Evet, çok itici.
Hayır, kızlar hoşlanıyor.
Kişisine göre değişir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bence bu tavırlardan bu korkulardan hani artık kurtulmalıyız. hezeyanlardan. bu gayet normal sen erekksin o kız. erkekler kızlara yazar. dünya böyle. hafiften asılcan da. karsı cinse böyle böyle uzaklasıyor insanlar bu tavırlar yüzünden. ozelden yazmıssın işte kıza ne var bunda. alev atsan ne olcak. o simgeyi oraya instragram ykoymus. kız hikayesini ortaya acık bırakmıs. yani bu kızın davranısı cok bence itici. erkek olsaymıs keske böyle kadınlık yapacagına. kız olmak uslubuyla sana gelenleri inceleyip begenmediklerini sutlamaktır. bu sanatı icra etmek kadınlıgın sanındandır. sende nasıl tırstıysan dostum ozur mozür:D salla ya bi sey olmaz. 13 yasındaki kuzenim telefonumdan atmıs dersin en fazla.
ama ablamıza üzüldüm. böyle davranırsa kızlar erkekleri ürkekleştirecekler. ürkek erkekte kız olarak sen kucagına oturmadıkca dimiyim de hani cok belli etmedikce ondan hoslandıgını diyim (ama emin olmalı yüzde yüz) adım atmaz. niye aman kadına yönelik taciz olur basım yanar diye ürker.
Daha önce hiç dava etmediği edilmediği o kadar belli ki :) böyle bir durumda polis çağırır ifade alır kovuşturmaya yer yok verilir mahkemeye gidilmez :) çok aşırı bir ısrar ya da tacize varacak bir şey olur olursa basit usülden sarkıntılık verilir hükmün açıklanması geri bırakılır :) tabii bura Türkiye savcı tanıdığı varsa ciddi şekilde başı belaya girebilir ama standart bir vatandaş edeceği şikayet sonucunda bunlar olur maksimum 😂
Özür niye diliyon kötü bir şey atmamışsın ki 😂 ayrıca bence atılır mahkemeye gitsen sanki İçeri mi atacaklar? Maksimum yapacağı şey Para cezası olur oda çok değil yani. Ben şimdi Hayır kötü bir şey değil dedim ama kişisine göre de değişiyor demek ki. Baksana yoruma jakansbs 😂
Şimdi bu ve benzeri resimleri paylaşıp sonrada mahkemeye vermek neyin kafası bu ahlakli ol adam gibi resim paylaşsınlar ozaman ona kalırsa toplum ahlakını bozduklari kurallara aykırı hareket ettiği için asıl mahkeme verilecek şikayet edilecek olan bu zihniyetsizler
Cevap
60Cevap
Evet kötü
ilkokul arkadaşım gördüğümde sadece selamlaştığım naber nasılsından ileri gitmediğim arkadaşım bir gün marketten çıkıyorum yüzünü gören cennetlik seni göremiyorum uzun süredir özledim dedi ondan sonra intagramda her gönderime alev atmaya başladı gereksiz sohbet başlatmaya günaydın demeye yazıp durmaya anladım ki bu bana yürüyor listemden çıkardım şimdi kafamı çeviriyorum karşılaştığımızda
Eğer tanımadığın bir kadına "🔥" atarsan ne olur?
• seni engeller.
• görüldü atar.
• gözünde küçük düşersin.
• seni umursamaz.
bazı kadınlar ;
bütün bunları yapar ama alttan hoşuna gider.
ne kadar kişi yaparsa kendisini o kadar güzel ve seksi hisseder.
bundan rahatsız olup sadece sevdiği insana seksi görünmek isteyen kadınlara selam olsun. var olduğunuzu biliyorum iyi ki varsınız.
Kimse kusura bakmasin!
seksi bozlar vericeksin!
Profilin herkeze acik olucak
sonra alev atani sikayet ediceksin 🙄
bu sartlar altinda cok sancma
ama sen normal bir fotoya alev atarsin bu itici elbette!
