Güncellemeler
+1 yıl
Gece çok huzursuzdum ya , bu olay olunca rahatlayıp uyumam peki. Sanırım bende ne istediğimi bilmiyorum, iyice beynim bulandı. Tutarsız gibi hissediyorum kendimi
Güncellemeler
+1 yıl
Yine kalp atmış ama hikayeme… aramamdan rahatsız olmadığı kesinleşti sanırım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benide bir kiz aramisti WhatsApptan 1. gun benle tanismak istedi. Küçük kuzenim aradı demişti inanmadım.
Biz iş yerinden 3-4 senedir tanışıyoruz zaten. Yanlışlıkla aradım çok özür dilerim dedim sorun değil Estağfirullah demiş ona bile cevap yazamadım çok utandım
Olabilir anlayışla karşılamış zaten
en son konuşmamızda ben bunu terslemiştim. Beynimi bulandırıyorsun , yanlış birşeyin içine beni çekmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum, uzaklaşmak istiyorum senden dedim. O da ben seninle rahat bile konuşamıyorum ama kopamıyorum senden demiş. Bende rahat filan olmanı istemiyorum, bu mesafe iyi bozulmasın arkadaşlığımız dedim. O gündem sonra konuşmadık hiç. Ama hikayelere fotolara kalp atıp duruyordu. Dünde bu olay oldu işte
Beni böyle bir şey için filan tersleyecek biri değil anlayacağınız ama ben çok utandım
Çekingenlik ve utangaçlıgi yenebilmek önemli bence
Siz naif bir insansınız anladığım kadarıyla, ben tecrübesiz biri değilim, sadece mesafeyi ben koydum ve buna rağmen tutup gece yarısı adamı whatsaptan aradığım için farklı düşünecek diye utanıyorum
Teşekkür ederim. Farklı düşünmez bence
Ay çok iyimsersiniz, darısı başıma
Tesekkur ederim. Benimde yok zaten. Umarim darısı başımıza
Ne yok? Hiç olmadı mı? Yorumlarınız biraz masum geld
Hayatimda hic kizlarla cikmadim. Cikma tekliflerini daha cok red ettim ilgilenemedim. Hiç gerçek şeyler yaşamadım. Ama artik bir başlangıç istiyorum.
Yorumlarından anladım zaten bu işlerle ilgili hiç tecrüben olmadığını
Aynen hiç yok.
Aram yoksa yanlis basmistir diye dusunurum arkadassa belli ztn normal
İş yerinden arkadaşım, ilk gördüğüm andan beri hoşlanıyorum ama dile getirmedim. Ondan yana da adınlar iltifatlar filan var bana karşı. Bir ara sürekli ses kaydı atmak konuşmak istiyordu. Ben araya mesafeli koyuyorum cinsel yaklaşıyorsa diye. en son konuşmamızda ben bunu terslemiştim. Beynimi bulandırıyorsun , yanlış birşeyin içine beni çekmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum, uzaklaşmak istiyorum senden dedim. O da ben seninle rahat bile konuşamıyorum ama kopamıyorum senden demiş. Bende rahat filan olmanı istemiyorum, bu mesafe iyi bozulmasın arkadaşlığımız dedim. O gündem sonra konuşmadık hiç. Ama hikayelere fotolara kalp atıp duruyordu. Dünde bu olay oldu işte. Biraz önce de hikayeye kalp atmış yine
Peki geri birsey yazdin mi veya o yazdi mi niye aradin vs diye hayir mi dan baska
Ben çok özür dilerim yanlışlıkla oldu yazdım oda Estağfirullah sorun yok yazmış , ben tekrar ne yazıcam da , işte biraz önce hikayeye kalp atmış bu kadar
Sie kalsin
Ne?
İnsan yanlışlıkla normalden arar da WhatsApp üzerinden arayacağını pek sanmıyorum
Normalde whatsaptan konuşuyoruz ama hep.
