Arkadaşlar babamın çalıştığı yerde bugün birisi babamın telefonundan bilinmeyen sitelere girmiş ve hep babama chromeden çok geç olmadan telefonunu temizleyin gibi mesajlar geliyor bu neden olur kötü bir şey olur mu ve uygunsuz görüntüler de geliyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefona virüs girmid umarım bir şey indirmiştir x kişisi. Eğer indirdiyse tüm veriler üçüncü taraflara iletilir.
Şimdi dosyalara baksam indirip indirmediğini görebilir miyim
Borçlanma olur mu kredi kartımız yok borçlanmamız mümkün olmaz diye düşünüyorum
Cihazınızda bir sürü dosya olduğu için ( ki bunlar telefonun çalışmadı için de gerekli dosyalar) virüslü dosyayı bulmak zorlaşır. Ve bazı dosyalar ile kamufle olacaktır. Cihazınızda tanımadığınız dosyaları silseniz bile tamamen telefonu kötü amaçlı yazılımlardan arındırdık demeniz mümkün değil. Size tavsiyem telefonunuzdaki önemli bulduğunuz verilerin ( fotoğraflar, şifreler, numaralar) save'ini almak. Ardından da cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmek.
Borçlanma olacağını düşünmüyorum hiçbir kart bilgisi girilmediyse.
Bir şey diyeceğim borçlanma olur mu
Kredi kartımız yok
Babamın bu yüzden eskiden başı ağrıdığı için sildirdi hepsini
Zaten Türkiye deki bankalar genellikle tek kullanımlık şifre gibi güçlü önlemler alır buda kredi kartı dolandırıcılığını büyük ölçüde engeller. Kredi kartı dolandırıcılığı suçu ülkemizde çok çok az işlenmektedir.
Özel şeylere girmis demekki
Hayır ama hep geliyor özel şey değil bir şey daha geldi bonusunuzu kullanın diye 3000 TL yatırın
Ya çok korkuyorum kötü bir şey olur mu borç falan
Kredi kartımız yok borç olması mümkün mü
Dolandırıcı siteler onlar sakın basma onlara ozm vürüs olur iste
Ne borçlanır mıyız yoksa sadece virüs mü olur yarın babam telefoncuya gösterecek
Kredi kartımız yok borçlanmamız mümkün olmaz diye düşünüyorum
Yok borç flan olmaz ordan arkadasi neden girmiş kendi tel yok mu onun
Ya ben de anlamadım vardır sonuçta koskoca adam bir de babam bana gösterdiğinde bir uygulama vardı o indirilmişti ben de sildim ya kötü bir şey olur mu
Olmaz da uygulama nedir hangisi
Ya bir uygulama vardı adını hatırlamıyorum ama yorumlarına baktığımda birisi sözde şarjın daha uzun bitmesini sağlıyor ama öyle değil yazmıştı kullanan insanlar vardı yani
Bir şey olur mu
Tel faturali sizin
Babamın telefonu evet faturalı
Ne kadar gelir ki en fazla
Ve o uygulamaya girdiğimde hiç bir şey çıkmadı sadece mavi bir ekran vardı ve geriye bastığımda ise geriye gitmedi bende ortaya bastım ya çok korkuyorum kötü bir şey olur mu
Hat faturalı ise isallah bir şey satın alinmadi ordan alında ise pılay store den bak ne alinmis
Ayy bakayım bir
Haziran boyunca toplam harcamanız 0 TL diyor
Alınmamış yani değil mi
Ve bu telefonunuzu çok geç olmadan temizleyin ve uygunsuz görüntüler iki dakikada bir geliyor
Tel kapatıp yeni den aç ya da o seklemeyi kapat gider o
Chrome verilerini silsem
Peki borçlanma olur mu çünkü gelen bir bildirimde bonusunuzu kullanın 3000 TL yatırın diye bir şey geldi ama kredi kartımız yok
Bir de son gelen bildirimde 6000 TL falan bir şeyler yazıyordu borçlanma olur mu ya
Ya salla onları kim takar temizle dediğin şeyleri bir şey olmaz
Chrome verilerini temizledim ve mesajlar kesildi
TM dir telefoncu ya gerek kalmadı baban anlamiyor galiba telefon dan
Evet anlamıyor virüs girmemiştir değil mi
Yok hallettin işte sen
Ya yine gelmiş o şey off
Ya neden gelir ki
Bir program varsa sil ondan olabilir
Virüs girmis format atin düzelir
Borçlanma olur mu bir de şey geldi bonusunuzu kullanın 3000 TL yatırın diye çok korkuyorum ya
Yok be bisey olmaz ama bidaha girmesin
Format çek
Ve şöyle bir şey oldu gelen bir bildirimde bonusunuzu kullanın 3000 TL yatırın diye bir şey geldi borçlanma olur mu kredi kartımız yok
Olmaz kandırmak için söylenmiş
Ayrıca babam telefonu elime verdiğinde bir uygulama vardı ve o uygulamaya girdiğimde sadece mavi ekran vardı ve geriye bastığımda ise geriye gitmedi ben de ortaya bastım ve uygulamayı sildim
Ama o bildirime tıkladım ama abone olmadım hiçbir yere basmadım
İyi geceler
Evet çok evhamlıyım kabul ediyorum
Rahat ol hallederiz
Zaten bu sebepten dolayı psikiyatriste gidiyorum herkes kötü bir şey olmaz dedi ama ben hâlâ olacağını düşünüyorum
Dm e gel