Çok Profum öyle acemilikler yapmam
Bir iki kere olmuştur acemilik işte...
Yanlışlıkla takip ettiğim bile oldu...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sadece gerçekten sevdiğim değer verdiğim insanların sosyal platformlarda ki paylaşımlarına onları merak ettiğim zamanlarda bakarım ya da tamamen içgüdüsel bir koruma mekanizmam var benim onlara zarar verebilecek insanları fark ettiğimde bu güdü beni bir anda Sherlock Holmes'e çevirebiliyordu bir zamanlar o zamanlarda eskide kaldı.
Yanlışlıkla beğeni ya da takip atmak için gece gündüz onun gölgesi olmak gerekiyor sanırım burada yanlışlıkla takip edenler oldu acemilik değilde sanki fazla profile girip çıkmaktan oluyor gibi :)
Stalk falan yoktu eskiden gider kıza açılırdın konu biterdi. Yok stalk yap, yok beğen, yok alev emojisi at. Kız da canı isterse cevap yazsın. Böyle şeyler gerçek hayatta yaşanır. Arkadaşlar sanal alemde sadece video izlenir, oyun oynanır, haber okunur. Hem Instagram'da gördüğün kız filtreler yüzünden Barbie gibi çıkabiliyor, karşına geliyor fotoğrafla alakası yok. Bu sahtekarlık değil mi? Açık ve net olalım ya kimseye hakaret etmiyorum bazen kadınlar bile gördükleri fotoğrafa oha diyor yani.
Stalk yeteneğimin Allah belasini versin kusursuz yaparım 🤣😄
2 tane fake hesap var biri saatci sayfası oteki araba kdksjdid göbeğim catladi takipci kasacam diye Şu an 2 si donuk elbett lazim olar
😃var var dolandiririm seni
Ya cok masum 😄
Teşekkürler 😂
Hiç sorma yanlışlıkla görüntülü aradım
Ayyy bende görüntülü aramıştım
Bisi bisi yok 😣 hiç bir şey olmamiş gibi davrandım ahahahahah
@melisssaaaakck yok bişi yok bişii yok bişi
https://www.youtube.com/shorts/UeFQmgjpd4w
Cevap
39Cevap
Stalk yaparken beğenmiştim, sonra da "kusura bakma stalk yaparken yanlışlıkla oldu" dedim.
ne kadar açık sözlü bir beyfendi
Açık sözlülüğün karşılığında engel yemek olsa da güzeldir açık sözlü olmak
Keşke ben beğenseydim, saklamaz sorsa söylerdim. Ama sağolsun çok yakın arkadaşım bahsettiğim birini merak ettiğini söyleyerek bakayım diye telefonumu alıp benimle uğraşmak için birkaç fotoğrafını beğenmişti 🤦♀️
Daha beterini yaptım. Beğendiği kızla karşılaştık ve hıncımı aldım 😂
O korkmaktan ziyade sinirlendi 😅
Yanlışlıkla yapıyordum eskiden. Şimdi bilerek beğeniyorum, stalklanan staklandığının farkında olmalı.
Ayağını denk alsın 😂
Filtresiz fotoları bana atsın doru
Kendi profilim değil de, arkadaşıma birinin fotoğrafını gösterirken beğendim.
Sorma bi de fotoğrafı beğendiğim kız o arkadaşımın arkadaşının sevgilisi. Ben git 3 yıl önceki fotoyu beğen... iyi ki sevgilisi vurmadı arkadaşımı😂 artık telefondan bi şey gösterirken sen elleme ben gösteririm diyo
Utanmasa telefonu saklayacak zaten artık😂
Ahahahahha soruya dikkat😂
Eltinin görümcesinin teyzesini beğencem şimdi de🤪
😂😂😂
Magnum bademli olsun, teşekkürler
1-2 kez olmuştur belki ama olmamışta olabilir hatırlayamadım kskcllflls
Çok iyi stalk yapar soy ağacı çıkarırım ıslfllflsls
Hshshshahkcke
Onu sen e devletten bedavaya bulursun jslflflsls
Kardeşim ben müge anlı mıyım
Müge hanım gibi kocammmm da kocam kskflfllsls
Ahhhss ben koca kullanmıyorum ya teşekkürler masrafı çok olur odlfldld
Öffff
Arkadaşımın sevdiği adam takip isteğini kabul etmediği için bana ettirmişti. Stalk yaparken de yanlışlıkla beğendi. Adam da benim onu beğendiğimi zannetti. Stalktan nefret ederim bu yüzden.
