Sevgilim yakın kız arkadaşıyla stroy paylaşıyor ama benimle hiç atmadı. Bu konunun üstüne gitmeli miyim?

Gizli Üye
4,5 aydır bir ilişkim var. O kadar buluştuk ettik erkek arkadaşlarının yarısıda biliyor sevgili olduğumuzu. Kız çevrende kaç kişi var diye sorduğumda bana 4 kız dedi aralarından sadece 1 tanesi ile yakın. Sevgilimin doğum gününde biz ayrılmıştık doğum gününü kutlamislar o kadar erkeğin içinde tek o yakın olduğu kız vardı sarılıyor ediyorlardı sorunca yakın arkadaşım diyor. Kız doğum gününde çiçek yaptırmış onun fotosunu çekmiş storye atmış yanına kalp koymuştu. Kendi yan yana fotolarını paylaşmışlardi ama benimle hiç story atmadı. Sanki ben onu etiketlesem bana sil diye kizacakmis gibi davranıyor öyle hissettiriyor yani. O arkadaşım dediği kızı o kadar storye atıyor sevgilisi olan beni atmıyor benim gibi bir canım bu durumu anlayamıyor bu konuda üstüne gitsem yine story atmaz 😤😤
Güncellemeler
3 ay
Hiç beni story atsana falanda demedim desemde atacağını sanmıyorum FOTOMUZ BİLE YOOKKK her adımı ben atıyorum birazda ondan bekliyorum hadi gel foto cekinelim dese hayır demem ama demiyor bile bende demiyorum desem hayır derse g0t gibi kalırım
Sevgilim yakın kız arkadaşıyla stroy paylaşıyor ama benimle hiç atmadı. Bu konunun üstüne gitmeli miyim?
17 Cevap