar hakaret ediyorlar ondan sonra Abi yapma abi etme yaptık bir hata affet lütfen annem kızar babam Döver diye yalvarıyorlar ama hiçbirine acımıyorum
@KanGörmüş nası oldu o iş hukukcumusun
ya da cok mu zenginsin avukat tutucak kadar falan cunku
Sana karşı işlenen bir hakaret suçundan dolayı doğrudan kendi mahkemeye giderek dilekçe yazıp savcılığa şikayette bulunabiliyorsun bunun için Avukat olmana ya da bir avukat tutmana gerek yok
Benim biraz tecrübem var ve uğraşacak vaktim var o yüzden böyle şeylerle uğraşabilirim avukata gerek yok
@KanGörmüş sokokta katiller tacızcıler tecavüzculer gezerken bu tur seyler cok daha muhım gelmiyo ya
Ben burada hiçbir kötü bir şey yazmadım o geldi bana sataştı Küfür etmeye başladı Ondan sonra daha fazla Küfür etmeye başladı Ondan sonra tehdit etmeye başladı kendisi kaşındı Benim hiçbir suçum yok kibar bir şekilde uyarıp yanlış bildiğimi söyleyebilirdi onun yerine küfür ve hakaret etti sonrasında özür dilemek yerine daha fazla küfür etti ve tehdide başladı çok kaşıntı Yapacak bir şey yok böylelerini kaşıyacaksın.
Kaşınmazsam dünyanın en namert adamıyım
Balyozla beni parçalamakla tehdit ediyor bakalım hakim ve savcı akrabaları onu kurtarabilecek mi ben de çok merak ediyorum hadi İzleyip görelim :)
Kardeşim ben burdayım her zaman istediğin kadar öt 😄 bişey demiycem hadi yap bakalım ne yapcaksan buradayızzz
kardeşim :) :)))))))))
Savcılık , var olan iş yoğunluğuna göre 6 ay ile 1 yıl arasında davayı başlatacaktır sabırla bekle bakalım. Yarın Çarşamba
Kardeş ben 3 senedir bu sitedeyim ben ne mahkeme kagitlari gördüm😀 ne de sen gibi atip tutupta bi cacik cikmayanida gördüm sen rahat ol ben bi 5 sene daha burdayim hadi bakalim
Mahkemeyi aldiktan sonra balyozla kafani dagiticam 2 kez mahkemelik olcaz yani
@KanGörmüş ig versene bi
Bak bu görüşü kaldır ben diger kizin yorumladigi taraftan vercem ig. Birde adamida engelle
Kaldırsan da kaçamayacak
Engellesen de
savcılık seni catır catır bulacak
S. iktir git lan bu ülkeden bide ateistim yazmis y. avsak ne işin var müslüman icinde pic
Kaç bakalım Klavye delikanlısı.
Ne kaçması senin kafani balyozla dagiticam ben mk cocugu
Bu kufurude ss al anani s. ikicdm kaan senin
tabiki :)
Gençler size özet veriyorum dinleyin :))) mahkemeyi kazandıktan sonra para talebim olmayacak mahkeme çıkışı kafasını camla patlattıktan sonra birde balyozla çatlatacam olmayam beynini kaanın.. sonra ikinci mahkemede hapise attırtcam😀 orada ateist arkadaşlarıyla artık 50 sene yatar🙃
Ortalama 1 sene daha tadını çıkar hayatın sonra yarım beyinle hapiste kalcan
Birde ben küfür etmeden önce tehdit ettin mahkeme ile onuda ss aldım sana yediricem onları ben😁
tamam
Sakın hesabı iptal ediyim deme zaten kullanici adin hepsi ss mevcut bende tehditlerin vs. Kapatsanda bulcam yalvarsanda o kafanı balyozla dagiticam. Ben inadım bu işin pesini birakmayacam seni var ya atestlerle s. ikicem imansız it
tamam. :) hem suçlu, hem güçlü
Balyoz da kafası ezilmekle tehdit edilen kişi benim ama hapse girecek olan da Benmişim
Çok pişman olacaksın bu küfür ve tehditlerin için.