Gerçekten zamanında böyle profil incelmesi yaparken yanlışlıkla beğeni yaptığım olmuştu.
#AdaletinHukumdarı
Tabiki hayır. Birini beğenmek daima mühim bir olaydır.
Neden asla diye bir şık yok
ya da stalk yapmam diye
Yok be kuzen hala kendini kaybetmemiş insanlar var
Yanlışlıkla oluyor öyle şeyler
Yanlışlıkla hikayesine bakmıştım hemen engelledim yani umarım görmemiştir 🙂
2 defa oldu bana. Çok utanç verici bir şey stalking etmem normalde.
Wp ta profil fotosuna bakarken yanlışlıkla ara butonuna tıkladım aramış bulundum oda hemen açtı saolsun 😅
Yok çok dikkatliyimdir böyle konularda yanlışıkla bişey yapıcam diye korka korka geziniyorum profilinde
Yapmadım ama emin de değilim 😂
😂😂
Hayır beğenmedim çok dikkatliyimdir 😄
Hayır o konuda titiz ve dikkâtliyimdir.
Olmaz mı cok ayarsız bir elim var zaten gider en tıklamaması gereken yerlere tıklar gereksiz totosunu kaldirir hiç gerek var mı yok bence🤔😂
Bir kere yapmıştım o an stalkı bırakıp kıza yazmaya başlamıştım 2 ay çıktık gerçek profesyonel hatayı doğruya çevirir
Hiç unutmam yoruma bakayım derken yorumu beğenmiştim çok kötü yorum yapan ya da hesap sahibi birisi mutlaka görmüştür geri aldım ama berbatti🥲
Çok fazla yaklaşmışım mememin ucu değmiş :)))
Önceden yapardım stalk daha yapmıyorum yanlisliklikla foto beğendiğimde oldu evet 🤦♀️
Evet oldu sonrada konusu açılınca ortamda itiraf ettim kamdkdk itiraf etmesem bilemezdi ama fake hesaptı
Bir iki kere stalklarken fotoğraf çok hoş olduğu için yanlışlıkla beğenmiştim sonradan farkettim 😄
Sor bakalım stalk yapar mısın diye
Yanlisklila bi foto begenince hepsini begenip yanlislikla oldu diye dm atiyorum. Maksat rezil oldugumu anlamadan kafasini karistirayim 😂
Hayır, takip atmıştım jskd :D
Hiç kimseyi Stalklamadım
hikayesine bakmıştım sayılır mı :D
İstek atmıştım o daha kötü
İlla olur beğendiğin yanlışlık istek attığın
Hatırlamıyorum ama yapmadım sanırım
Fake hesaptan beğenmiştim.
hiç anlamam bu işlerden yahu
Acemilikten yaptığım olmuştur
Gereksiz işler ya.
Yanlışlıkla olmuştur
yok beğenmedim
@hharharis ne diyorsun?
Stalk yaparken yanlışlıkla fotoğrafını beğendiğim 2 yıllık küs olduğum eski sevgilimle tekrardan bir araya geldik. Bu yanlışlık bizi bir araya getirdi
maalesef istek attim beğendim Allah'tan hesap sahte 😄
Yakalandım hemen engelledim ama anladı zaten Allah kahretsin, çok utanmıştım
yanlış yere bastım..
@hharharis ilk seçeneği işaretleyecektim.
@hharharis boş ver
@hharharis diyoki anketi cevaplarken yanlış cevabı seçmiş anket sorusuya bu
@hharharis geç halay başı sen ol ustadım lütfen
@hharharis aaaa oturmayamı geldik
@hharharis taam taam geçmiş olsun
Evet kac begendim hatta ama gram umrumda olmadi bazilariniz bu olayi neden bu kadar buyutuyor anlamiyorum😂
Benim öyle bir olayım olmadı ama bir kız fake hesaptan bakarken bir fotomu yanlışlıkla beğenmişti, benden hoşlanan 😂
Acemilik zamanlarımda yapmışımdır..
Yanlışlıkla takip ettiğim bile oldu
fake hesap diye bir şey var arkadaş ne gerek var kendi profilimden girmeye
Beğenmiştim
Hatasiz kul olmaz kardeşim bazen olacak
takip bile ettim yanlışlıkla
Beğenip geri çekmiştim sjsjsj
Temiz stalk yaparım.
Olmuştu galiba
Hayır
Yani sanırım birçok kez.
Evet xjdjjd