+1 yılİyi sen bir hesap bulmuşsun ben ayrıldığım sevgilimin 3 tane fake hesabını buldum ayrıldıktan sonra tabii senin gibi stoklarken gördüm sorduğumda daha önceden hiç hesabım yok bundan başka derdi oysa 4 hesabı varmış
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm ama ayrılmış olmana da çok sevindim
- +1 yıl
Aynen ben başlarda ayrıldım diye üzülmüştüm ama sonradan kandırıldığımı anlayınca �yi ki kurtulmuşum ondan dedim
Soran+1 yılÇok şükür🌸
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşına al ve sor neden diye? Eğer “hükümeti eleştirmek için açtım, gerçek kimliğimi gizlemek için” derse sarıl ona ve kulağına de ki “çok güzel bahane ama ben bunu yemem sil bunu hemen”…. Eğer senden gizli sosyal medyası varsa senden gizli başka hayatıda vardır ben söyleyeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılEski flörtüm kanka gerilme bu kadar cbxnnd
Cevap sahibi+1 yılAman eskini boş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki de kız düşürmek içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuradaki kötü niyetli moral bozmaya çalışan insanımsıları takma. Belki de çok önceden açtığı bir hesaptır, seninle konuştuğu zamanlarda sonradan açtığı hesabını kullanıyordur. Eski hesabına girmiyordur bile belki. Ya da diğer ihtimal, ikinci Instagram hesabı yedek olarak da duruyor olabilir. İlk hesabına bir şey olursa, şifresini falan unutursa ikinci bir hesap dursun diye açmış olabilir. Çoğu kişinin tek bir Instagram hesabı yok ki zaten şu anda. Kimisi kendi hesabı hariç fake hesap açıyor direkt, kimisi de ikinci hesap olarak kullanıyor kendisini gizlemeden. Bir sürü sebebi olabilir. Kız avlamak ya da aldatmak ne alaka? Bu kadar fesat, kötü düşünceli olmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten teşekkür ederim ❤️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 💓
+1 yılŞimdi bunda art niyet aranabilir ama aksi şekilde masum bir sebebi de olabilir. Mesela benim de ikinci bir instagramim vardı. Çoğunlukla giyim sayfası veya sevdigim unluleri falan takip ederdim. Orijinal hesabımdan birinin hesabini stalk yapmazdım. Sebepler bunlar olabildiği gibi çok farklı da olabilir. Mesela bir kadınla o hesaptan konuşuyordur vs... ama bence son ihtimal en zayıf olanı.
20 YorumlaYani çok büyük bir sorun,,,, yani çok büyükkk!!! Noolmuş? yeni integram hesabı açmış, soruna bak! Şaka mısınız siz ya.. Ulen hiç mi derdiniz olmaz sizin. Bu nasıl bir yaşam tarzı. Bi kere stalklar ney ya? ne demek bu, anlamı ney? Doğal beslenin doğal, hep GDO lu ürünler yüzünden...
39 Yorumla
Soran+1 yılSanane kardeşim belki bilmediğim başka bir mevzu var o küçük aklını benim sorumla yorma o xaman mal mıdır nedir ya
Soran+1 yılAğlayarak günlüğüne yaz djjdjd
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılKdkdjsjdk mal
İnternet & Teknoloji konusunda 981 cevap paylaştı. Çok baskıcı biriysen, stalktan kurtulmak için açmış olabilir. Ya da bazen insanlar kimi takip ettiğimi yakın çevrem görmesin diye de açarlar, olumsuz bakmamak lazım.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılCevaplar aşırı toksik... birçok sebebi olabilir, priv veya yan hesabı olma ihtimali var. Sırf aldatıcam diye kendi adıyla yeni hesap açacağını düşünen zeki arkadaşlarımız varm
10 Yorumla
+1 yılNormal. Benim de var. Giyim sayfalarını, influencer, başka saçma sapan tüm sayfaların hepsini ordan takip ederim. Birini stalklamak gerektiğinde fake hesabımı kullanırım. Gerçek hesabımda ise cool takılırım😁
10 Yorumla
+1 yılBelli ki seni hak etmemiş ve eski kategorisine girmiş. Sen millete aldırış etme, kendince vardır bir sebebi sal gitsin
10 Yorumla
+1 yılSanırım Stalk etme amacı ile kullanıyor.