O zaman sıkıntı yok))
Nasıl sıkıntı yok, bu kadın gecenin ikisinde beni niye aradı bana aşık kesin filan diye düşünmeyecek o zaman demi
Hani tanımadığın biri diye düşündüm ee hep WhatsApp üzerinden konuşuyorum dedin o yüzden dedim sıkıntı yok diye
İş yerinden arkadaşım, boşanma aşamasında, mahkemede karısı evlilik sürecinde aldattı diye kurar tazminat alır diye whatsaptan konuşuyorduk normalde. Sevgili değiliz, onun adımları var ama süreci ile ilgili kafam karışık olduğu için ben araya hep mesafe koyuyorum. En son adama aramızdaki iletişim iyi, arkadaşlığımız bozulmasın diye fırçaladım. Beynimi bulandırıyorsun beni yanlış birşeyin içine çekmeye çalışıyorsun, uzaklaşmak istiyorum senden dedim, o da bende senin yanında rahat bile değilim aslında, ne konuşacağımı bile bilemiyorum, rahat edemiyorum ama kopamıyorum senden demiş. Bende rahat olmanı filan istemiyorum böyle iyi demiştim. O yüzden 3 haftadır filan konuşmadık h. Gece de en son ne zaman konuştuk ki diye bakarken yanlışlıkla aradım.
Eski iş arkadaşım kendisi
Adam bunu üstüne alıp sana yürümeye devam eder
Aşık gece gündüz fotoma bakıyor filan sanacak şimdi demi
Yapacak bir şey yok.
Ne önerirsiniz ya , resmen vardım düştü gibi oldu, bu kadar çabuk teslim olan sıradan biri olmak istememiştim
Önerim eğer rahatsız oluyorsanız numaranı değiştir.
Beni arayıp taciz edecek biri değil ki, bir de ben memurum , değiştirmem numaramı bundan dikkat çeker ne oldu diye
Bu durumu ancak aranızda konuşarak çözersiniz.
Benim mi adım atmam gerekiyor o zaman şu anda, iyice başka bir şey için deliriyorum sanmasın
Hayır adım atma tam tersi kendini geri çek, onu görünce tavır yap. Soğutmaya çalış
Veya hayatımda başka biri var de
Eski iş arkadaşım, yüz yüze denk gelmiyoruz artık, o zaman işim daha kolay desenize. İnstagramdan filan çıkarayım mı ne dersiniz? Çocukça mı olur
Çıkarın, tavrinizi ortaya koyun ki boş hayallere kapılıp gitmesin
Durup dururken başıma ne açtım ya
Buradan ciddi ilişki de çıkmaz demi artık
Çıkar belki önyargılı olma bence
Ciddiye dönmesi için ne yapmalı, şimdi ben sakin kalıp hiçbir şey yapmamalıyım değil mi?
Aynen ciddiyetli takın tavırlarını
Mesaj atarsa?
Cevap vermek zorunda değilsin ki
her şey senin elinde aslında
Ama ben çok hoşlanıyorum aslında , sadece ciddiyetsiz olmasını istemiyorum, yoksa ciddi bir şekilde gelse ben beğendiğim için kabul ederim aslında
O zaman bişey diyemem. Kendin bilirsin
Siz olsanız gece yarısı arandınız diye biri ile uygunsuz diye düşünür müsünüz peki
Hayır düşünmem
Teşekkür ederim. Bu senden kopamıyorum lafında duygusal bir anlam var mı sizce? Yoksa amaca giden yolda her şey mübah gibi yakınlaşmak için laf olsun diye mi söyledi
Amaca giden yolda ilerlemeye çalışıyor.
Şöyle bir şarkı sözü var; erkek alana dek istediğini sanırsın ki Romeo diye
Bu kadar rahat sevgi sözcüklerine inanma diyorsunuz yani. Yok şöyle güzelsin böyle meleksin şöyle iyisin, seni seviyorum da dedi ama arkadaşça dedi diye düşündüm ben. Buluşmak istiyor işte kahve filan içelim dedi. Bende ben senle yalnız buluşmam diyince kız kardeşin ya da samimi bir kız arkadaşınla da gelsen olur, seni seviyorum ben sohbetin sen bana iyi geliyorsun görmek istiyorum sadece filan dedi. Ama hepsi laf olabilir diyorsunuz
Yani yine de siz bilirsiniz.
