İnternet & Teknoloji Telefon kabım soyulmuştu, oje ile boyadım. Sizce işe yarar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Oje ile boyadım ise yararmı sizce iyi duruyomu Güncellemeler+1 yıl Atttim arkadaşlar çöpe dikkatli bakınca olmamış cidden en iyisi yenisini almak teşekkürler sdxccxcf Telefon kabım soyulmuştu, oje ile boyadım. Sizce işe yarar mı? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet işe yarar 0 0 Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 73% +1 yıl Tabi canım güzel olmazmı hiç biz boşuna yeniliyoruz ya lütfen yenisini al ya da hediye edeyim çok çirkin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yenisini almaya karar verdim zaten teşekkür ederim Yorumla sdky60 +1 yıl Rica ederim ne marka cihaz Yorumla Soran +1 yıl Xiaomi redmi not 9 Yorumla sdky60 +1 yıl Esprisi bi tarafa gerçekten hediye edebilirim kabul ederseniz Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Onun yerine niye yeni bir kap almadin ki? Niye boyle birsey yaptin yani. Soyulmayan kaplarda var. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl şu an alamam bi kaç hafta sonra alabilirim idarelik olsun diye cidden çok kötü soyuldu Yorumla Soran +1 yıl O yüzden boyadım yoksa ugrasmam Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş ama üzerine tırnak parlatıcı sürersen ömrü uzuyor bilgin olsun 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Ojenin yapısını bilmiyorum ki 🤔 Sıcakta vıcık vıcık olmazsa iş görür 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. Kuruduktan sonra parlatici kullan mükemmel olur bende yapmistim 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl suriyeli boyacı ustaları gibi boyamışsın mkbu nasıl boyama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haphpaphpa o kadar kötümü ya Yorumla
feliben Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl cok cok iyi durmuyo cok cok kotu de durmuyo normal dikkatli bakmayan anlamaz uzaktan 0 0 Yorumla
noeshia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ojenin numarası nedir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla Soran +1 yıl Gr color expert 66 Yorumla Soran +1 yıl Çok uzun zaman önce almıştım var mı hâlâ bilmiyorum ama Yorumla noeshia +1 yıl teşekkür ederimm bakacağım çok hoş Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yarın gel boyacı olarak işe başla. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hemen sxcxvfgfhf Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. işte bu Zeki insan başka oluyor 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. zjdjdjdidjdjska yaratici 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. İyi fikir işe yarar diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl ooohhh herkesin derdi senin gibi olsa nan :D 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bari simli desenli ojeyle boyasaydın 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Olmuş niye kızı gömdünüz la pratik işte 😀 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl 50 TL ye yenisini alsaydın hiç ugraşmazdın.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl üzerine şeffaf parlatıcı sür, boya kalkmasın😀 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ciddiyim heee Yorumla Soran +1 yıl Okey geçerim sence bi kat daha geçiyimmi sddxdffy kötü duruyomu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoo yeter ve güzel olmuş.. akım yaratabilirsin😀 Yorumla
meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl İyi gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bence yeni kilif al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet yeni almaya karar verdim Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Kötüü😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçektenmi 🥺 Yorumla alcohólico +1 yıl İdare edecek kıvamda musait olduğunda yeni kılıf almanda fayda var😂 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı. Maşallah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kötümü ya. d Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Bilmem Yorumla
bentektabancayım Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Badana gibi olmuş 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kötümü cidden geçiyimmi üstünden bi kat daha scxcxf Yorumla bentektabancayım +1 yıl Geç usta geç pürüz var olmaz böyle 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Off ya Yorumla bentektabancayım +1 yıl Jsjsjdjdjdjd Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hoş olmamış sanki ya 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmuş. d 0 0 Yorumla
Sedanurrrrdsdbd Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kanka ojeye yazık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanmıyosum zaten gerçi fayda etmedi yeni kap alıcam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yenisini alsan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet almaya karar verdim Cevap sahibi +1 yıl Durumun var demi? Soran +1 yıl Var alırım Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Evet işe yarar
Tabi canım güzel olmazmı hiç biz boşuna yeniliyoruz ya lütfen yenisini al ya da hediye edeyim çok çirkin
Yenisini almaya karar verdim zaten teşekkür ederim
Rica ederim ne marka cihaz
Xiaomi redmi not 9
Esprisi bi tarafa gerçekten hediye edebilirim kabul ederseniz
Onun yerine niye yeni bir kap almadin ki? Niye boyle birsey yaptin yani. Soyulmayan kaplarda var.
şu an alamam bi kaç hafta sonra alabilirim idarelik olsun diye cidden çok kötü soyuldu
O yüzden boyadım yoksa ugrasmam
Güzel olmuş ama üzerine tırnak parlatıcı sürersen ömrü uzuyor bilgin olsun
Ojenin yapısını bilmiyorum ki 🤔
Sıcakta vıcık vıcık olmazsa iş görür
Kuruduktan sonra parlatici kullan mükemmel olur bende yapmistim
suriyeli boyacı ustaları gibi boyamışsın mk
bu nasıl boyama
Haphpaphpa o kadar kötümü ya
cok cok iyi durmuyo cok cok kotu de durmuyo normal dikkatli bakmayan anlamaz uzaktan
ojenin numarası nedir
Hahaha
Gr color expert 66
Çok uzun zaman önce almıştım var mı hâlâ bilmiyorum ama
teşekkür ederimm bakacağım çok hoş
Rica ederim
Yarın gel boyacı olarak işe başla.
Hemen sxcxvfgfhf
işte bu Zeki insan başka oluyor
Bencede olmamış 😕
zjdjdjdidjdjska yaratici
İyi fikir işe yarar diye düşünüyorum
ooohhh herkesin derdi senin gibi olsa nan :D
Bari simli desenli ojeyle boyasaydın
sendeki bu beyne hastayım harbiden
Eline sağlık aşkw huhahksjsj
Değiştirmen daha iyi olacaktır😀
Olmuş niye kızı gömdünüz la pratik işte 😀
50 TL ye yenisini alsaydın hiç ugraşmazdın..
5 tl lik usta boyası :D
Yağlı boyayla yapmış gibi
kılıf 50 tl keşke kılıf alsan
her yer kimyasal diyorsun
üzerine şeffaf parlatıcı sür, boya kalkmasın😀
ciddiyim heee
Okey geçerim sence bi kat daha geçiyimmi sddxdffy kötü duruyomu
yoo yeter ve güzel olmuş.. akım yaratabilirsin😀
İyi gibi
Teşekkür ederim
Bence yeni kilif al
Evet yeni almaya karar verdim