İllede bi Kadını değil, Aile Akraba vs de ola bilir konuşmadığı.. Aldattığını felan düşünmüyorum10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılEski çapkın ve uyanıklardan kim kaldı ya hu? Arayışta demek ki. Ama işin kötüsü çapkın olması değil sadece her açıdan şüpheli hareket, demek herkese kendisiyle ilgili farklı bir hikaye anlatıyor.
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılaçarsa açar sanamı sorucak sanane ki karışmaya hakkın yok böyle bi soru sorman bile hata hesap açarken sana mı sorucak ister açar ister açmaz sanane seni ilgilendirmez
08 Yorumla- +1 yıl
b0k yesin o zaman
- +1 yıl
@AmorParaSiempre işine gelmeyince öyle dersin tabi insanların özel hayatına karışmaya hakkın yok evli bile değilsiniz ergen ergen işler peşindesin evli olsan belki haklısın bir yere kadar
- +1 yıl
belki ne lan öyle insan sevgili işlerine bulaşmasın o zaman
- +1 yıl
kimse kimsenin yalanlarıyla uğraşmak zorunda değil
- +1 yıl
adam olacan
- +1 yıl
@AmorParaSiempre uğraşma sende evlenmede sevgili de yapma ot gibi yaşa
- +1 yıl
öyle insanla olmam zaten yalancılarla işimiz yok
Soran+1 yılKanka baya kudurmuşsun da eski flörtüm şu an konuşmuyoruz adını soyadını aratırken iki hesapta alt alta çıktı ana hesabında çok rahat biri olduğunu bildiğim için ikinci hesabı neden açmış merak ettim ayrıca hareket de yok ama bu kadar kudurma kimse kimsenin hayatına müdahil değil canım sıkıldı öylesine sordum ya
+1 yılDüşünem beyin hücrelerime sordum şu cevabı verdim bence hemen ayrılsın ondan hayır gelmez ya aldatıyodur ya da öylesine açmışsa bile söylemeliydi
Kalbime sordum dediki boş ver görmezden gel hiç çaktırma elbet bir sebebi vardır
Sen beyini dinle ckkgıgıfohdjdjfj016 Yorumla
Soran+1 yılAhaha eski flörtüm bu arada stalklarken buldum dhdvxb
- +1 yıl
Hpdyspsog wow eee neler çıktı
Soran+1 yılAhaha ikinci hesabı buldum ama uzun süredir hareket yok
- +1 yıl
İyi iyi nys azcık sıkıştır bence glsgsllsh
Soran+1 yılNasıl sıkıştırıcam kddjfj konuşmuyoruz
- +1 yıl
Nxjdkd ya buraya integram hesabımı yazsam ihlal yermiyim soru sor kısmına dedikodu yapıcak insanlar lazım
Soran+1 yılErkeksin kesin dxbb
- +1 yıl
Valla değil ig ekle ses atam olmazsa vidyo kzkxkxk
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
İsmim harici gerçeğim ama ismim eylül aslında
- +1 yıl
Eylül_yilmaz35788
Soran+1 yılTamam yaz ins
- +1 yıl
Yazdım ya
- +1 yıl
Hesabı bulamadınmı galatasaray lı bi profil var
Soran+1 yılYazdım
- +1 yıl
Bakim
+1 yılBelki eskidir yavrum şifresini falan unutmuştur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPriv hesabımı acaba ya da göstermelik sadece akrabaları hocaları iş arkadaşlarını takip ettiği resmi hesabıdır diğeride eğlendiği arkadaş ortamını paylaştığı hesabı olabilir ya da evet malesf sana söylemediği gizli amaçlar için kullanıyordur, her koşulda açıklaması gerekirdi eskide kalması iyi olmuş senin açından boş ver
10 Yorumla
+1 yılBir konuda iletişime geçecektim demiştin. Peki konuyu unutup 2nci fake ya da gerçek hesabı merak etmemiz neden peki? Sonuçta ayrılmışsınız onun hayatı seni ilgilendirmez artık.
06 Yorumla- +1 yıl
Stalk için sormuş sanırım
- +1 yıl
Bir konuda iletişime geçecektim demiş ben konuyu merak ettim. Sonra bi anda sorunun yönü değişti nasıl olduysa 😀
- +1 yıl
‘ haksız çıkınca benim haller ‘ diye düşünüp u dönüşü yapmış sanırım 😸
- +1 yıl
Yani bir kadının da eskileri stalk yaparken o hesabı bulması ve neden açmıştır demesi de biraz tuhaf sanki 😀 yolda ikizini görmek gibi bir durum..
