bakalım cevaplar ne yönde
Tiktok
Twitter
Facebook
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bakalım cevaplar ne yönde
tiktok canlı yayınları korkunc ahlaksızlık barındırıyor ama kalıtelı olanları da var orada bır sorun da kızların efektlı ve makyajlı olarak vıdeo cekıp guzelken dahada guzel olup benım ıc cekmeme sebep olmaları sacma bulabılırsın ama benım ıcın oyle dahada yazarım da ısyerınde klavye ses yapıyor hjbık
Cevap
21Cevap
tiktok bence
Şahsen ben facebook'da Türkiye siyasetiyle ilgili videolar editler vb şeyler görmüyorum çok kullanmadığım için görmüyorumdur belki de bence Instagram başta olmak üzere tiktok, twitter, sadece bizim toplumumuzu değil başka toplumları da etkilediğini düşünüyorum :)
Ön planda TikTok geliyor ama hepsinin olumsuz yönde etkileyecek başka başka yönleri var bu yüzden hepsi diyorum.
Tiktok bence hiç indirmedim indirmem de 😂 arkadaşlarım izlerken görüyorum da ne saçma şeyler var orada
Kesinlikle tiktok derim çünkü içerik itibari ile gençlere özenti ve kötü örnek ve teşkil ediyor
Kaç tane gelişmiş ülke kamu başta olmak üzere çeşitli yerlerde yasakladı bile tiktok'u
Hemen hemen hepsi ama tiktok bir başka sıkıntı kullananların da aklına şüphe ederim net
Etkilenmeyin sizde , bu kadar zayıf karakterli olmayın canım
Tiktok manyak psikopatın kullandığı bir mecra en azınfan diğerleri biraz resmiyet ciddiyet var
hepsini makul oranda kullanmak gerek TikTok ve Facebook hatta Instagram Twitter ayrı tutuyorum
tartismqsiz tiktok
Hepsi ev bozan yuva yıkan.
bence türkiyede yasaklanması gerek tiktokun
Tik tok dedikleri zıvanadan çıktı bence
Hani instagram en belalısı o bence
tek kelime ile hepsi
Evet
Tiktok
Tiktok
Tiktok
Tartışmasız tiktok
Hepsi