Sağlayıcıniz ile iletişime geçin yüksek ihtimal adsl veya vdsl bağlantı kullanıyorsunuz sizin gibi aynı sorunu yaşayan başka komsulariniz var mı? Varsa birlikte hareket edin çözüme ulaşma ihtimali daha yüksek
Arıza kaydıyla durumu belirtin firma kontrolleri sağlaması gerekiyor ve evinize kadar gelip net hattını kontrol eder
Başka komşulardan yoksa modem eskiyip yağmurlu havada nem oranı oluşturuyorsa o da problem olabilir önce firma ile iletişime geçin derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır.
Alakasız bir durum adsl mi kullanıyorsunuz?
Ne kullandığımızı bilmiyorum teknolojinin tsinden bile anlamam aşkım
Anladım hangi sağlayıcı kuilamiyorsunuz Türk Telekom mu
Ay galiba bana çok zor sorular soruyorsun
Telegram kullanıyor musunuz?
Numaranızın gizli kaldığı platformdur bana modemin arka kablolarin resmini atmanızı isticektim yani yağmur ve int alakasız başka bir durum var
Sağlayıcıniz ile iletişime geçin yüksek ihtimal adsl veya vdsl bağlantı kullanıyorsunuz sizin gibi aynı sorunu yaşayan başka komsulariniz var mı? Varsa birlikte hareket edin çözüme ulaşma ihtimali daha yüksek
Arıza kaydıyla durumu belirtin firma kontrolleri sağlaması gerekiyor ve evinize kadar gelip net hattını kontrol eder
Başka komşulardan yoksa modem eskiyip yağmurlu havada nem oranı oluşturuyorsa o da problem olabilir önce firma ile iletişime geçin derim
Vodafone mi 🤦🏼♂️
No
Superonline ama onların hepsi Türk telekom alt yapısı yaşadığın yerde de sorun olabilir