Bizim ev interneti 20 gündür yok. müşteri hizmetlerini defalarca aradık düzelmiyor mahalle komple yok aynı durumu yaşayan var mı?
günaydınlarrr🌺
Bizim ev interneti 20 gündür yok. müşteri hizmetlerini defalarca aradık düzelmiyor mahalle komple yok aynı durumu yaşayan var mı?
günaydınlarrr🌺
Günaydın abla 🌺 çok sıkıcı bir durum bizim de yoktu bir ara alt yapı yenilemişler ondan yoktu sonra gelip kablo değişimi falan olmuştu. ama 20 gün olmaması çok tuhaf tüm mahalle de yoksa çalışma olabilir. bence aradığın zaman söylemeleri lazımdı neden olmadığını. mahalle de yoksa modem veya kablodan değildir. düzelir umarım bu arada superonline daha iyi ona geçebilirsin uygunsa :)
Kabloda olan bir sorun.. muhtemelen kazı çalışmasında zarar görmüş siz mahalleli kopmle gidip turktelekoma başvurun. Yoksa imkanı yok düzelmez. Telefon ile aradığınızda sadece port ayarı yapılır.. diğer sorunlar için bizzat turktelekoma gitmelisiniz. Bu arada şehir neresi
Mahallede sorun varsa genel bir sorun değildir o; bir tek yaşadığınz bölgenin tamamında var olduğuna göre o bölgenin vericilerinde sorun var demektir.
Cevap
18Cevap
öncelikle günaydınn altyapıyı kontrol edebilirler bizim bi akrabanında aynı bu sekil olmustu alt yapıyı calmıslardı :D
bilmiyorum bide ilgilenen de yoktu 6 ay gelmemişti internet altyapıyı bile calabılıyolar
mahallede internet kabloları gitmiş olabilir
kablolar çalınmadıysa ilginç
Kablolari dahi çalmış olabilirler.. bu tarafta böyle bir sıkıntı olmuştu.
Bizdede öyle durum olmustu ama şimdi düzeldi şükürler olsun umarim sendede düzelim olur 🌹
Vallaha 1 gün sürdü 😄
Bi kere kabloyu koparmışlardı genel müdürün yanına çıktık iş yapılana kadar
Mahallede bakım onarım işlerimi var acaba. ama 20 gün uzun süre
Türk Telekom bakıyor genelde, bir kişinin şikayetiyle olmazsa bir kaç kişiyle daha deneyin
İptal edip varsa Kablo nete teledünyaya geçin
Şu anda yok sıkıntısız çalışıyor Superonline kullanıyorum
Ben cepten bağlanıyorum. Nadiren wifi kullanırım.
Türk telekom sa Allah yardımcın olsun aynı sorun benim başım da var Şu an
İlgilenmiyorlar ya 30 hazirana kadar yapilacak dend bekliyorum bende
Ayni mahallede olma şansımız var mi 😁
Ama şeyi unutma bak müşteri hizmetleri ile konuştuğun da kullanmadığın günün parasını düşürtmeyi unutma
Düzelir umarim elden birsey gelmiyor bazen beklemekten baska
Türk Telekom mu Uydunet mi var mahallenizde?
Bizim bazı iş arkadaşları Uydunetle sorun yaşadı kimisi de Türk Telekomdan yıllardır şikayetçi. Belki çalışma vardır ama süre uzarsa sıkıntı. Boşu boşuna fatura ödemiş gibi hissediyor insan.
Hayır cayır cayır çekiyor😂
Kablolar kesilmiş olabilir
Birileri kabloları çalmış olmasın
Hangi internet hizmetini kullanıyorsun
Allah c*ezasini versin öyle internetin hemen kapattır TTNETe geç imkanın varsa kullanma hiç yapabilecek vasifta değiller arayınca ne diyorlar
Bizde var ya
İkide bir kopuyor
Günaydın.
Sorun yok esmer
Gün içi bazen kesiliyor.
Tıkır tıkır çalışıyıor
Herhangi bir sorun yok telefon ile arayın
Hayır yok
Maşallah diyelim bu sıralar gayet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?