İnternet & Teknoloji Sizce bu bilgisayara ne olmuş olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yegenim bilgisayarimi almis sonuc bu sekilde bilgisayar calisiyor ama ekran yok Sizce bu bilgisayara ne olmuş olabilir? Cevapla Bilgisayar Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Ekran paneli gitmiş. Değişmesi gerekıyor garanti karşılamaz. Harici ekran ya da tv bağlantısı yaparak kullanabılırsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama bu gibi durumlarda servisine vermek daha iyi degil mi yeni aldim cunku 2 sene daha garantisi vardi, sence ne kadara patlar bana? Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Servis elbette daha iyi. Fiyat konusunda ne dersem yalan söylemiş olurum. Yorumla Soran +1 yıl Tamam cok tesekkur ederim💝 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rica ederim , geçmiş olsun Yorumla
Hakan3487 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun ekranın değişmesi lazım laptopun modelini söylerseniz aşağı yukarı bir fiyat verebilirim. 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Üstüne basmış olabilir, oturmuş olabilir, düşürmüş olabilir,.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanirim ziplamis. Peki garanti karsilar mi kaca patlar bana ve kac gunde duzeltirler icinde bir suru belgem var Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ekran kırılmıs düşürmüş olabilir bişey çarpmış olabilir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki garanti karsilar mi kaca patlar bana ve kac gunde duzeltirler icinde bir suru belgem var Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Kırık garantiye girmez belgelerine de bişey olmaz çok acil işin varsa bi PC ekranının kablosunu laptopa takarak aciliyetini çözebilirsin yaptıracağın yerde ekran varsa yarım saatte sürmez takması Yorumla Soran +1 yıl Hdmi kablom yok maalesef🥹 tesekkur ederim yardimin icin Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Rica ederim ama normal vga giriş de olur eğer laptop da yeri varsa eskiden ekrandan çıkan mavi kablo var ya ondan Yorumla Soran +1 yıl Benim ondanim da yok😅 tesekkür ederim💝 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Pilini mousunu falan takılı şeyleri çıkar 20 saniye kadar açma düğmesine basılı tut sonra tak çalıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok askim denedim olmuyor ekran kirilmis🥹 Yorumla
cicibebe06 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl ekran zarar görmüş değişmesi gerekiyor yalan olmuş bilgisayar 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Peki garanti karsilar mi kaca patlar bana ve kac gunde duzeltirler icinde bir suru belgem var Yorumla cicibebe06 +1 yıl garanti karşılamaz kullanıcı hatası bu çok para tutar birde eskisi gibi randıman alamazsın belgelerini kurtarabilirsin o sıkıntı değil Yorumla Soran +1 yıl Ay gercekten bogasim geliyor ya yeni almistim bilgisayari bi de Yorumla cicibebe06 +1 yıl çok kötü olmuş üzüldüm bu tarz durumlarda genelde yaptırmak yerine satıp yenisini almak daha mantıklı geliyor Yorumla Soran +1 yıl Evet ama daha alali 2 ay olmadi satip yenisini alamam maalesef🥹 Yorumla cicibebe06 +1 yıl o zaman garantiye götür parasıyla orada değiştirt en azından sıkıntı olursa ilgilenirler ve garantin bozulmamış olur Yorumla Soran +1 yıl Tamamdir tesekkur ederim💝 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ekran patlamış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki garanti karsilar mi kaca patlar bana ve kac gunde duzeltirler icinde bir suru belgem var Yorumla Alpagu16 +1 yıl garanti karşılamaz para vereceksin 1 hafta sürer maks sadece ekran değişecek bilgisayar aynı kalacak Yorumla Soran +1 yıl Peki yaptirsam eskisi gibi calisir mi Yorumla Alpagu16 +1 yıl çalışır sadece ekran paneli değişecek benimde patlamıştı. Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 909 cevap paylaştı. ekran kırılmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Monitör gitmiş, komple değişecek lcd 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Garantilik bir durum değil, hdmi kablo ile tv na verebilirsin belki, tamiri sana en az 3000tl ye patlar Yorumla Soran +1 yıl Sadece ekran degil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet lcd üst koruyucu değişecek fiyatı tahmini verdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ekran paneli gitmiş. Değişmesi gerekıyor garanti karşılamaz.
Harici ekran ya da tv bağlantısı yaparak kullanabılırsın
Ama bu gibi durumlarda servisine vermek daha iyi degil mi yeni aldim cunku 2 sene daha garantisi vardi, sence ne kadara patlar bana?
Servis elbette daha iyi. Fiyat konusunda ne dersem yalan söylemiş olurum.
Tamam cok tesekkur ederim💝
Rica ederim , geçmiş olsun
Geçmiş olsun ekranın değişmesi lazım laptopun modelini söylerseniz aşağı yukarı bir fiyat verebilirim.
Üstüne basmış olabilir, oturmuş olabilir, düşürmüş olabilir,..
Sanirim ziplamis. Peki garanti karsilar mi kaca patlar bana ve kac gunde duzeltirler icinde bir suru belgem var
Ekran kırılmıs düşürmüş olabilir bişey çarpmış olabilir
Peki garanti karsilar mi kaca patlar bana ve kac gunde duzeltirler icinde bir suru belgem var
Kırık garantiye girmez belgelerine de bişey olmaz çok acil işin varsa bi PC ekranının kablosunu laptopa takarak aciliyetini çözebilirsin yaptıracağın yerde ekran varsa yarım saatte sürmez takması
Hdmi kablom yok maalesef🥹 tesekkur ederim yardimin icin
Rica ederim ama normal vga giriş de olur eğer laptop da yeri varsa eskiden ekrandan çıkan mavi kablo var ya ondan
Benim ondanim da yok😅 tesekkür ederim💝
Pilini mousunu falan takılı şeyleri çıkar 20 saniye kadar açma düğmesine basılı tut sonra tak çalıştır
Yok askim denedim olmuyor ekran kirilmis🥹
ekran zarar görmüş değişmesi gerekiyor yalan olmuş bilgisayar
Peki garanti karsilar mi kaca patlar bana ve kac gunde duzeltirler icinde bir suru belgem var
garanti karşılamaz kullanıcı hatası bu çok para tutar birde eskisi gibi randıman alamazsın belgelerini kurtarabilirsin o sıkıntı değil
Ay gercekten bogasim geliyor ya yeni almistim bilgisayari bi de
çok kötü olmuş üzüldüm bu tarz durumlarda genelde yaptırmak yerine satıp yenisini almak daha mantıklı geliyor
Evet ama daha alali 2 ay olmadi satip yenisini alamam maalesef🥹
o zaman garantiye götür parasıyla orada değiştirt en azından sıkıntı olursa ilgilenirler ve garantin bozulmamış olur
Tamamdir tesekkur ederim💝
ekran patlamış
garanti karşılamaz para vereceksin 1 hafta sürer maks sadece ekran değişecek bilgisayar aynı kalacak
Peki yaptirsam eskisi gibi calisir mi
çalışır sadece ekran paneli değişecek benimde patlamıştı.
Ekran düşmüş yda darbe almış
ekran kırılmış
Monitör gitmiş, komple değişecek lcd
Garantilik bir durum değil, hdmi kablo ile tv na verebilirsin belki, tamiri sana en az 3000tl ye patlar
Sadece ekran degil mi
Evet lcd üst koruyucu değişecek fiyatı tahmini verdim
Panelini kırmış