Fotodaki yüz ifadesi o gözler ve dilinin hareketi iyi ce fotoya bakin zaten her seyi anlatiyo erkekte süsleme yapmis ne var bunda ohh sen yatakta yat ve bu fotoyu yolla sonrada yandi dötüm diye bağir burada erkek az bile yapmis.😡😡
Fransa da kızlara bir adet gül verdiğin zaman teşekkür edip gülümsüyorlar hatta bazıları numarasını veriyor kibarlık hoşlarına gittiği için.. bizimkiler de alev atanı mahkemeye veriyor.. türk kızlara maalesef gerçekten normal değil..
turk kizlarida nummarasini versin hosuan gitti tsk etsin adini hemen bacım cikarirsiniz ucuz derisniz yiz vermeiynved ekezban ya
turk erkekleri turk kadina deger vermedi icin tecavuzcu sapik olduklari icin kizlar boyle yaklasiyor yabanci kadinlar gibi herkese versek bacım derdiniz yabanci yapinca cilveli gos derdiniz tc özeti
Böyle şeylere gerek yok zaten. Yani sevgilin yahut kankin değilse alevi niye atarsın. O, o fotoğrafı atıyorsa zaten birilerine mesaj vermek istiyordur. Senin ilgine de ihtiyacı yoktur. Abaza gibi görünmeye gerek yok yani
Alev kötü bir emoji değil rahatsız olan
Pp ve hikayesini herkese açık yapmasın
Önce zihnini değiştirsin
Hahaajha awk karıları , yanlarında bir erkek nefes alsa kokumu içine çekti deyip şikayet edip para koparmaya çalışacak haşe geldiler
önce bi Türkçe yazmayı öğren sen
Önce bir ksyi kullanmayı öğren, botun yazılanları değiştirdiğini bile bilmiyorsun
küfür etmeye çalışırsan tabi değiştirir yazılanı değiştirmesi benim suçum değil
Ne küfürü, bazı normal kelimeleride değiştiriyor
uydurma
Neden bu kadar kasıyorlar anlamış değilim. Konuşmak istemiyorsan bak geç, görüldü at. Hoş olan bir emoji bence, çoğu kişinin böyle sohbet başlattığına şahit oldum.
Tamam her insana yapılacak bir şey değil ama görseldekinin verdiği tepki de çok abartılı. Rahatsız olduğunu belli edersin yine yapmaya devam ederse anca o zaman tehdit edersin bu ne şimdi.
Bu kadar tepki vermeseydin keşke, ısrarcı falan olurdu, istemediğin halde yazardı o zaman normal. Yoksa beğenir, kendince adım atmaya çalışmış o da alev olmuş. Günümüzde bu davranışı çok saçma olaylarda gördüğümüz için alev muhabbeti itici geliyor. Herkese atıyor, bana da atmış tarzında. Ama hoşlandığın insandan geliyorsa ne mutlu, yoksa biraz itici görünebiliyor erkekler.
Tepkiyi o vermemiş örnek olarak atmış
Abicim mesaj falan atmayın şunlara kendilerini hepsi bi bk zannediyor ben aynı hatayı yaptım siz yapmayın
bence en kötüsü saniyesinde hikayesine bakmak. alakan olmayan birine bile :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bazen instagrama yeni girmiş oluyorum en öndekin tıklıyorum ve 1 dk önce atıldıgını göruyorum neyim ben sapık mı yani
@enthusiasticpq ay ben 3 sn de bakıyorum yanlışlıkla oluyo. Yok sapik olmuyorsun da işte karşıdaki bana bakmış diyo egomanyaklar
Kişiye göre değişir bence zira! bu alev ne anlama gelir buna bakmak gerekir (iki ki emoji kullanmıyorum en fazla :D :) )
Ben bu emoji ne anlama geliyor bilmiyordum... anlamını öğrendim neyseki atmayin sizde sonra devletin savcısı hakimi bunlarla uğraşıyor ndkdkdidjidj
Soeuyu acilen sil yoksa mahkeme kağıdı evine gelir 😀
Mahkemede görüşürüz kcöfkvöflvködkf
Evet mahkemede görüşeceğiz 😀 yorumum altındaki yorumu sil yoksa mahkemeye daha hızlı giderim 😀
😂😂😂 b
Kızdırma beni ya x😀 yoksa giderim xjekwja
Engellerim diyen kızların yüzde 99.99 u böyle bi mesajı arşivlemezse ben hiç kadınları tanımıyorum
O ne la ilk defa duydum böyle bir şey çok saçma 😃
yanıyosun demek istiyosun anlamı bu yanee sevgilisi varsa ırzına geçer heleki kiskancsa aboo😅
Bence evet. Kudurmuş , abaza gibi bir izlenim veriyor.
