İnternet & Teknoloji Hesabımı neden aynı meslek grubunda kiler takip ediyor olabilir? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyeceksiniz ki sen sadece o hesaplara bakıyorsun. Ama çok zit hesaplara bakıyorum. Takibimde de kimse yok. Güncellemeler+1 yıl Bahsettiğim KS hesabı degil Hesabımı neden aynı meslek grubunda kiler takip ediyor olabilir? Cevapla Meslek Soruları Takip Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Belki de merak etmişlerdir. onlara sor bence 1 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Çok fazla nedeni olabilir. Şahsen sorunum olursa sorayım veya bilmediğim bir şeyi öğrenebilirim diye takip ediyor olurdum. 0 9 Yorumla Yaban00 +1 yıl KS hesabı degil, üstelik benim o meslekle uzaktan yakından alakam yo Yorumla muhammets8 +1 yıl Biri tarafından seçilmiş kişi olmalısın o zaman, yönlendirilmiş, işaret edilmiş Yorumla Yaban00 +1 yıl Hım, buda bir sebep olabilir. Ama o zaman pekte hoş olmuyor benim icin Yorumla muhammets8 +1 yıl Ee tabi tedirginlik yaratır. Bir kısıt getirmelisin Yorumla Yaban00 +1 yıl Zaten var. Ama beğeniler de o yonde Yorumla muhammets8 +1 yıl Zaten var, eksik kalıyor demek ki! Ayıkla o zaman pirincin taşını ne diyeyim :D Yorumla Yaban00 +1 yıl ☺️🙏 tesekkurler Yorumla muhammets8 +1 yıl Kendine iyi bak daha iyi teşekkür olur, çok teşekkür edilecek bir şey yapmıyorum :D Yorumla Yaban00 +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Algoritmayı kırmakta yardım edebilirim 😅😅 1 6 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne gibi acaba Yorumla DeathXIII +1 yıl Bence senin meslek grubunda değilim ben 😁 Yorumla Yaban00 +1 yıl Olabilir, ama bu çok normal birsey Yorumla DeathXIII +1 yıl Ne dersin? Tüm sürünün içindeki tek kara koyun olayım mı 😅🤣 Yorumla Yaban00 +1 yıl Köyün sevmiyorum😂😂 Yorumla DeathXIII +1 yıl Hemen başka benzetme düşüneyim 🤣🤣🤣 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Mesleğiniz nedir acaba 0 18 Yorumla Yaban00 +1 yıl Çalışmıyorum. Yorumla turgayatacan +1 yıl Bu bir mesleğe sahip olmadığınız anlamına gelmiyor Yorumla Yaban00 +1 yıl Mesleğinde yok Yorumla turgayatacan +1 yıl Pekala Yorumla Yaban00 +1 yıl Noldu Yorumla turgayatacan +1 yıl bir şey olmadı ablacım mesleğim yok diyince pekala olarak yanıt verdim Yorumla Yaban00 +1 yıl Meslek ne alakaydi onun için sordum Yorumla turgayatacan +1 yıl Meslek sorusu sorunca herhalde meslek sahibi diye düşündüm Yorumla Yaban00 +1 yıl 😥😥üzüldüm bak, Yorumla turgayatacan +1 yıl Benim kadar üzüleMezsin. Hayallerimle oynadın 😉 Yorumla Yaban00 +1 yıl Niye ya Yorumla turgayatacan +1 yıl Meslek sahibise sandım 😎 Yorumla Yaban00 +1 yıl Meslek sahibi olmayınca adamdan sayılmıyor herhalde Yorumla turgayatacan +1 yıl Yoo estağfurullah onu kast etmek istemedim Yorumla Yaban00 +1 yıl Ama olumsuz bir anlam yatıyor altinda Yorumla turgayatacan +1 yıl Söylediklerimden bana çıkarmayın lütfen olumsuzluk olsa direk söylerim net insanımdır ablacım😎 Yorumla Yaban00 +1 yıl Tm. Abicim. Yorumla turgayatacan +1 yıl Eyvallah ablacım😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki de merak etmişlerdir. onlara sor bence
Çok fazla nedeni olabilir. Şahsen sorunum olursa sorayım veya bilmediğim bir şeyi öğrenebilirim diye takip ediyor olurdum.
KS hesabı degil, üstelik benim o meslekle uzaktan yakından alakam yo
Biri tarafından seçilmiş kişi olmalısın o zaman, yönlendirilmiş, işaret edilmiş
Hım, buda bir sebep olabilir. Ama o zaman pekte hoş olmuyor benim icin
Ee tabi tedirginlik yaratır. Bir kısıt getirmelisin
Zaten var. Ama beğeniler de o yonde
Zaten var, eksik kalıyor demek ki! Ayıkla o zaman pirincin taşını ne diyeyim :D
☺️🙏 tesekkurler
Kendine iyi bak daha iyi teşekkür olur, çok teşekkür edilecek bir şey yapmıyorum :D
🙏🙏
Algoritmayı kırmakta yardım edebilirim 😅😅
Ne gibi acaba
Bence senin meslek grubunda değilim ben 😁
Olabilir, ama bu çok normal birsey
Ne dersin? Tüm sürünün içindeki tek kara koyun olayım mı 😅🤣
Köyün sevmiyorum😂😂
Hemen başka benzetme düşüneyim 🤣🤣🤣
Mesleğiniz nedir acaba
Çalışmıyorum.
Bu bir mesleğe sahip olmadığınız anlamına gelmiyor
Mesleğinde yok
Pekala
Noldu
bir şey olmadı ablacım mesleğim yok diyince pekala olarak yanıt verdim
Meslek ne alakaydi onun için sordum
Meslek sorusu sorunca herhalde meslek sahibi diye düşündüm
😥😥üzüldüm bak,
Benim kadar üzüleMezsin. Hayallerimle oynadın 😉
Niye ya
Meslek sahibise sandım 😎
Meslek sahibi olmayınca adamdan sayılmıyor herhalde
Yoo estağfurullah onu kast etmek istemedim
Ama olumsuz bir anlam yatıyor altinda
Söylediklerimden bana çıkarmayın lütfen olumsuzluk olsa direk söylerim net insanımdır ablacım😎
Tm. Abicim.
Eyvallah ablacım😎
Senin mesleğin ne ki