İnternet & Teknoloji AirDrop üzerinden mesela kafede beğendiğin birini bulup ona bir şey göndermek mümkün mü? Tu_ella Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hayır merak ettiğim göndermek istediğin kişi olduğunu nerden biliyorsun orada AirDrop üzerinden mesela kafede beğendiğin birini bulup ona bir şey göndermek mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Airdrop kelimesini görünce soru başında coinlerle ilgilenen biri var zannettim 🤣 0 0 Yorumla
cptbatu1 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Onun ki de açık olması lazım ki ben şarj çok yiyor diye kapalı tutuyorum çok zor kısaca 0 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl airdrop dediğın paramı oluyor 0 2 Yorumla cursedplatoon +1 yıl Iphone’un kendine özel mesajlaşma uygulaması. O an etrafında Bluetooth gizliliği açık olan birine fotoğraf atabiliyorsun. Ama müzik veya dosya gönderilir mi hiç denemedim. Yorumla xlPIR +1 yıl @cursedplatoon anladim Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Tu_ella +1 yıl Kim olduğunu nerden anlıyosun peki Yorumla
sevilmekistiyorum1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Airdrop ne oluyor tam olarak. 0 2 Yorumla Ertuğ5 +1 yıl iPhone cihazlarda sadece birbirine Bluetooth gibi düşün Yorumla sevilmekistiyorum1 +1 yıl Zengin değilim ne yazık. Yorumla
_ArminVanbuuren Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Geçen gönderdim rezil oluyodum az kalsın 🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Airdrop kelimesini görünce soru başında coinlerle ilgilenen biri var zannettim 🤣
Onun ki de açık olması lazım ki ben şarj çok yiyor diye kapalı tutuyorum çok zor kısaca
Herkesten kabul et açık olmalı
airdrop dediğın paramı oluyor
Iphone’un kendine özel mesajlaşma uygulaması. O an etrafında Bluetooth gizliliği açık olan birine fotoğraf atabiliyorsun. Ama müzik veya dosya gönderilir mi hiç denemedim.
@cursedplatoon anladim
Evet
Kim olduğunu nerden anlıyosun peki
Airdrop ne oluyor tam olarak.
iPhone cihazlarda sadece birbirine Bluetooth gibi düşün
Zengin değilim ne yazık.
Geçen gönderdim rezil oluyodum az kalsın 🤣🤣