bütün kadınlara limon atiyorum hadi beni mahkemeye ver:d
Kimi sever gider kimi üzer gider
Kişiye göre de değişebiliyor
😄🌺
Anne nasıl tanıştınız baban alev atan ejderha gönderdi mahkemede tanıştık
Kalkan bir yerlerinin fotoğrafını atsa ve kiminki daha büyükse o kazansın. 😃😃
Yok ebesinin gözü , hikaye atmasın o da.. gerçi ben şimdiye kadar hiş kimseye alev atmadım 🙃
Tepkiye bak savcılıklar instagram dm sine çalışıyor sanırsın
Ay ne tuhaf insanlar var, direkt engelle böylesini :D
Ben resmini beğendiğim herkese alev emojisi atıyorum 😂😂 ne var bunda
Ben sevmem mesela ama kisisine göre değişir yani
🔥🔥🔥🔥
Mahkeme kağıdı nedir ya? O an hakimin yüz ifadesi nasıl olurdu acaba? 😆
çoğunun hoşuna gittiğini sanmıyorum, sadece egoları tatmin olur o kadar
Ne alaka ya küfür etmemissin hakaret etmemissin
Bunun için bile mahkeme yolunu tutuyor ise sosyal medya kullanmasın
Bir daha atarım 🤣, mahkemeye elimde meşale ile gelirim.
guzel kardesim sadece alev emojisi artik klasiklesmis bisey oldugu icin umursamadigi diger erkeklerden farkin olmaz ama bu kadar abarti tepki veren kizlar oldugunu dusunmuyorum veriyosada zaten onu sen engelle
Hamam giren terler düğüne giden oynar demişler
Bir ortama girmissen orada olacaklara hazırlıklı olmak lazım
En basit şeye mahkemeye gidenler işsiz gibi geliyor bana onca vaka varken senin attığın ateş emojisini mi inceleyecekler gerçekten?
Modernlik adı altında bazı şeyler normalleştiriliyor ve buna sesinizi çıkarınca suçlu olan haksız olan geri kafalı olan siz oluyorsunuz. Hayır ben geri kafalı değilim sadece sadık bir insanım
Pardon da hanımefendi sadık bir insandan rahatsız olacağın story ne alev atınca kötü algilayacagin insanları arkadaşlarına eklemezsin
Sana kim dedi ki arkadaşlarım olduklarını pArDonN dA HaNimEfeNdİ
Ooo canısı pardon kezbansu. İçindeki varoşluk ortaya çıkıyor
Niye ki bana alev atanlarla arkadaş olamadığım için mi kEzbAnSu oldum. İnsanları ayrıştırma yöntemin de baya ilginçmiş 😃😃
Sen bir m@lsin mk. Elimi yormama degmezsin. Senin mk s. alak
Elini yorsan da bir halt edemiyorsun zaten kaç tabi sen de haklısın söylediklerimin altını dolduramazsam ben de kaçardım 🥱
Kanka senin m@l olduğunu görünce kaçıyorum ama sen bilirsin. Kezbansu
Ayn knk KFKFJCMDMCKÖSKXLSKDKÖSKD Tüm KS ikna oldu şu an..
Tüm KS ye kendini kanıtlama çabası olan bir k@smer olduğunu bilmiyordum. Söylediğin iyi oldu
Kanıtlamam gerek yok KS yorumları okuyunca gerçekleri görücek ve görüyor da zaten 🤩
Vay canına şizofren or@spu çocuğu
Sana da tavsiye ederimmm 🥰🥰 böyle dünya daha saygılı bir yer
Lan sg şizofren karı
Of asıl sen sg illa küfür ettircen ben sana laf sokmaktan bıktım sen yemekten bıkmadın
Sen laf soktuğunu mu sanıyordun? Sjskwk doktorunla konuşmak gerek sen ilaclarini iyice aksattin
Vah yazık en azından küfür etmekten daha fazla kelime biliyorum herkes senin karşında laf sokabilir çünkü başka kelime bilmiyorsun
Tatlım ilaç saatin geldi hadi iç şunu
Ağla ağla yakıştı sanaa🤪
Düzeleceksin 😢😢
Evet keşke sen de düzelsen
Ah canım benim randevunu aksatma olur mu
Aynennn sjsjsjssjahsjw😆😆😆
Aferi kuzum ilsclar etki rtmis
Sana etmemiş amaa 🤣🤣🤣
Şşt sakin geçecek
Senin pek "geççek" gibi durmuyo 😞😞
😁.
Hoşt
🗿. Ucube lahana skskwow
Güzel kardeşim kabak
Gebeş kaplumbağa 🐢
Travesti maymun🦍
Sus la gebeş kaplumbağa 🐢
Ağlama travesti maymun🦍
Gebeşşş🐢🐢🐢🐢🐢
Travestiiii🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍
Gebeş kaplumbağa 🐢vınnn
🦍💨💨💨💨💨 hoşthoşthoşt
🐢🍓🍓🍓🍓
🦍🦍🦍🍌🍌🍌
🐢🥦🥦🥦🥦 .
🐀🐀 🧀🧀 ..
🐢☘️☘️☘️☘️. Afied
🦍🦟🪳🕷🐜.
