Bilgisayara yeni oyunlar yüklemek istiyorum. Hangi oyunları önerirsiniz
Bilgisayar 930MX ekran kartı 4gb
8 GB ram
1 TB hafıza
Asus laptop
Hangi oyunlar
Sürükleyici hikaye oyunları olabilir öneriler
Hangi oyunlar
Bilgisayar 930MX ekran kartı 4gb
8 GB ram
1 TB hafıza
Asus laptop
Hangi oyunlar
Sürükleyici hikaye oyunları olabilir öneriler
Hangi oyunlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
The Hunter: Call Of The Wİld
Avcılık oyunlarını seviyorsan oynayabileceğin sevmiyorsan da sevdirecek çok güzel bir oyun önerim var. Çeşitli hayvanları avlayabildiğin oyunda birçok habitat (map) bulunuyor Ayı, Ceylan, Tavşan, Kurt, Gemsbok, geyik türleri, timsah ve daha fazla hayvanı doğru silah ve mermiyi kullanarak avlayabilirsin. Hayvanı doğru şekilde avlamak için dört şart var;
1. Hayvanı vital yani hayati organından vurman gerek kalp, ciğer, mide gibi önerim ciğerdir bunun için hayvanın yan dönmesini bekle
2. doğru mermi gidip bir tavşanı 7 mm magnum ile vurmak hayvana eziyet sayılıyor yasal olan boyutlarda mermi kullanman gerek
3. hayvana 2 kereden fazla sıkma çünkü bu da eziyet sayılıyor.
4. hayvanı trophy organından vurma yani örneğin geyik kafası bu senin trophy evinde sergileyebileceğin bir nesne ve zarar görmemeli
Sessiz ol: Oyunda oldukça sessiz olmaya ve hayvanlara görünmemeye çalış her hayvanın farklı nitelikleri var kimi iyi koku alıyor mesela yırtıcılar kimi de iyi duyuyor mesela geyik türleri.
Özel deri ve tür: Bazı hayvanlar çok nadir görülür örneğin albino hayvanlar bunları mutlaka avlayın çünkü zor karşılaşacaksınız bir daha oyunda görülme olaslıkları bazılarında 0.3 vesaire gerçekten zor.
Ve daha birçok zevkli aktivite var görevler, av köpeği, koku giderici sprey, ördek, kaz, hindi birçok seçenek
The saboteur
Saints row The third
Elder scrolls V Skyrim
Bu oyunlar çok eski yeni oyunlar oneri daha iyi olmaz mı sankii
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!