Laf olmadığını nerden anlayabiliyoruz
Kadınlar bu konuda daha hisleri kuvvetli olur aslında
İlgi gösteriyor aslında ama gerçek mi değil mi bilmiyorum ki, anlayamıyorum , beni görünce üstünü başını filan düzeltiyordu, aynada kendini düzeltirken denk geldim kaç kere
Bir gün sabahın köründe kitapçıya gitmiş, hediye almak için, tarzını bilmiyorum nolur sen seç diye aradı ama ben kabul etmedim hediyeyi
Ne yapmayı düşünüyorsunuz şu an
Kafam karışık bilmiyorum işte
demek ki sizi bilen biri kişi
Nasıl yani
tanıyan biri olabilir diyorum
Haha olayı hiç anlamamışsınız
Sizce ne düşünmüştür? bir sorun yok ne düşünsün bana olsa bir şey düşünmem aynısı başima geldi
Gece yarısı neden aradı diye sorgulamadınız mı hiç
sorguladım kesin uyku sersemidir diye :D ama durum öyle değil parmak değmesi işte
Niye değiyor gece yarısı sizin profile o parmak
:):)
gece 2:00da aramakta aşka dahil mi asko😂
Yaaaaa gündüz filan olsa yanlışlıkla olmuşturu yer ama o saatte mümkün değil demi
aaa rüyamda seni gördüm demekte mi aklina gelmiyi ayoll 🤣
Hahahahah yanlışlıkla oldu özür dilerim dedim 🤓
Ne istiyor diye düşünüyorum
İş yerinden arkadaşım, ilk gördüğüm andan beri hoşlanıyorum ama dile getirmedim. Ondan yana da adınlar iltifatlar filan var bana karşı. Bir ara sürekli ses kaydı atmak konuşmak istiyordu. Ben araya mesafeli koyuyorum cinsel yaklaşıyorsa diye. en son konuşmamızda ben bunu terslemiştim. Beynimi bulandırıyorsun , yanlış birşeyin içine beni çekmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum, uzaklaşmak istiyorum senden dedim. O da ben seninle rahat bile konuşamıyorum ama kopamıyorum senden demiş. Bende rahat filan olmanı istemiyorum, bu mesafe iyi bozulmasın arkadaşlığımız dedim. O gündem sonra konuşmadık hiç. Ama hikayelere fotolara kalp atıp duruyordu. Dünde bu olay oldu işte. Biraz önce de hikayeye kalp atmış yine
Bir şans ver bence cinselliğe kayarsa arkadaşlığıni da bitir
Şu an hikayeye kalp atmak dışında bir şey yapmıyor ve şans da istemiyor.
Gece gece beni aradı azıttı mı bu kadın gibi bir şey düşünür mü diye çok rahatsız oldum
O zaman arkadaşlığıni da bitir
Sebep? Ne diyip bitiricem durup dururken
Gece dengesiz gibi seni aradım, hoşlandığım ortada hayatımdan çık mı
Yanlislik olmuştur diye düşünürüm
Bana aşık , sürekli profilimde fotoma bakıyor , yanlışlıkla aradı diye düşünmez misiniz
O farklı o zaman farklı dusunur hatta umutlanirim bu saatte o da beni düşünüyor derim dusunmezse bile neden profilime baksinki
Yakalandım yani
Aynen oyle
Napar şimdi dersiniz
Nedrn gizlisinki
Ya ben ondan hoşlanıyorum , onun dışında burdan ya da reelden onunla ilgili konuşmak dışında iletişim kurmak istemiyorum
Bir beklerti oldunu ne duncek baska
Nasıl bir beklenti anlamadım
tekrar konuşmak ya da muhabbet etmek
Yaşadığınıza göre
Eski iş arkadaşım, beğeniyorum adamı, o da iltifatlar yürümesi filan var, buluşmaya da çağırıyor ama gitmedim de hiç, uygunsuz bir konuşma da geçmedi aslında aramızda
Tamam işte o zaman beğendiğini belli etmişsin farklı bir sorun çıkacağını sanmıyorum ha ne olur ikinci Bir adım o sana yürür butur işler ufak tefsirlerle başlar
Bunu geri toplayamam demi artık adam anladı onu beğendiğimi gecenin o saatinde onun profilinde takıldığımı, bu bana kesin aşık bile diyecek artık. Savaşta kalesini kaybetmiş komutan gibi hissediyorum kendimi
Sen bağlama istemiyor musun istiyorsun öyle de öyle de bir yol açıldı adam yürürse sana yine sen kazanmışsındır
Kendi yolunu yapmış oldun adamı cesaret verdim belki
Ama ben olursa ciddi ilişki olsun isterim, gece yarısı aradığım için o yolu zora sokup farklı bir katagoriye girmedim mi sizce? Gerçi o önemli değil Estağfirullah filan demiş ben özür dileyince , ona da cevap yazmadım utanıp.