🐢🥦☘️🍓🍄. B
🦍🦍🫒🍎...
🐢🥦🍄🍓?
🦍🫒🍎🍌🕷🍑🍊🥭🍍🍉🍈🍏,
🐢🥦🥦🐢🥦🐢🥦🐢🥦🐢gebbesss
🦍🍌🫒🍌🍎🍌🫒🍌🍊🍌🥭🍌🍉🍌travestiiiiiiiii
🐢🐢🐢🐢🐢🐢? Ehe
🦍🦍🦍🍌🍌🍌mal
Yarmasu
🧠🧠🧠🧠albismllh
Kezbansu
Cacıksu🥒🥒🥒
İlgisisu pickmesu
Noob🐘💨💨💨💨
Npc 🗿🗿🗿
Dırzoo🦧🦧
Hileci yarma 🐢🥦
Keşşş🦍🦍🦍
Bot 🔞
Keko 🌹🌹🐮🦓🐗🐃🐐🐪
Yürü anca gidersin 🐢🥦
Annene mi 🦓🦌🐪🐫🐐🐂🐃
Ehe 1 IQ yarmasu🐢
Embesil 🦝
Fok balığı 🦭🦭🦭🦭
Hıyarrrr
yaprak bandı 🍄
Geveze 🦜🦜🦜🦜
Lahana 🥦
Gergedan🦏
Brokoli 🥦
Habeş maymunu 🦧🦧
Kokuşmuş soğan 🍄
Bitli fikriye 🦧
Su içen damacana 🍶
Doblolu enişte
Kaplumbağa ile yarışırken rehavete kapılıp yenilen tavşan 🐇
Tavşan kulak
Pamuk prenses e elma veren çirkin cadı 🧙🧙🧙🧙
Ganyancı dede 👴🏼
Lokomotif 🦭🦭
Lokomotif gülşen çıtı pıtı birsen ah bir görsen 🐄🐄🐄
Ne olduğunu kabul etmen güzel 🦭🐇🍶🍄🥦🐢☘️🗿
Mal şarkı bu
Biliyorum antilop, herkesi kendin gibi maal sanma eziko kezbano
Sus brokoli beyinli 🤏
Fıçı 🍶🍶🍶
🚮çöp
Eğer kişiyi tanımıyorsa bence iticidir lakin tanıdığı birisiyse kişinin hoşuna gidebilir.
Tanışılmıyorsa alev saçma cidden ya. Mahkeme de abartı tabi
Biri ona alev attı diye çok sevinmiş bence garibim. Görmemişe alev atmışlar, tutmuş polisi aramış fjxjcgjgj. Sen de sarkıntılık etme ha, her kuşun eti yenmez.
Aslında kötü bir şey değilde böyle yapan erkekler sanki her kıza böyle yapıyor gibime geliyorrr
Onun yerine güneş atın ☀️ hem alev atmakta ne var ki mahkemeye veriyor? Geçerli bir sebep yok. (Evli insanlara attıysan problemss)
Haklısınız sadece öyle kadınlar hakediyor gerçek sevgiyi ama günümüzde öyle insanlar kalmamış maalesef 🥲
Yha ne olacak birde tehdit etmis o zman istegi kabul etmeseydin kizım hem kuyruk salla hemde tehtit et ahh ne alaaa...
Bence kisige gore degisir bana atarlarsa ben boyle bir garip olurum. Ama boyle sosyal iste erkek kankalari fazla ol biri icin normal bence.
Bence evet itici. Sanki gördüğünüz her kıza emoji bırakıyormuşsunuz gibi geliyor ve sizi ciddi almakta zorlanıyoruz.
yollayan kişi sevgilim dışındaki biriyse engeli basarım.💅
Bence abaza gibi görülüyo sanki her önüne gelene atıyormuş gibi onun yerine tatlı iltifat daha iyi
Ailesi ve akrabaları görünce yanlış anlayabilir. Atesli cinsellik manalari taşıyor çünkü
banada atan oldu ben sunu anladim yaniyor biride yandi buralar dedi sapiklik bence itici
Özür dilemek neyin nesi.. Mahkeme kağıdı muhabbeti yapan mal sanırım..
Mahkeme kağıdı evine gelince görürsün wksosksosksksos
yollu erkek imajı veriyor
Bunu diyene mahkemeleri boşa meşgul etmekten dava açılmasında 😅🤣
Samimiyete bağlı kız kankalara yapılır daha çok.
Direkt engellerim açıkçası
Bişi olmas abartmasinlar
İsteyen varsa her gönderisine alev atarım 😂
Hahhaja alev ile mahkemeye mi veriyorlar 🔥
Saçma
Sizde azıcık olun duygusal 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?