Sevgilim yakın kız arkadaşıyla stroy paylaşıyor ama benimle hiç atmadı. Bu konunun üstüne gitmeli miyim?

bence bu ilişkki patlar Seninle Story atıp atmaması seni sevip sevmediğini anlamak için bir ölöü ne kadar sayılabilir tartışılır ama benim içime pek sinmedi bu ilişki açıkçası. Seni kıskandırmaya çalışıyor acaba diyorum ama oda pek olası gelmiyor. Bence al karşına sağlam bir konuş.
Bence seni sevmiyor bi de çok güvenme kız arkdaş falan sanki öz kardeşi mi belki ona karşı birşeyler hissediyor ama arkdaşlığı bozulacak diye bir şey demiyor. Bunu dürüst bi şekilde al karşına ve sor huzursuz olduğunu söyle bu konuda ve onun vereceği cevaptan sonra düşün bazı şeyleri yani kendi kendini yiyip bitirme kardeşim ne olacaksa olsun
Cevap
4Cevap
Mesele story degil seni sevmediğinde sana değer vermiyor. Beni dinlersen şunu yapmani tavsiye ederim en guzel anınızda onu direk birak :) direk ayrılık mesaji çek ve bir süre koşacak peşinden kosmuyorsa zateb sevmiyordur :) dediğimi yap kazanırsın
Bilemiyorum seviyor gibide davranıyor buluşunca falan çok güzel vakitler geçiriyoruz hiç soğuk tavrını görmedim sadece tek bir sorunu var o da benimle story atmaması belki foto cekinsek bunu story atiyimmi veya at desem atar ama bunuda diyemiyorum sanki hayır diyecekmis gibi bir his var içimde bu yüzden ona söyleyemiyorum story konusunda bir şey
Tercih meselesi ya o takılma ona o kadar story atmasına falan yani şartmi atması atınca ne oluyor? Cok seviyorsanız birbirinizi nazar mı degdireceksin? Ya da sana çok değer veriyorsa ne önemi var story atmanın? Sana bir faydası yok bence sen sana olan verdiği değere ve sevgisine bak insanların içinde sana nasil davranıyor seni onlara saydiriyormu sana herkesin içinde kıymet veriyormu ona bak
Tabiki orası öyle sadece garip buluyorum kızlarla story atıp benimle atmamasini ha şu zamana kadarda benimle story at demedim ters tepki vermesinden korktum belki söylesem atar bilemiyorum bende
Karmaşık bir arkadaşmıs bu ilişki fazla sürmez gibime geliyor ama yine de oturup konuş bu konuyu iletişim çok önemli birbirinizi iyi tanıyın basit bir ilişki silsilesine dönüşmesin eger cok seviyorsan oda seni cok seviyorsa ki sevmiyor bana göre hissiyat olarak diyorum konusun saatlerce konusun herseyi anlatın rahat olun acik olun o zaman birbirinize denk misiniz değilmisiniz gorursub
Teşekkür ederim yorumun için konuşmayı denicem 😊
Iyi olur en güzeli
Bende manitayla story atmam insanları ilgilendirmez benim aşk hayatım ama normal foto çekinirim sürekli :)
Üzüldüm yaa. Bence sevgiline pek güvenme. Fotoğraf çekinmek iste. Sonra da paylaşmak iste. Kabul etmezse ayrıl ama yinede sen bilirsin
Ayrıl ne biliyorsun yakın kız arkı. Ayrıl kafana takma erkek mi yokkk?
Sen at kızarsa da tepki göster deki bu normal bişey sevgilimle story atmak istiyorum ben
Ve sen hala birliktesin?
Ayrılman lazım çoktan zaten.
Toksik ilişki kokusu alıyorum
Uzaklas ondan sana zarar verir bu ilişki
Vallaha çok seviyorum ya ama bu davranışlarını hiç çözemiyorum buluşunca falan arkadaşlarından gizlemiyor beni mesela çok iyi vakitler geçiriyoruz telefonda güzelce konuşuyoruz sadece bı sorunu var story atmıyor yakın arkadaşım dediği kızı maşallah her foto çekindiklerinde atıyor benimle ne foto çekiniyor ne de story atıyor değişik
Onunla bu durumu açıkça konuş ve seni tatmin edecek bir yanit verirse eger devam et.
Cidden çok konuşmak istiyorum ama ters tepki verirse mal gibi kalacağımdan korkuyorum belkide sandığım gibi olmayacak
Ters tepki verirse demek ki dogru yoldasin
Geçmiş olsun o yakın arkadaşı değil.
ayrilbence
Sence her şey storymi
Seni sevmiyor
Git tabiki saçma
Knk ayrilsanaaaa
En İyi Cevap