İnternet & Teknoloji Instagram hesabına girişte 5 dakika bekle hatası alıyorum, her şeyi denedim olmadı. Nasıl girerim? Azra_kati Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Vpn ide olmuyo mobil veriye de geçtik olmuyo lutfen yardım edin acil girmem gerek Güncellemeler+1 yıl Ya lütfen yardım edin Güncellemeler+1 yıl Calindimi bilmiyorim ama maile hicbi bldirim gelmedi Instagram hesabına girişte 5 dakika bekle hatası alıyorum, her şeyi denedim olmadı. Nasıl girerim? Cevapla Instagram Soruları VPN Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mutluluksenincom Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl çerezleri ve veri geçmişini temizle, başka bir pc den dene aynı wifi olmasın, 0 0 Yorumla
İlkan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 78% +1 yıl Eğer sürekli yanlış şifre denemesi yaptıysan bir süre bekle şifreni değiş sonra tekrar giriş yap 0 0 Yorumla
_MİLENA__1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sürekli hatalı şifre falan mı girdin ya da başka bi yerde de mi açık hesabin çalınmış da olabilir ya da Instagramin kendi sorunudur 0 0 Yorumla
OrdinaryüsKaptan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Ben de giremiyordum bir ara saçma bir şekilde. Birkaç gün sonra denedim girildi. 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ön belleği temizledin mi 0 4 Yorumla Azra_kati +1 yıl On belleki temizlemeden ama zaten hep web üstünden kullanıyordum bilgisayardan bilgisayarı temizledim yine olmuyk Yorumla 4fakir +1 yıl İstek atar mısın bi Yorumla Azra_kati +1 yıl Benim girmem gerek bugün o hesaba ne kadar böyle olucak biliyomusun Yorumla Azra_kati +1 yıl Nasil Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Biri çalmış olabilir 0 2 Yorumla Azra_kati +1 yıl maile hiç bildirim gelmedi Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Peki neden giremiyorsn Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çerezleri ve veri geçmişini temizle, başka bir pc den dene aynı wifi olmasın,
Eğer sürekli yanlış şifre denemesi yaptıysan bir süre bekle şifreni değiş sonra tekrar giriş yap
Sürekli hatalı şifre falan mı girdin ya da başka bi yerde de mi açık hesabin çalınmış da olabilir ya da Instagramin kendi sorunudur
Ben de giremiyordum bir ara saçma bir şekilde. Birkaç gün sonra denedim girildi.
Ön belleği temizledin mi
On belleki temizlemeden ama zaten hep web üstünden kullanıyordum bilgisayardan bilgisayarı temizledim yine olmuyk
İstek atar mısın bi
Benim girmem gerek bugün o hesaba ne kadar böyle olucak biliyomusun
Nasil
Biri çalmış olabilir
maile hiç bildirim gelmedi
Peki neden giremiyorsn
yeniden dene
Geçmiş olsun
Bekle bakalım
Sistemsel olabilir