İnternet & Teknoloji 3 ay 2013 Temmuz Ağustos zamaninda açılmış Instagram boş hesap lazım nasıl bulurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet yardımcı olcak var mı? 2013 Temmuz Ağustos zamaninda açılmış Instagram boş hesap lazım nasıl bulurum? Cevapla 2 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kimi kandıracaksın kız😂 0 5 Yorumla Soran 3 ay Kız yok o zamanlar da açılmış bir hesap lazım bana kimseyi kandırmayacağım Yorumla Soran 3 ay Djdjdj Yorumla Cevap sahibi 3 ay Neden acaba 😂 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Elimde 2019 yılında açılmış bir fake hesap var. 470 takipçili 40 fotoğraflı ve öne çıkanları dolu olan bir hesap Yorumla Soran 3 ay Ya bir ara ben de çok açıyordum ama o yıllarda açılmış bir hesap lazım aslında bazı siteler boş hesap satıyormuş duydunuz mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Var bende yardımcı olabilirim 0 7 Yorumla Soran 3 ay Ciddimi kaça satiyorsun Yorumla Cevap sahibi 3 ay Para istemem Yorumla Soran 3 ay Ciddi misin beni kandırmıyorsun değil mi gizliden çık bakalım konuşalım mı biraz Yorumla Cevap sahibi 3 ay Olur konuşalım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Çıktım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Niye kandırayım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ee? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimi kandıracaksın kız😂
Kız yok o zamanlar da açılmış bir hesap lazım bana kimseyi kandırmayacağım
Djdjdj
Neden acaba 😂
Elimde 2019 yılında açılmış bir fake hesap var. 470 takipçili 40 fotoğraflı ve öne çıkanları dolu olan bir hesap
Ya bir ara ben de çok açıyordum ama o yıllarda açılmış bir hesap lazım aslında bazı siteler boş hesap satıyormuş duydunuz mu
Var bende yardımcı olabilirim
Ciddimi kaça satiyorsun
Para istemem
Ciddi misin beni kandırmıyorsun değil mi gizliden çık bakalım konuşalım mı biraz
Olur konuşalım
Çıktım
Niye kandırayım
Ee?