Alacagim bir teknolojik urun gecen haftasonu indirimdeydi. 1000 lira kadar dusmustu karne hediyesi, babalar gunu derken. Sonra hafta basinda yine ayni oranda yükseldi. O sira elimde para yoktu alamadim, simdi gecti elime. Sizce bayram indirimi olma ihtimaline karsi bu haftasonunu bekleyeyim mi yoksa hemen gidip alayim mi? Ulkede hemen fiyatlar da değişiyor, yukseliyor falan ne yapayim sizce? Bayram indirimi olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neydi uygun bulunur belki.
Telefon. 12.000 bin miydi 11.800 falan mi neydi. Sonra pzt günü 12.700 olmuş. Gidip alsam mi yoksa bayrami mi beklesem bilmiyorum. Simdi cebimden yaklasik 900-1000 lira cikmis olacak durduk yere. Daha da fazla ödemeyeyim diye alayim diyorum ama yine biraz bayram sebebiyle haftasonu falan düşerse diye de emin olamiyorum
Hangi telefon işte
Samsung a54
Neden a53 değil? Çok araştırarak aldım harika bir cihaz.
A53 e yetisemedim. a53 ü cok beğendim. A53 almaya gittiğimde uretimi durdu, stogumuzda da yok dediler alamadım. Internetten alisveris yapan biri degilim. O yuzden ordan da isteyemiyorum. Teknosa, vatan gibi teknolojik marketlerden aliyorum genelde. piyasada a53 falan yok. Yoksa a53 dis gorunus, incelik olarakta a54 e cok daha guzel ve estetik bir cihaz.
Ben netten aldım
Sence bu haftasonu bayram indirimi falan yaparlar mi? Tekrar 12 bine falan duser mi? Yoksa alacagim artik. Zararim olacak ama. O fazla verecegim paraya kılıf alirdim, ekran korucu falan taktirirdim. Sence duser mi? Bir de 22 haziranda faiz artirimi falan olacak diyorlar. Bu da fiyatlari nasil etkiler bilmiyorum. Biraz dolar düşer mi ve bunu yansitirlar mi fiyatlara belli degil. Bir de 22 haziranda tam tersi bir sey yapsalar piyasa iyice yukselir. Bir kere yapmislardi cunku. Millet faiz artirimi bekliyordu, düşürdu piyasa firlamisti. Ters bir sey yaparlar mi bilmiyorum 22 haziranda. Hem bayram indirimini hem faiz kararini beklesem mi bilemedim.
Bak netten al bir şey olmaz. Kılıfı falan her şey bedavaya gelir.