Sana risk almadan, para ödemeden bir yöntem sunayım; Instagramı bilgisayardan açıyorsun, yeni sekmeden Google'a cobanov dev ınstagram yazıyorsun çıkan ilk sayfaya girip kodu kopyalıyorsun. Instagram'a tekrar gelip boş kısma sağ tıklıyor ve incele butonuna basıyorsun. Sağda açılan ek yerinde console kısmına girip kodu en aşağı yapıştırıyorsun. Entere basınca ekrana run simgesi gelicek, tarama yapıldıktan sonra takibi bırakanları göreceksin :)
1
4 Yorumla
Soran
3 ay
Çok teşekkürler bunu deneyeceğim. Telefondan Google ile yapılabilir mi peki?
Konsola girmen gerektiği için telefondan olmuyor maalesef. Bu yöntemi uygulayacak olursan, seni takip etmeyenleri site üzerinden kaldırmak yerine telefonundan manuel olarak aratıp çıkarırsan daha sağlıklı olur. Aksi halde Instagram başka bir yerden işlem yaptığın için birden fazla aktiviteden dolayı arkadaş ekleme çıkarmana blok atabilir aklında olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana risk almadan, para ödemeden bir yöntem sunayım; Instagramı bilgisayardan açıyorsun, yeni sekmeden Google'a cobanov dev ınstagram yazıyorsun çıkan ilk sayfaya girip kodu kopyalıyorsun. Instagram'a tekrar gelip boş kısma sağ tıklıyor ve incele butonuna basıyorsun. Sağda açılan ek yerinde console kısmına girip kodu en aşağı yapıştırıyorsun. Entere basınca ekrana run simgesi gelicek, tarama yapıldıktan sonra takibi bırakanları göreceksin :)
Çok teşekkürler bunu deneyeceğim. Telefondan Google ile yapılabilir mi peki?
Konsola girmen gerektiği için telefondan olmuyor maalesef. Bu yöntemi uygulayacak olursan, seni takip etmeyenleri site üzerinden kaldırmak yerine telefonundan manuel olarak aratıp çıkarırsan daha sağlıklı olur. Aksi halde Instagram başka bir yerden işlem yaptığın için birden fazla aktiviteden dolayı arkadaş ekleme çıkarmana blok atabilir aklında olsun
Pekala çok teşekkür ederim bu bilgi için :)
Rica ederim 🙂
Ya ne takıntılısınız.
bıraktı ahmet ayşe ne yapacan?
deftere not alıp. Kafalarına mı sıkıcan 😁
Beni takip etmeyen kimseyi takip etmek istemiyorumdur?
Ya onu anlarsın. Tabi tanıdık tanımadık eklemediysen o ayrı
Tanımadığım kimse yok ama samimi olmadığım arkadaşlarım var mesela onlar beni takip etmiyorsa ben de etmek istemem o yüzden
tamam bebiş
Hepsi paralı olmus kac aydır bakamıyorum bende
Aynen maalesef
Android kullanıyorsan insta+ indir ordsn bakarsın
Ya bir kere hesabım çalındı falan kesin güvenilir dimi
Cıkıyom gizliden hemen kısaca anlatim
Takip attım
Ben senin yerine hesabini sorgularım ucretli uygulama var.
Riske atma durduk yere o sacma sapan uygulamarda
Benim yerime nasıl sorgulayacaksın
Kullanici adini yazinca kim olursa olsun gösteriyo. Aylik 80 lira para ödüyom
Ucretsiz uygulamalarin hepsi tuzak.
Ben sana listesinide atarim takip etmeyenlerin
Onun yerine taktik uyguluyorum
Nasıl taktik
Söylemem
Yaa söyle
Burdan olmaz
Nedeeen
Takiple