Krediyi çeken kişi geri ödemesini ve faiz riskini göz önüne almış ki krediyi çekmiştir. Zaten yılda 2 kere maaşlara 2 - 5 bin TL arası zam geliyor, kim düşünür geri ödemeyi.
tamam şu mantiga cikiyor kredi çekende zengindir bi güvencesi vardir 😂 Hem maaşlara 5 bin zam gelse nolacak gıda maddelerine %500 zam geliyor bize mi kaliyor o paralar 😢
12 yasindaki kizima aldim 2 ay once 🙈 ama almadan onceki veridigi sozleri tutmadi diye geri aldim. Ben mi kullansam acaba diyorum 🤔 ama ben de Samsung seviyorum 🤣🤣 degistirmeyi dusunmuyorum
Cok pahali bence gereksiz ben gene ayni insanlari sriycam ayni uygulamalar olcak cok ust fuzey bir seyi yok ha hafisasi iyi kamerasi iyi ama bence olmasada olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bir şey düşünmem yani beni ilgilendirmez ki istediği telefonu kullanır.
o ağır şeyi kullanırken rahatsız olmuyor mu diye merak ediyorum, çok ağır çünkü
Ağır mı o kadar 😂
240 gram çok ağır, elin yorulur
14 Pro Max’ım olsa da elim yorulsa 🥲
Acaba ne yapıyor o telefonla diye düşünüyorum. Nasıl içerikler üretiyor. Benim o telefonu almam için yönetmen falan olmam lazım
Gereksiz gösteriş.
Güncel rakam 58.999 başlangıç fiyatı.
Sıradan bir gelir durumuna sahip birinde görürsem içimden sövüyorum.
altın niyetine alıyor insanlar dolayısı ile zengin oldugunu düşünmem :D
Ulaşılması zor rakamlar değil artık.
Bankalar yoldan geçene bile kredi verir oldular. Önceden kırk kere düşünürlerdi.
O kredinin birde geri ödemesi var sonucta hemde kat kat faiziyle.
Krediyi çeken kişi geri ödemesini ve faiz riskini göz önüne almış ki krediyi çekmiştir. Zaten yılda 2 kere maaşlara 2 - 5 bin TL arası zam geliyor, kim düşünür geri ödemeyi.
tamam şu mantiga cikiyor kredi çekende zengindir bi güvencesi vardir 😂
Hem maaşlara 5 bin zam gelse nolacak gıda maddelerine %500 zam geliyor bize mi kaliyor o paralar 😢
Zaten nedense geçen seneden çıktı bu kredi mevzusu önceden çok zor veriyorlardı bankalar
Karı olduğunu düşünürüz. Max serisini bir erkeğin kullanma şansı yok zira
ne alaka
Büyük telefon cebe sığmaz, çantaya sığar
Hala Iphone kullanmayi havali olarak mi goruyorsun?🤣🤣🤣🤣
Hâla derken asil simdi havali hic olmadiklari kadar pahalilar cünkü 10 kisiden 1’i ancak alabiliyor maaşıyla.
He pardon tr d eyasadigini unutmusum
12 yasindaki kizima aldim 2 ay once 🙈 ama almadan onceki veridigi sozleri tutmadi diye geri aldim. Ben mi kullansam acaba diyorum 🤔 ama ben de Samsung seviyorum 🤣🤣 degistirmeyi dusunmuyorum
yani zenginse kullansın ama asgari ücretle bunu alan saflar var
uzaya çıkmış gibi görünür gözümde artık 😂
😂😂
14 pro max kullanıyorum normal bir şey yani
normal mi fiyatlari asgari ücretin 8 katı
Sizin maaşiniz kaç ya 😂😂
maaşım 70 k
Zengin havalı paralı falan filan
Engin babası zengin diye düşünürüm
Gorgusuz zengin derdim
Kız ne alaka son model telefon kullanmak görgüsüzlük mü oluyor 😂
Cok pahali bence gereksiz ben gene ayni insanlari sriycam ayni uygulamalar olcak cok ust fuzey bir seyi yok ha hafisasi iyi kamerasi iyi ama bence olmasada olur
kesin kredi çekip almıştır :D 50 bin tl
Paraya kiymis derim
Zengin derşm tldkfo