Son pişmanlık neye yarar, çok kaşındın daha sana küfür etmiycem senin gibi sanal bebesi değil reelde denk geldiğimizda icraatlarımı görürsün tamam mı paşam sen şimdilik beni korktu bile görüşcez çok uzun sürmeyecek
Bak seni ciddiye bile almiyorum o yüzden dikkat etmiyorum yazarken yanlis yaziyorum 😀 adam yerine bile koymuyorum o kdr yani
Mesaj ile küfür etmenin cezası 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır. Aleni bir ortam bulunmadığı için cezada artırım yapılmayacaktır.
Ölüm tehdidi cezası 6 aydan 2 yıla kadar hapis veya 6 aya kadar hapis veya adli para cezasıdır. Ancak ölümle tehdit nitelikli hallerden biriyle gerçekleştirilmişse 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası olur. Tehdit sonucunda kişi öldürülürse hem tehditten hem de kasten öldürmeden ceza verilir.
Azıcık hukuk öğren Adnan Bey
Ben kendi halimde takılan birisiydim Sen geldin bana saldırdın e bunun hukukta bir karşılığı var tabii ki öğren bunları
Kafanı camla kıracağım balyozla patlatacağım demekle olmuyor.
2 ayrı suçtan ya para cezası ya da hapis cezası gözüküyor gibi sana Hadi bakalım hayırlısı olsun
Sen de lütfen bütün yazışmaların ekran görüntüsünü al ekran görüntülerini al ki senin bana yazdığın küfür ve tehditleri de görsün mahkeme
Elhamdülillah ben bir defa bile nezaketimi ve saygımı bozmadım kimseye kötü bir cümle kurmadım Ama sen geldin benim namusuma aileme iffetime ağır şekilde küfür ve hakaret ettin yetmedi beni ölümle tehdit ettin. Hala yaptığın şeyin farkında değilsin
Ben gıdıyom yeter bıktım
Alt tarafı bi soru sordum olanlara bak ya
Suç işleyen cezasını da çeker
Tamam hadi bakalımmm demet akalınnnm😀
Ss lerini yanlisikla silip aglama ha 😀 ben yine sana koz olarak yine küfür ederim birde allah cümlesini agzina alıyor.. gidiyor baska sorularda ateistim diyor burada farkli konusuyor hepsi galeride krdş ben yedircem sana
Adnan kardeşim İşlediğim hangi suçtan dolayı bana tam olarak neyi yedireceksin. Beni hapse attıracaktın ya. Hangi suçumdan ötürü beni hapise arttıracağını da söyler misin Merak ettim. İşlediğim suçu bilmek istiyorum. Onu söylersen sevinirim
Bana küfür eden sen beni öldürmekle dövmekle tehdit eden yine sen tam olarak neyi yedireceksin bana söyle bakalım merak ediyorum
Sakin olup Biraz mantıklı düşünürsen burada suç işleyen kişinin sen olduğunu anlarsın
Hatalarını kabul edip özür dilemek için yarına kadar fırsatın olacak. Hem bana küfür ediyorsun hem beni tehdit ediyorsun hem de sanki suçlu sen değilmişsin gibi davranıyorsun
Bana ettiğin küfür ve tehditleri geri alıp özür dilemek için yarına kadar son şansın var şikayetçi olmayabilirim ama eğer hala suçunu Daha doğrusu suçlarını bildiğin halde inat etmeye devam edersen Gerçekten yarın savcılığa gidip şikayetimi veriyorum
Selam
@KanGörmüş olay nedir
Napcan sen olayi krds
Bir şey yapmıycam soruyorum
Tamam konu kapandi meseleyi öğrenmene gerek kalmadi ben ettigim kufur icin ozur diledim burada da dilerim sorun degil sadece durduk yere kufur ettigim icin pismanlik duydum. Iyi aksamlar
son durum ne oldu çok merak ettim kim kimi dava etti kim kazandı? Çünkü azıcık hukuk biliyorsam birisi seni öld* cem demiş diğeri de bittin sen diyerek tehdit etmiş yani ikiniz de haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi😂😂😂
@ahkhacettepe hukukçu sandım bir an