Güncellemeler
+1 yıl
Bir insanın ses tonuna kardeşim* yapacak kadar iğrenç olmayın yazıyordu o cümlede, yanlışlıkla kardeşim yazmışım
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam y@vsaklik i sansurluyormus onun yerine kardeşim yazıyormuş şimdi anladım
Takım oyunlarında iletişim önemli olduğu için oyunlarda her zaman konuşurum ve hani erkeklerden cekindigim falan yok ama artık özellikle valorantta her oyun insanların sesime laf etmesinden çok sıkıldım, tamam övgü almak güzel bir şey ama bir insanın ses tonuna kardeşim yapacak kadar iğrenç olmayın ya, o yüzden bana güzel bir ses programı önerirseniz çok iyi olur, bir iki tane kullandım baya dandiklerdi, ses değiştirici program önerilerinize açığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
PC programı arıyorsun sanırım.
Maalesef bildiğim bir program yok. Eminim bu tarz programlar vardır. Yandex ve Google üzerinden araştırma yap, bazı sonuçlar çıkıyor, denemeden bilemezsin :)
Ulan kadın olunxa pyun bile oynayamıyorsun geçen bunu bizde konuştuk çok kötü bir şey iyi ki erkeğim oohhh
kadın olmaktan degil de ses tonumdan dolayi program kullanmak istiyorum, kadın veya erkek olmakla alakası yok
Ben senin dediğinden bağımsız bir şey söyledim her rank her eloda sesten yürüyorlar cok garip
Hepsi sahte bende çok indirdim zamaninda hiç bir işe yaramiyorlar
Murf diye bir uygulama vardı
Bilgim yok