Ya instangram da böyle bi özellik çıktı karşıma bende bastım. Keşke basmasaydım. Ne bu özellik ne işe yarıyor ki? Instagram sohbet yoklaması nasıl kapatılır, ne yapacağım bilen biri söylerse sevinirim (telefonum android)

Ya instangram da böyle bi özellik çıktı karşıma bende bastım. Keşke basmasaydım. Ne bu özellik ne işe yarıyor ki? Instagram sohbet yoklaması nasıl kapatılır, ne yapacağım bilen biri söylerse sevinirim (telefonum android)

Selam,
Hepimizin severek kullandığı sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, her geçen gün kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor. Takipçilerimiz ve arkadaşlarımızla daha etkili bir iletişim deneyimi için uygulamanın güncel özelliklerini kullanarak eğlenebilirsiniz. Son çıkan Instagram sohbet yoklaması, sohbet gruplarında anlık fotoğraflar toplayabilmeyi sağlayan bir özellik. Sohbet yoklaması dilediğiniz zaman gönderebilir ve kaldırabilirsiniz.

Instagram’da günlük yoklamayı kapatmak için ayrı bir buton görünmüyor. Ancak gönderdiğiniz günlük yoklama mesajına tıklayarak mesaj gönderimini geri alarak yoklama mesajını kaldırabilirsiniz.
Cevap
2Cevap
Nasıl bişi fotosunu at görek
Ne işe yarıyor
Bende bilmediğim için size sordum ya
Baktım ama çözüm falan yok. Videoda aradım yine yok. Benim gibi biride yaşamış
Arkadaşlarrr saoll gerek kalmadıı. Sohbeti sildim :)))) Ay şu an gerçekten çok mutluyum. Sizede teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız
Tabiki yazarım
"İlk olarak sosyal medya danışmanı Matt Navarra tarafından keşfedilen özellik, kullanıcıları şu anda neler yaptıklarını paylaşmaları için bir isteme bir fotoğraf veya video eklemeye davet ediyor. Yalnızca yoklamaya eklenen kişiler diğer yanıtları görebilir." Şöyle bi özelliği varmış, çokta gerekli değil bence rahatsız edici
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?