İnternet & Teknoloji Kayıtlı mi numaram? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günaydın arkadaşlar Birinin whatsap durumu bende görünüyorsa benim numaram kayıtlı mi olmuş oluyor onda Güncellemeler+1 yıl Konuşmaya başladık instagramdan bende detoks yapıyorum instagram detoksu dedim whatsapa geçince belli olur bakalım Kayıtlı mi numaram? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Onun numarası sende kayıtlı olmasın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kayıtlı zaten diyorum ki benimkide onda kayıtlı mi onu merak ediyorum Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Ara sor😅 Yorumla Soran +1 yıl Oldu başka Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Get concact plus al Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Uygulama, seni kim ne diye kaydetmiş hepsi görünüyor Yorumla Soran +1 yıl Hı onu indirdim bir kere ama herkes çıkmıyor Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Üyelik alınca çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Yok o kadarda kafayı yemedim ya 😂 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır onun telefon numarası kayıtlı olmuş oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir karar verin ya 😂herkes evet diyor Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Senin numaran kayıtlı olsa seninki de ona gözükür Yorumla Soran +1 yıl Okundu bilgisi kapalıdır belki bakiyordur ama görünmüyor Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Evet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Evet Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Alttaki sacmalamis bos yapmis. Basitce gizlilik ayarlarinda gorunuyo secenekler zaten kisilerinden yola cikiyosun kendinden de bakabilirsin. Yani onda kayitli olmasan goremezsin Yorumla Soran +1 yıl Yani bilemedim kafam karıştı benimde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onun numarası sende kayıtlı olmasın
Kayıtlı zaten diyorum ki benimkide onda kayıtlı mi onu merak ediyorum
Ara sor😅
Oldu başka
Get concact plus al
O ne
Uygulama, seni kim ne diye kaydetmiş hepsi görünüyor
Hı onu indirdim bir kere ama herkes çıkmıyor
Üyelik alınca çıkıyor
Yok o kadarda kafayı yemedim ya 😂
Hayır onun telefon numarası kayıtlı olmuş oluyor
Bir karar verin ya 😂herkes evet diyor
Senin numaran kayıtlı olsa seninki de ona gözükür
Okundu bilgisi kapalıdır belki bakiyordur ama görünmüyor
Evet
Emin misin
Evet
Alttaki sacmalamis bos yapmis. Basitce gizlilik ayarlarinda gorunuyo secenekler zaten kisilerinden yola cikiyosun kendinden de bakabilirsin. Yani onda kayitli olmasan goremezsin
Yani bilemedim kafam karıştı benimde
Evet
Evet