Ben internet olmasaydı yaşayamazdım sanırım, siz yaşayabilir miydiniz?

Ben internet olmasaydı yaşayamazdım sanırım, siz yaşayabilir miydiniz?

Tamamen alişiklik ile alakalı bı durum inster et diye bir şey olmasa kimin haberine ha şimdi eğer Internet kaybolur ise dünyada ciddi bir kriz çıkabilir günümüzde banka hastane noter vs gibi bir çok inetrnet üzeirnden iş görüyor haliyle hayat çok daha zor hale gelri yaşanır ama bir ciğerin eksin
Bozuk Türkçe için kusura bakma
Yo sorun değil swhkowlxnek
Mükemmel bir bilgi kaynağı. Kitaplardan alıcağın bilgiyi resmen cımbızlayıp önüne sunuyor. Kitaba vericeğin zamandan hemde paradan kar sağlıyor. Büyük ihtimal yaşayamazdım.
Cahil kalmak istemiyorum.
Hayır ben yaşayamazdım zaten gerçek de arkadaşım yok pek ve hayat da çok sıkıcı internet olunca en azından nefes aldığımı hissediyorum
Artık internet bir ihtiyaç haline geldi bende ama fazla abartmadan bir benzetme yapim interet benim için Antalya'da sıcakta saatlerce koştuktan sonra duşa girmek gibi rahat, ferah, sakinleştirici adeta beni dinlendiriyor terapi gibi yahuu
Cevap
10Cevap
Ne demek yasamayazdim nan annen baban ninen deden teyzen internet ilemi büyüdüler
Ben annem babam vs. miyim benim zamanimda internet hep vardi
Yoo
@Mahvoduk aşk böyle bir şey mi abi
@Mahvoduk yakında bir daha herhangi bir duygunun en tepesinden bakabilecek miyim diye düşünürsün bence
Sen de katıl Beyazıd abim
Tabiki yaşardım. Bir süre eksikliğini boşluğunu yaşar insan bir süre sonra eğlenecek o boşluğu dolduracak bir şeyler bulur.
20. yüzyılın tüm güzel ve keyifli ruh hâline yeniden odaklanırdım.
illaki yaşanır ama günümüzde dağda bayırda değilsen her yerde internet var zor bu şartlarda yaşam
Param varsa benzin sigara bira alacak kadar yaşarım neden yaşayamıyim
Ben yaşayamazdım.. zorluyorum biraz ama yapamıyorum onsuz olmuyor
2014 yılında tanıştım internet ile
Yaşayamazdım deme yaşarsın ☺️
Alıştıktan sonra çok zor
meçhul
Yaşayamazdıms
Yaşardım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?