İnternet & Teknoloji Facebook üzerinden istek atıldığında ve karşı taraf kabul ettiğinde bana bildirim geliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Anladigimm kadariylaaa demekki var :) Facebook üzerinden istek atıldığında ve karşı taraf kabul ettiğinde bana bildirim geliyor mu? Cevapla Facebook Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alwaysbadboy Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Daha face kullanmayi bilmediğine göre yasin 14 15 filandir senin gerçi onlarda da her yok var ama sen biraz geç kalmissin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok yasim 14-15 degil.. Face hic kullanmadigimm icin... sadece messengerini kullaniyordumda Yorumla Alwaysbadboy +1 yıl Gelir Yorumla Soran +1 yıl tamam sagol Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Gruplara dahil olunca geliyor ama kişi ekleme kısmını bilemedim 🤷🏽 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hmmm Yorumla
QueenInTheNorth03 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl geliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl digerleri gelmiyor diyor? Yorumla
bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl gelmiyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl oteki arkadas geliyor diyor Yorumla bpjanec +1 yıl bana hiç gelmedi, bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl hmmm Yorumla bpjanec +1 yıl dene istersen Yorumla Soran +1 yıl sagol Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gelir dene istersen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sagol Yorumla respectemir +1 yıl Rica Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha face kullanmayi bilmediğine göre yasin 14 15 filandir senin gerçi onlarda da her yok var ama sen biraz geç kalmissin
yok yasim 14-15 degil.. Face hic kullanmadigimm icin... sadece messengerini kullaniyordumda
Gelir
tamam sagol
Gruplara dahil olunca geliyor ama kişi ekleme kısmını bilemedim 🤷🏽
hmmm
geliyor
digerleri gelmiyor diyor?
gelmiyor
oteki arkadas geliyor diyor
bana hiç gelmedi, bilmiyorum
hmmm
dene istersen
sagol