ChatGPT'nin kurucusu Sam Altman, yapay zeka teknolojisinin eğitimde neden olduğu değişikliği vurgulayarak, "Ev ödevleri asla eskisi gibi olmayacak" dedi.
Altman, öğrencilere yeni teknolojiyi savunurken, yapay zeka araçlarının eğitimde hesap makineleri gibi devrim yaratacağını ancak öğrenmenin yerini alamayacağını söyledi. Siz ChatGPT'yi kullanıyor musunuz, ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ChatGPT zaten basit bence yani gerçek bir insan gibi konuşmuyor bu da bir süre sonra sıkıcı oluyor tabi ki de çocukların ev ödevlerine yardım edebilirler veya aradıkları bilgileri bulabilirler ama daha çok gelişmesi gerekiyor bence.
ChatGpt yapay zekayı yeni keşfettim open al şirketi ve microsoft ile beraber yeni bir döneme başlıyoruz sık sık kullanıyorum kendisini apple da yasak ama
İlk kez duydum bu genc yasimda kendimi yaşlı hissettim
Yazılım yaparken kullanıyorum oldukça işime yarıyor
Ben stable diffusion kullanıyorum çok güzel görseller ortaya çıkarıyor 👍
Kendi orijinal emeğimle, ruhumla hakederek başaramayacaksam eksik olsun chat gpt denen hadsiz, nett.
3 ödev yaptırdım 100, 90 ve 60 aldım
Ücretli olunca kullanmadım. D
ChatGPT ücretli değil ki.
Uygulama indirdim ücretliydi d
ChatCPT'ye utgulama üzerinden değil internet tarayıcısı üzerinden giriyorsun uygulaması yok henüz. Yanlış programı indirmişsin :)
Hm peki teşekkürler
Rica ederim
Sınavlarımin kurtarıcısı benim aşkım olur kendisi.
ilk defa duyuyorum
Aktif olarak kullandığım bir sistem..
Kullanmıyorum.
Daha çok kodlama yaparken kullanıyorum
Hiç lazım olursa kullanırım
Yo hesabım bile yok
Kulllandim baya
Henüz kullanmadım