- +1 yıl
Bence de. Fazla stalk zarar verir. Güvenmiyorsan ayrıl bu kadar basittir
- +1 yıl
Eski flörtüm şu anda konuşmuyoruz açıklamasını yaparak son düzlükte kurtarmış stalk yaparken kendi silahıyla vurulan kızımız 😀
Bulabilecek kadar taviz ediyorsan adamı özel hayatını, senin baskılarından ötürü yapmış olabilir. Özgürlük herkesin hakkıdır
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyoruz kanka adını soyadını yazarken ikisi de alt alta çıktı yani sosyal medyada özgür hayat arıyosanız baya bi malsınız demektir dbdb özgürlük yaşamak istiyosanız sosyal medya kullanmıcaksınız kankacım 😂
Soran+1 yılÇünkü sosyal medyada özel hayat gizliliği maalesef yok hayatını pazarlamak için açıyosun bu hesapları zaten millete göstereyim millet naptığıma baksın diye djdjdj
Soran+1 yılYapıyor zaten herkes istediğini engelleyen kim kanka
+1 yılDiger hesaptan da baska kizlara yazmak icin olabilir mi
11 Yorumla
Soran+1 yılAma eski flörtüm işte ana hesaptan yapıyor zaten buna niye gerek duysun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de iki tane var. Bir tanesi arkadaş ve aile
Diğeri ise ilgi çekici instagram sayfalarını takip ediyorum. Müziğinden tut mühendislik sayfalarına kadar. İki hesap olması büyük bir sorun değil.
00 Yorumla
+1 yılbence aldatma olmak zorunda değil benim de iki hesabım var birinde hiç arkadaşım yok çektiğim sokak fotoğraflarını falan paylaşıyorum
00 Yorumla
+1 yıl1. si senin için diğeri diğer kızlar için 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEski flörtüm kanka
- +1 yıl
Aman salla. Eski imis birde. Takılma. Hayatına bak guzelim
+1 yılbenimde bi sürü var hepsi farklı amaç için sadece 1ini aktif kullanıyorum, o da stalk yapmak için falan açmıştır muhtemelen
03 Yorumla- +1 yıl
evet sizi sevmiyorum ağla şimdi
- +1 yıl
hesabını da kapattırıcam
Captinlik yapmak için sakin ol ve arkadaşından istek gönder takip ettiklerine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılEski flörtümm
+1 yılŞerefsizlik yapmak için başka bir şey gelmiyor aklıma
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılRahat hareket etmek için. Kızlarda da yapan oluyor.
10 Yorumla herkes aldatmak demiş tabiki o da bir ihtimal ama belki bir hesabında sosyal ve sanal çevresi diğer hesabı da sadece yakın arkadaşları içindir hep kötüyü düşünmemek lazım
10 Yorumla
+1 yılAşko biraz detay ver, senin reel hesabını engellemiş mi
00 Yorumla
+1 yılSessiz kal normal davran kontrollü ol bakalım sana o hesabından bahsedicek mi
00 YorumlaBelki de işi ve arkadaş çevresini ayrı sosyal medya da toplamış tır
00 Yorumla
+1 yılBenim 3 tane hesabım var, buradan gelecekti manitama, eşime, flörtüme duyurulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar sacma bi guncelleme buraya yazan herkesin agzinin suyu mu akıyor yazacaktim ama neyse sonra benide sapiklikla suçlarsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi sapıklıkla suçlamıyorum insanların kötü oluşuna serzenişte bulunuyorum kaç yorum var aşağıda biliyo musun boynuz yedin zaa diyen aldatılsak mutlu oluyor millet bunu garipsiyorum insanlar çok kötü…
Cevap sahibi+1 yılO tür malları takmayin
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyeniz için
seni beğenmemiş demek napak adam arayış içinde işte
00 Yorumla
+1 yılNormal değil mi bu?
Bir tane resmi, bir tane de gayri resmi oluyor diye biliyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılSenden sonra açmış olabilir ne niyetle olduğunu bilemem
00 Yorumlai... nelik yapmak için ne den olcak
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla nedeni olabilir. Belki eskiden açmıştır öyle kalmıştır ya da başka ve kötü bir amacı olabilir. Bence bu soruyu direkt olarak ona sor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde sevgilim açmıştı yakaladım tabi aldatma operasyonları tereyağından kıl çeker gibi ordan yapılır.
01 Yorumla- +1 yıl
😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisine sormak daha mantıklı olur. Ya bunaldı. Ya da başka arayışlarda
020 Yorumla
Soran+1 yılEski flörtüm ya
Soran+1 yılŞu an konuşmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılGizli takılıyordur belki.