en son konuşmamızda ben bunu terslemiştim. Beynimi bulandırıyorsun , yanlış birşeyin içine beni çekmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum, uzaklaşmak istiyorum senden dedim. O da ben seninle rahat bile konuşamıyorum ama kopamıyorum senden demiş. Bende rahat filan olmanı istemiyorum, bu mesafe iyi bozulmasın arkadaşlığımız dedim. O gündem sonra konuşmadık hiç. Ama hikayelere fotolara kalp atıp duruyordu. Dünde bu olay oldu işte
O adamın assın bakalım bir karşılığını verirken ciddiyetini ve mesafeli olduğunu uyandırırsın artık o kadar da
Adım bekle diyorsun, atmazsa atmayım değil mi artık
Gerçekten gerçekten istiyorsan at niiye atmayasin
Ama bekle biraz ister istemez bir adım attık
Bekleyeyim bari ya iyice rezil tutarsız gözükmek istemiyorum
Bak yanlış düşünüyorsunuz sevdiğim kişinin peşinden gitmek ve sevdini ona göstermek için bir şeyler yapma k niye rezillik olsun bun erkeğin yapmasın beklersen belki erkek sen önce cesaret alamıyor gelmiyor ne biliyorsun
Ama şu anda sen bir adim attin
O da fotoma kalp atmış , onun adım daha risksiz
Ve adım sayılmaz bence, beklemeliyim
Onun yaptığı eylem eylem eylem olmaz bir icraat yapsın boş ver bekle
Kızların uyudur ağzına satmak ağızdan satma korkmasın ya açtın mı izin veriyorsun açmasına tabii temasa değil
Ne demek istediğinizi inanın hiç anlamadım
Mesaj attı biliyor musunuz nasılsın napıyorsun diye
İyi sen de kibar davranmadın madem de kaçmasın ürkütme çok da üstüne düşme
Çok üstüne düşmedim ama baya sohbet ettik, şefkatli yaklaştı bir sorun mu var iyi misin diye, mutluyum şu an bir sorun yok
Canı sevişmek istemiş derim
Ohaa gerçekten mi, adamın ego tavan yaptı o zaman desene
:) evet kesinlikle. zükü kalkmıştır hemen
Yok artık ya bir telefon çağrısına yani, beynimden vuruldum şu an, ben bana gülüp geçti diye düşünmüştüm
Yo o saatte gülüp geçilmez :)
Gündüz olsa gülebilir miydi yani? Ayrıca biraz garip ya sadece bir çağrıdan öyle bir şey yapacak olması, üstelik yanlız mı ondan bile emin değilim, belki yanında bir vardı
:) kim bu? eski sevgili mi? hoşlandığın mı?
Eski flört, yeni gibi karışık biraz ama sevgili olmadık, reelde ya da sanalda bir yakınlaşma olmadı. Ama ben istemediğim için. Yoksa o dünden razı da ben güvenmiyorum henüz. Güya uzak dik durmaya çalışıyordum, kendimi batırdım resmen ya
:) artık iletişim kurma bari :) yanlışlıkla olduğuna inansın
Hiç muhattap olmazsam buna inanır mı? Bu adam normalde bana ne zaman istersen ara, ne zaman istersen buluşalım ben hep hazırım, senin hazır olmanı bekliyorum ben dedi. Sana adım atmazsam istemediğimi sanma düşünme hep hazırım, sen istediğin zaman konuşalım buluşalım filan demişti
:) şimdi sevişmek için hazır olduğunu gecenin yarısından sonrada aradığın için yanıp tutuştuğunu düşünüyor kesin :)
Ama en son konuşmamızda ben bunu terslemiştim. Beynimi bulandırıyorsun , yanlış birşeyin içine beni çekmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum, uzaklaşmak istiyorum senden dedim. O da ben seninle rahat bile konuşamıyorum ama kopamıyorum senden demiş. Bende rahat filan olmanı istemiyorum, bu mesafe iyi bozulmasın arkadaşlığımız dedim. O gündem sonra konuşmadık hiç. Ama hikayelere fotolara kalp atıp duruyordu. Dünde bu olay oldu işte
Saati kötü olmuş. gece 2 de olunca o yanlış şeyleri artık istediğini düşünmüştür. arzuluyor beni diye düşünür kesin
Bunun dönüşü nasıl olacak peki, bir de sizin dediğiniz gibi düşündüyse nasıl davranır?
