Numaram dağıtılıyor ne yapabilirim?

arkadaslar merhaba bana bir gün link geldi Instagram reels sandım mal gibi merakımdan kopyala yapıştır yapıp google dan girdim ardından kahve dünyası, martı gibi yerlerden mesaj gelip durmaya basladı iste onay kodunuz 252828 gibi ama o kadar cok ki böyle dakikada 10 tane falan geliyordu bir arkadasima sordum yabanci numaralardan gelen smsleri ve aramalari engelleyen bir program önerdi indirdim isime yaradi oraya kadar tamam ama ertesi gün anneme ve babama da aynı sekilde onay kodu mesajı geldi engellediler bir süre gelmedi falan sonra aradan 3-4 gün gecti baktim benim WhatsAppa söyle mesajlar geliyor : merhaba hanimefendi gonulden sevenlerden numaranizi verdiniz tanisalim seklinde. cok korktum ve bir sürü böyle mesaj gelmeye devam etti. gönülden sevenler sikayet yerine gmail attim adima soyadima hesap acilip numarami vermisler herkese. hesabi kapattirdim ayni sekilde o hesap daha önceden ailemin numarasini da yaymis. yeni hesaplar acip aynilarini yapiyorlar cok caresizim bittim artik ne yapmalıyım? cevremden biri yapiyor olabilir mi? yapani nasil ögrenicem? tesekkurler simdiden.

Numaram dağıtılıyor ne yapabilirim?