Şeytan diyor ki Amerika'ya gider gitmez her şeyi unut ve ilk iş Apple Store'a git. Son model telefon, kulaklık vs. al çünkü aynı telefon bizim ülkemizde iki katı fiyatına satılıyor...

Şeytan diyor ki Amerika'ya gider gitmez her şeyi unut ve ilk iş Apple Store'a git. Son model telefon, kulaklık vs. al çünkü aynı telefon bizim ülkemizde iki katı fiyatına satılıyor...
Benim kuzenim Amerika'da chigagoda şu an bulaşık yıkıyor work travel ile gitti 4.6 $ Alıyor 5 saat calisior 30 dolar alior iki iş yapior toplam 50 dolar alior günlük eyalet eyalet değişiyor ama oradaki hayat böyle isterseniz bunu size kanitlarim orada sadece yemek giyinmek ucuz buda sömürge imparatorluğunun meyvesi her yerden ücretsiz denilecek ürün ve hammeddeyi tedarik edior iPhone gelince inanmayın yani 1 hafta çalışarak alamazsınız 7/24 tüm ay çalışırsan anca alırsın Amerika'da şuanda kriz var zaten seçim oncesi şimdi atıp tutanlara her türlü kanıt ve delil getirip gösterebilirim
Zaten Amerika'ya giderken banka hesabında 30 bin dolar olması gerekiyor çok saçma ve anlamsızca sırf bir telefon için ya da en büyük hedefin bu telefonsa zaten gidene kadar bu bankadaki hesabına bunu alıp içi boş havanı çevrendekilere atabilirdim ya da en büyük hedefini gerçekleştirebilirdin
Ne olursa olsun istiyorsan alırsın hiç önemli değil kimin ne dediği ayrıca neden görgüsüzlük olsun? Acilen ihtiyacın olsa ne yapacaksın alman gerekir bunun gibi.
Cevap
18Cevap
Hayır değildir
Yemen Japonya ve Amerika en ucuzu alın tabii ki orada çok küçük bir çalışma ile alınıyor ben daha yeni 14 pro aldım 256 gb herşeyin en iyisi hakkımız ama işte cihaz yurt dışı 16 ay sonra kısa bir süre 11 kullanıcam işletmezsem al kullan kimseye bakma hayallerin ülkesindesin
Bu telefonlar Amerikan malı değil mi, o ülkelerde nasıl daha ucuz olabiliyor🤔
Zaten şu iPhone alanlar tamamen bana göre görgüsüz sırf markası yüzünden alıyorlar. Almam alım gücüm var ama marka merakım hiç olmadı. Ayrıca çok da kullanışlı bir telefon değil.
Bunu seytan demez bunu, dolar 20 iken gecinmeye calisan tc genci vatandasi der
Ben araba alıp yanliya yanliya şasesini yamultmak istiyorum Texas çöllerinde
Birikimin tamamını bir telefona yatırmak mantıksızdır.
Bu kafayla hayatınızın sonuna kadar fakir yaşıycaksınız
Diyecek bir sözüm yok...
Yanlış anlama beni ama biraz vizyonsuzluk oluyor bence, görgüsüzlükten öte.
ağırlık olarak gereksz ağır bir telefon boyut olarakta tek el kullanım çok zor pro modelini tercih et derim
Sanırım evet @Suvenir bi bakar mısın sende soruya
Hoşuna gidiyorsa alabilirsin.
Tek derdiniz bu olsun
14 promax için oralara gittiysen ben verirsim sana
Çok gereksiz dır.
Ogrenciler icin iphone fiyatlari dusecek diyorlar
Hayır değil ama ben ilk önce araba alırdım.
İki katından da fazla. 1Dolar 20,88Tl
Istersen al sen bilirsin
Git ve iphone al kendini mutlu et
Amerika ya gitmek kolay değil artık 😂
aynen şeytana uy bence
Hayır ne alaka
hayır tabiki
Ne alaka
Amerika'da çoğu insanda var dikkat bile çekmez.
değil al gitsin
Hayır
Hayır
Neden olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?