Soran+1 yılİkisi de kendi adına ikisinde de akraba vs ekli
Cevap sahibi+1 yılMmm belki birini çalındı veya hesabının şifresini unuttu.
Soran+1 yılEvet muhtemelen öyle ama ana hesabı baya eski 2016 yılına kadar gidiyor diğerinde yeni foto var
Soran+1 yılAna hesabı kullanırken bunu açmış ya da 2020 sonrası ana hesabında yok açtı ikinci hesabı sonra ana hesaba döndü
Cevap sahibi+1 yılMuhtemel öyle olmustur. Neden nu kadar düşündün?
Soran+1 yılTakıntılıyım shdh
Cevap sahibi+1 yılHahahh kuşağa korkutucu geliyor 😂
Soran+1 yılAhaha şaka ya merak ettim sadece
Soran+1 yılBir anda bıraktı benimle konuşmayı sebebini bulamadım
Cevap sahibi+1 yılHahaha her şaka da küçükte olsa bir gerçeklik payı vardır. 😂
Cevap sahibi+1 yılHayatına biri girdi. Veya bir erden soruna frekanslarınız tutmadı. Kimi ben gidiyorum demez. Sadede sessiz sedasız gider
Soran+1 yılOlabilir yüzde yüz öyle zaten ama merakımı yenemedim
Cevap sahibi+1 yılBelkide kendi kendine bırakmak daha iyi olur
Soran+1 yılOkb oranım yüksek kendi kendine bırakamıyorum
Cevap sahibi+1 yılO ne öyle? Mmm o zaman ara yaz karşısına çık sor
Soran+1 yılYok ya ne gerek var o istemiyorsa konuşmak zorlamam
Cevap sahibi+1 yılO zaman fazla düşünmeyeceksin yola devam edeceksin
+1 yılNeden enerjini onu takip ederek heba ediyorsun boş ver cok takılma rahat olmaya çaliş yapan her türlü yapar o yüzden kendini yorma akışa bırak
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiyi araştırmanın gereği yok ki seviyor musun hala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu kendine sordun mu hiç? Eminim sordun burada bos yapıyorsun yapma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlamaz mı? Belki haber falan takip ediyor hemen başka kadınlar var falan diye yormayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka kızlarla konuşmak içindir ya da seni denemek için
00 YorumlaAA niye şaşırtıyorsun ki? Kadınlar üç tane beşte var! Biri fantezi için, biri yedek, biri flört, biri seks için, diğeri sevgili için, öteki de ciddi ilişki ilşki için…
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka banane diğer kızlardan *mk ya
Senin ne haddine ne de hakkına bunu sorgulamak herkesin bir özeli var *ruspu çoçuğu kadın
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu alıp dava açacağım sana iyi günler dilerim
Soran+1 yılAynen devam et böyle sonra ağlıyorsunuz mahkemede o kadar parayı ödeyemem şikayetini çek vs diye
+1 yılkaraktersizin kısmetini kapamışsın, o da açmaya çalışıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılKapatmadım kısmetini görüşmüyoruz
+1 yılSenin haberin yoksa birilerini stalklıyordur eski sevgilisi vs
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi hesabından yapabilir oradan ekliyor zaten kız vs ayrıca eski flörtüm şimdi konuşmuyoruz ikinci hesabı niye açsın ki ayrıca o hesapta akraba vs de ekli
+1 yılHesabın adına ve takip ettiklerine bakarsn anlarsın
125 Yorumla
Soran+1 yılİkisinde de akraba ekli ve ana hesabında zaten kız ekliyordu
- +1 yıl
Fake hesaba akraba ekleyen erkek de ilk defa duydum
- +1 yıl
İşi zaten ana hesaptan götürüyor demek ki
Soran+1 yılFake değil işte anlamıyosun ikisinde de kendi ismi falan var fotosu var hatta ana hesabında soyadı yok ama ikinci hesabında soyadı bile var
- +1 yıl
Tamam şimdi oldu
- +1 yıl
Ana hesap biosunda yan hesabı etiketli mi
Soran+1 yılDeğil noldu ki
Soran+1 yılKendisi askeri personel
- +1 yıl
Etiketli değilse can sıkıntısından vs açmıştır
- +1 yıl
Büyük ihtimalle karı kız için değildir
- +1 yıl
Ondan
- +1 yıl
Askeri personelse ben flörtleşirim merak etme
Soran+1 yılYa şu olabilir ana hesabında 2020 sonrası yoktu beni de geçen aralıkta ekledi muhtemelen o aradaki 2 yılda kullanmayı bırakıp bunu açtı sonra ona döndü gibi geldi bana çünkü uzun süredir hareket yok ve akraba tanıdık vs ekli ikisinde de