bu gece de o yazar herhalde :)
Gece yazmasını yasaklaşmıştım yazmaz o yüzden
Kim olduğu önemli bir detay ama 😄😄
Flörtümsü biri
Zortladın o zaman
Aşık gece gündüz beni düşünüyor fotoma bakıyor diyecek demi
Adamın aklına neler geldi neler şimdi 😂
Nasıl yani ne gelmiştir ki
Gece gece neler gelir akla neler
Her türlü cinsellik vs 😃
Ama bizim onunla reel ya da sanal öyle bir etkileşimimiz olmadı ki
İstiyor diye düşünür. Bundan sonra yaparız der
Bugün olmasa yarın bu kadın bana gelecek diye düşünecek o zaman
Eee tabi ki öyle düşünür. Sabaha kadar uyku tutmamıştır onu. Kaldırmış elinde beklemiştir aleti
Ne kadar iğrenç anlatıyorsunuz ya , soğudum herşeyden
Git sor o zaman adama. Ne düşündün ben aradıktan sonra de. Farklı bişey söylerse özür dilerim ben o zaman
Hayır tabi sormam , zaten rezil oldum diye düşünüyorum. Adam hayır mı diye sormuş, yanlışlıkla oldu özür dilerim dedim, sorun değil demiş ona bile cevap yazmadım utancımdan , soramam, bir daha da aramam da mesaj da atmam :/
O sana dönüş yapar ve bu dönüş yürüme şeklinde olur muhtemelen
Bana ne önerirsiniz, bu durumu ortadan kaldırabilmem için
Sen istiyorsan zaten olur. Eğer istemiyorsan söylersin ya da soğuk davranır uzaklaşmasını sağlarsın
Ben cinsellik istesem zaten çoktan olurdu, ciddi olsun uzun sürsün , duygu odaklı olsun istiyorum
Senin gönlün var o zaman bu kişide
Dıygusallığın olmasını istemen gayet isabetli. Bekleyip gelişmeleri görmek lazım. Acele etme yelkenleri hemen indirme. Tam niyetini öğren ondan sonra gelişmeler olumlu olur muhtemelen
Ben çok beğeniyorum ama cinsel yaklaşıp öyle bir paylaşım odakli olursa istemiyorum. Duygu odaklı gerçek ciddi ilişki olursa isterim. Bence onun bende ciddi bir niyeti olsa bugün mesaj atması lazımdı. Sadece hikayeme kalp atmış o kadar
Yarın ya da sonraki günlerde girişim yapar
Çok haklıymışsınız mesaj attı biraz önce, nasılsın napıyorsun diye
Uzun sürmemiş bak. Ee sen ne cevap verdin. Konuşma nasıl devam etti
Niye aradın filan diye sıkıştırmadı, sadece bir sorun yok demi iyi misin diye şefkatli yaklaştı. Baya sohbet ettik, mutluyum şu an.
Böyle böyle gider sohbet sonra ilerler
Olabilir güzel devam eder mi dersiniz
Tabi ki devam eder. Sen evli değilsin o evli demi. Boşanma aşamasındaydı galiba. Boşanana kadar dikkat edin. Sonrası kolay
Ne anlamda dikkat. onun yazdığı gün 2-3 saat yazıştık sesli mesajlar filan. Ben uykum gelince iyi geceler dedim bitirdim. Tekrar yazmadı ben bugün bahane bulup yazdım çok kısa soğuk cevaplar verdi anlamadım
Ayarı kaçmıştır. Dikkat derken eşi yakalamasın
Profil resmine bakmış
Gece gece beni düşünüyor , bana aşık filan gibi devamı gelir mi
Olabilir
Napcam ben şimdi ya da o napar sizce
Cok garip
Engellerm
Neden ama
Çünkü düşmanım o saatte arar
Hahahahaha 😄
Aşık olma ihtimali?
Olmaz
Neden
Aşık değilim ama aşırı beğeniyorum, en son ne zaman konuştuk diye bakarken aradım yanlışlıkla gecenin 2sinde
Üzücü
Kim ki bu
Flörtümsü biri
Fena o zaman
Neden? Aşık bana gece gündüz beni düşünüyor diyecek demi
Rezil ettim kendimi
Hayır tabi ki tek diyim
Nasıl yani
Tek sana diyim
Özelden konuşmuyorum kimseyle
Sen bilirsin iyi günler
Seni yollu sanar