İnternet & Teknoloji 3 ay Sosyal medyada fotoğraf paylaşmak için özel çaba ve zaman harcar mısınız? problem_değil Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bomboş sokak için erken kalkmak gibi ya da kıyafet tercihi vs. d Güncellemeler3 ay Gncl Sosyal medyada fotoğraf paylaşmak için özel çaba ve zaman harcar mısınız? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 30% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı. Paylaşırsam hikayeden atarım. Normal paylaşımı yıllardır yapmıyorum 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 76% 3 ay Normalde bile foto çekilmeyi sevmiyorum. Anıyı aklımda yaşarım. Hiç uğraşmam. 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% 3 ay İ phone 14 pro Max telefonu olan birini bulmak yeter benim için 0 0 Yorumla
Arda6750 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Tabii ki 0 2 Yorumla problem_değil 3 ay Dürüst vatandaş . d Yorumla Arda6750 3 ay Evett sen de öyle misinn Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 629 cevap paylaştı. Hayır harcamam 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 579 cevap paylaştı. Hayr tbik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Paylaşırsam hikayeden atarım. Normal paylaşımı yıllardır yapmıyorum
Normalde bile foto çekilmeyi sevmiyorum. Anıyı aklımda yaşarım. Hiç uğraşmam.
İ phone 14 pro Max telefonu olan birini bulmak yeter benim için
Senede bir foto atarım 😂
Hayır, uzun süreler harcamam.
Tabii ki
Dürüst vatandaş . d
Evett sen de öyle misinn
Ne gerek var
Hayır harcamam
Hayr tbik
Hiç işim olmaz
paylasmıyorum
Hiç bir yerde resmim yok...