Soran+1 yılO arada başkasıyla ilişki yapıp yeni sayfa diye açmış da olabilir böyle bi ilişkisini anlatmıştı ayrılınca buna döndü muhtemelen
Soran+1 yılBen flörtleşirim derken niye dbdn
- +1 yıl
Eğer öyle bir şey olduysa iyi kurtulmuşsun yara bandı olurdun ancak
- +1 yıl
Askeri personellere zaafım var da ondan ya
- +1 yıl
Gay değilim kısacası
Soran+1 yılPasif misin dhdh
Soran+1 yılHa pardon o zmaan neyse ya abazanın biri herhalde
- +1 yıl
Abla askeri personel olmak istiyorum ben de flörtleşmek derken onu kast ettim
- +1 yıl
Olabilir
Soran+1 yılAnladım onu ya
- +1 yıl
Eyvallah abim ablam benim hayatında mutluluklar
- +1 yıl
Ya bi de şu garibana dua etsene eski sevgilisi dönsün diye
Seni aldatıyordur ya da çok kıskanıyorsun adamda bunalıp farklı bir hesap açmış
00 YorumlaBir çok sebebi olabilir kendine sormanız en mantıklı olanı
00 YorumlaTabii ki de başka kızlara yazmak ve mastürbasyon yapmak için.
00 Yorumla
+1 yılYa birilerini stoklamak için ya da konuştuğu başka bir kız vardır
00 Yorumla
+1 yılpriv gibi bir şeyse şüphelenmene gerek yok bence
13 Yorumla
Soran+1 yılPriv ne
- +1 yıl
yani sadece yakın arkadaşlarını alıyorsun ve daha samimi fotoğraflarını falan koyuyorsun samimiden kastım komik videolarını veya arkadaşlarınla geçirdiğin zamanları anı gibi orada biriktiriyorsun
Soran+1 yılOlabilir ama öyle biri değil ya dbxb
- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılİstek at kabul edecek mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu flörtün olduğu zaman yaparsın. Fakat o senin flörtün olmadığına göre takmaya değmez. Kendi hayatına kendi geleceğine bak. Geçmiş geçmişte kaldı. Ben bir kızdan ayrılırsam o ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez. Eğer flörtüyle ilgilenenler varsa ya hâlâ onu unutamadı ya da sürekli stalklamak saplantı haline geldiğini düşünürüm.
Soran+1 yılStalklamamın amacı şu iletişime geçecektim bir konu hakkında adını yazınca iki hesap alt alta çıktı
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(18-24)+1 yılGizli hesap her zaman kötü bir şey demek değildir bazen sadece rahat rahat stalk yapabilmek için açılıyor
00 YorumlaHenüz sevgilin değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEe kanka merak edemem mi
Vovvv bas tekmeyi aldatıyorsun🙄
05 Yorumla
Soran+1 yılAhaha çok komik minik akıllarınız beni güldürüyor çünkü orada kızdığım nokta boynuzlanıyorsun ahaha vs diye bundan zevk almaları aldatılmam hoşlarına gidecek bu kadar kötü kalpli olmaları beni tanımıyorlar bile ama aldatılsam oh çekecekler bundan bahsettim
Soran+1 yılTatlım dikkat çeksin diye flörtüm yazdım o benim eski flörtüm aslında
- İnternet & Teknoloji konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılRahat bırak çocuğu sıkma
02 Yorumla
Soran+1 yılEski flörtüm konuşmuyoruz
- +1 yıl
boş ver unut gitsin.
Senden gizli takılacak
01 Yorumla
Soran+1 yılEskiden flörtümdü
+1 yılDaha rahat takılıyor benim de var
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa sevgilisi yoktur yani
- +1 yıl
Olabilir bilmiyorum ben orada rahat takılmak için kullanıyorum
Ordan istediğini götürüyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de kendi isminde ama bu ana hesapta da götürebilir
Soran+1 yılDiğerinden de yapar benim eski flörtüm hayatında biri yok
Soran+1 yılYani flörtüm değil eskiden flörtümdü ikinci hesabını buldum stalklarken hayatında biri yok zaten ana hesaptan yazıyor kızlara çekingen utangaç değil götürmeye çalışıyor baya baya niye ikinci bir hesap açma isteği doğdu ona onu merak ettim
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat