Biri bu uygulamayla para kazanabilicegimi bunuda o uygulama sayesinde konuşarak halledebilicegimi soyledi. Birde cinsel icerikli konu konusmam gerekmiyormus. Canli yayin vs yapiliyormus öyle. Bu uygulamayi biliyormusunuz uyelik yapıp öyle kullanılıyormuş
Kızım kimse seni kullanmadan para falan vermez. Dolanbacli yollara girme yolun yolcusu olursun. Yolun yolcusu olcaksan uygulama falanda uğraşma 5 dk sık disini al 1000 lirani gunde 10 iş alsan bir aylık asgari ücret ediyor. Sen niyetin ne onu soyle
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Niyet ettim allah rizasi icin . Ne niyetinden bahsediyon abi bi kendinize gelin ya adam akilli cevaplicaksan cevapla yoksa yazma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızım kimse seni kullanmadan para falan vermez. Dolanbacli yollara girme yolun yolcusu olursun. Yolun yolcusu olcaksan uygulama falanda uğraşma 5 dk sık disini al 1000 lirani gunde 10 iş alsan bir aylık asgari ücret ediyor. Sen niyetin ne onu soyle
Niyet ettim allah rizasi icin . Ne niyetinden bahsediyon abi bi kendinize gelin ya adam akilli cevaplicaksan cevapla yoksa yazma
Verdim zaten düzgünce anlattım sana daha açık yazamam topluluk kuralları var
Sen niyetin ne onu soyle dedigin yeri ben diyorum ne oluyor o
Canlı yayın yapmaya karar verdiysen uygulamaya gerek yok hemde daha çok kazanırsın
Cinsel icerikli yayin yapmiyorum
Gerekirse konuşurum mu diyosun yaniii
Yani hayir tabikde ama cinsel icerikli olmayan birsey icin kim neden para atsin yani mantiksiz geldi dogru mu acaba diye
Böyle bişey yapmak zorunda kalırsan bana ulaş. Ben karşılarım ihtiyacını. Bir sürü kişilerin ağız kokusunu çekme
İstek
Yaa cok tsk ederim dusunceniz icin.