İnternet & Teknoloji Telefon alırken Gb önemli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim telefonum 128 Gb çok moralim bozuluyor Güncellemeler+1 yıl Bu devirde kim 128 Gb kullanıyor ben 🥹 Telefon alırken Gb önemli mi? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
worldyalanx Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Dahili hafiza sadece depolama alanidir. dotograf uygulama vs. zaten zaman zaman resimlerini harici bir yedekleme yapman mantikli olanidir. 128gb gununuz icin cok kotu bir depolama alani degil 0 0 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yani önemli, 128 GB de yeter sana. Mühim bir şeyle uğraşmıyorsan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf çok çekiyorum onun dışında vido cs yok phoebe1 +1 yıl Tamam işte yeter de artar bile.
riwmax Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl ram onemli 128 gb ta yeterli yani doldukca tasirsin pc ye. Şu an 8gb ram dan assagisi teli kasar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben iPhone 14 pro Yorumla riwmax +1 yıl iponu diyerlerinle kiyaslama bambaska bir telefon ben tek gecerim Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla Soran +1 yıl Yani sonuç be zaten iPhone olduğu için üzülüyorum gb düşük bu kadar pahalı telefonunun Gb tı 256 olmalı Yorumla riwmax +1 yıl sen uzlme iyi o tel hafizasi dusuk kalsin Yorumla Soran +1 yıl Çok üzülüyorum Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Önemli. 128 gb birkaç yıl götürür bence. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl iPhone Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç yıl dan sonra taşımaZz mı? 😣 Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl 20 yılını seninle geçirecek hali yok tabi. Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. Önemlı ya resimler videolar çok yer kaplıyor 0 0 Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Önemi sana bağlı. Ben 256 gb'lık aldım. 0 0 Yorumla
bereniitoo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Benimki 64 kafayı yiyorum sen düşün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim diğer telefonum da öyleydi acayip kafayı yemiştim 64 ten 128 yükseldim Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Ne kaa olmalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 256 ya da 512 Yorumla TuranTrk +1 yıl İçine ev mi yapcan Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl 128 yeterli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Moralim bozuluyor Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. Yeterlıııı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dahili hafiza sadece depolama alanidir. dotograf uygulama vs. zaten zaman zaman resimlerini harici bir yedekleme yapman mantikli olanidir. 128gb gununuz icin cok kotu bir depolama alani degil
Yani önemli, 128 GB de yeter sana. Mühim bir şeyle uğraşmıyorsan.
Fotoğraf çok çekiyorum onun dışında vido cs yok
Tamam işte yeter de artar bile.
ram onemli 128 gb ta yeterli yani doldukca tasirsin pc ye. Şu an 8gb ram dan assagisi teli kasar
Ben iPhone 14 pro
iponu diyerlerinle kiyaslama bambaska bir telefon ben tek gecerim
Yani
Yani sonuç be zaten iPhone olduğu için üzülüyorum gb düşük bu kadar pahalı telefonunun Gb tı 256 olmalı
sen uzlme iyi o tel hafizasi dusuk kalsin
Çok üzülüyorum
Önemli. 128 gb birkaç yıl götürür bence.
iPhone
Bir kaç yıl dan sonra taşımaZz mı? 😣
20 yılını seninle geçirecek hali yok tabi.
Önemlı ya resimler videolar çok yer kaplıyor
Önemi sana bağlı. Ben 256 gb'lık aldım.
Kullanım amacına bağlı
Benimki 64 kafayı yiyorum sen düşün
Benim diğer telefonum da öyleydi acayip kafayı yemiştim 64 ten 128 yükseldim
Ne kaa olmalı
256 ya da 512
İçine ev mi yapcan
Evet
128 yeterli
128 GB yi napcan la :D çok fazla
128 iyi işte